שיצאו להם ביוגרפיות אחרי האלבום הראשון... אני יודע כי בואי נגיד שיש לי כמה 'יצירות' כאלה בבית. :| בכל אופן, ספר כזה, עזבי שהוא לא רשמי, נועד רק למלא ביקוש. מישהו רצה למכור את זה כל עוד אנשים יקנו. זה לא אומר דבר על אם מעריכים בחשיבותם או לא.
אבל אין לי מה להתלונן עליהם כל עוד אני חושב שהם בסדר, העניין הוא שחשיפה תקשורתיות של להקות נורא מפריעה לאנשים מסוימים ואני ל-א מבין את זה. סה"כ ככה זה, הייפ יוצר עניין בלהקה ואנשים יזכרו אותה אח"כ וזה לא דבר שלילי בתעשייה שיכולה להיות דווקא אכזרית וקשה... יש את רוב הלהקות שגם מהמינימום שבמינימום הן לא יהנו.
יש כל כך הרבה באז מסביבם שכל דבר עם השם שלהם ימכר כרגע. לא קשור אם לאחרים יצאו או לא, מדברים כרגע ספציפית עליהם. אל תקחי את זה לא נכון - אני הכי בעדם ויש לי המון הערכה אליהם ובכלל אני די סוגדת לאלבום שלהם ומתה לשמוע חומר חדש כל הזמן. התקליט שלי של Leave Before The Lights Come On מאיים לשבוק חיים מרוב הסיבובים שהוא עשה על הפטיפון שלי
טוב, זה ברור כי הם אחת הלהקות האהובות עליי. חוץ ממיוז אז הייתי בוחרת את קסאביאן, אני ממש אוהבת את המוסיקה שלהם, למרות שהם נראים לי כמו חבורה של טמבלים.