ועכשיו נשאל את מי אתם יותר שונאים:

נכון.

זה היה היחס העיקרי לנשים בימי הביניים. גם היום היחס לנשים הוא לא הכי מלבב (אם כי בהחלט יש שיפור משמעותי).

nedisrael

New member
תגובה לכולם

גם אני שונא את ג'ופרי יותר, במיוחד מכיוון שרואים שמעשיו הרעים של ת'יאון לא נעשו בכוונת תחילה תמיד ולרוב כוונו יותר ע"י המאורעות והאילוצים, ולא ע"י רצון פשוט לפגוע. כמו כן, רואים שלת'יאון יש יסורי מצפון. ההבדל הוא שלא יודעים מה הסתתר בתוך ראשו של ג'ופרי. מי יודע, אולי הוא כן היה אכול ברגשי אשם. אולי הוא היה פשוט ילד קטן שלא הבין מה הוא עושה. לא ניתן לעשות את ההשוואה הזו בין ת'יאון לבין ג'ופרי, מכיוון שאל מוחו ורגשותיו של ת'יאון נחשפנו, אל ג'ופרי לא.

nedisrael

New member
בקשת עזרה

אם כל מי ששונא את ג'ופרי יוכל לכתוב את המעשים הרעים שג'ופרי עשה, זה יעזור לי מאוד. נראה לי שמאמר על ג'ופרי נראה באופק

אלרוס

New member
טכנית ג'ופרי לא עשה כלום

הוא רק ציווה על אנשים לעשות כל מני דברים... אלא אם אתה מחשיב החטאות בקשת...

שישי בלילה והחיים בזבל

- ניתח חתולה בהריון כדי לראות מה יש בפנים (נשמע אכזרי אבל צריך לזכור שככה לעשה התפתחה הרפואה...) - אחראי לניסיון החיסול של בראנד ופציעתה של קייטלין (דווקא דבר חיובי לדידי). - החליט להוציא את נד להורג במקום לשלוח אותו לחומה. - מירר את חייה של סאנסה. - מירר את חייו של טריון. - גרם בעקיפין לחיסולה של ליידי. זה מה שהצלחתי לזכור, סך הכל יוצא שמדובר בילד סקרן ושמוק לא מישהו שצריך להתרגש ממנו יותר מדי (מצד שני גם לא צריך לתת לו כח עד שיתפכח)

Arya Stark

New member
יש גם את כל הפסיקות במשפטים

-חיבה לכריתת ראשים -חייב שני אנשים שבאו אליו עם מחלוקת על קרקע להלחם עד המוות אני בספק רב אם כל הדברים האלה מדירים שינה מעייניו, זה לא שאין לו ברירה, הוא עושה את הדברים האלה כי זה פשוט מהנה בשבילו. הוא ילד פסיכופט. אין לזה שום קשר לסקרנות, ילד סקרן זה ילד ששואל הרבה שאלות שרוצה לדעת יותר. בראן למשל, הוא ילד סקרן. אבל לחתוך חתולות זה פשוט משהו דפוק בראש. בקשר לת'יאון,אומנם הוא שמוק מלוכלך שמהשורה הראשונה שהזכירו אותו לא בטחתי בו...אבל לעזאזל אני מתה עליו... ורוז גם הוא חרא לא קטן, אבל השנאה שלי כלפיו בכלל לא משתווה לעד כמה שאני שונאת את ג'ופרי.

Hodor

New member
ג'ופרי

ידוע לנו שמספר בני טארגאריין היו מטורפים מלידה. בנוסף, ידוע לנו שבני ט' התחתנו עם אחיותיהם. יתכן שגם ג'ופרי מטורף, כמו שחלק מבני ט' היו. אחרי הכל, הוריו הם אחים.

תיאון

ג'ופרי סתם אכזר.תיאון הוא פוץ מסריח ועלוב, טיפש בצורה הרבה יותר מעצבנת מג'ופרי.

Maleficent

New member
ג'ופרי.

ילד מפונק ואכזר, שנהנה מרשעותו ולגרום לאחרים סבל. גם את תיאון אני לא אוהבת, אבל תיאון יותר עושה דברים ממחשבה של "אני צריך לעשות את זה כדי לצאת גבר" ולא מהמחשבה של "יש לי כוח ואני אשתמש בו" כמו ג'וף.

Nightborn

New member
תיאון. :p../images/Emo16.gif

למה? כי את ג'ופרי אני רואה פשוט בעיניים ציניות. וכשמסתכלים עליו בציניות, הוא נראה די משעשע...

Nameless One

New member
למה?

למה השנאה לת'יאון? יש דמויות הרבה יותר "רעות" ממנו בספר. ת'יאון דווקא הוא אחת הדמויות היותר משעשעות בסידרה (דמויות פתטיות תמיד משעשעות, במיוחד שהן משוכנעות שהן לא) ג'ופרי אם כבר, הוא דמות ללא נקודת אור. הוא פשוט אכזר וברור שהוא לא נורמלי מבחינה נפשית בשום צורה שהיא. אני ממש לא מבין איך אפשר לשנוא את ת'יאון יותר ממנו..

Nightborn

New member
אין לי הסבר, למען האמת.../images/Emo16.gif

קורה שאני מחבבת דמות או שונאת דמות ולא יודעת להסביר למה בדיוק.

למעלה