וקר טוב, סןף שבוע מהנה לכולם

pazi66

New member
בואו נזמזם מהבוקר-מנגינות נפלאות

אתם מוזמנים , בשעות המתוקות והמעטות של הזמן הפנוי, לשיר בכיף, להתגעגע, ולחזור - ולו גם לכמה רגעים, אל השירים של הילדות, של היופי ושל התום.

maxima

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אופו שמש מי רואה שמש מעונן....רוח....קר... החורף חזר ושוב יום ששי ואני מציצה לכם בין הסירים וסוף שבוע רגוע לכולם

maxima

New member
תודה פזי ...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

על כל הדברים היפים שאתה מביא לנו

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכל הפורום ומשפחתו../images/Emo24.gif

שלום לכל החברים,
אני עדיין עם השפעת, הולכת לישון מוקדם קמה מאוחר, וגם זה בקושי. כל תנועה קשה לי, הברכיים כאילו לא מחזיקות את הגוף, מקווה להתגבר. מאחלת לנכדה של מקסימה הרבה בריאות, איחול של מחולה לחולה. מקווה לייציק שהצבע יצא יפה ותהיי יפה מתמיד. חוזרת למיטה יעלי

מאחלת לך החלמה מהירה יעלי ../images/Emo57.gif

וע"מ לזרז את ההחלמה יעלי תנוחי ותשתי הרבה נוזלים.

maxima

New member
יעלי תודה והחלמה מהירה גם לך והצעה

לנוח כמה ימים בבית כדי להחלים בצורה טובה.

נֵנָה

New member
בקר טוב לכל הנחמדים והנחמדות ../images/Emo6.gif

לא, לא הפכתי לשחורדינית, רק הסתפרתי וקוצצתי. אחרי הזנחה של יותר מחודשיים הרגשתי את עצמי כמו שמשון הגיבור
לפזי, כרגיל,
על השירים היפים מהבקר
ובכלל על הדברים היים שאתה מביא לנו
יעלי, שתהיי בריאה במהרה
החלמה קלה לנכדה של מקסימה. אבעבועות רוח עדיף לעבור בגיל הילדות מאשר בגיל הבגרות, אז שיהיה לטובה
גם אצלי עכשיו מתהפכת הבטן, כי הנסיך הקטן שלי תומר עומד לעבור ביום חמישי הקרוב ניתוח שקדים ופוליפים
פשוט אין ברירה ... מאחלת לכולכם ימים נעימים ובריאים
ושנשמע רק בשורות טובות

emmy5

New member
בוקר טוב ,בוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif

כולכם כאן ,אני מסתובבת בצד שני ,וחולמת עליכם ...עכשיו אני יוצאת , בחיפה יש שמש אבל קריר , מאחלת לכולם החלמה מהירה תשמרו על עצמכם .בוקר נעים לכולם

../images/Emo142.gifבוקר טוב לאן נעלמה השמש?

אצלנון מה זה מעונן...ולפני שאני יוצאת לקניות את הקניה באמצעות המחשב כבר ניסיתם??? טיילתי לי קצת באתר מה אתם אומרים? מישהו ניסה כבר?? להתראות אחורי הס.ק.ס (סידורים-קניות-סקס)

נֵנָה

New member
חונושקה, כולם הולכים לג'מבו ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

בדיוק אתמול בבקר עשינו קניות ב-ג'מבו וראיתי שהם מובילים הרבה ארגזים עם הזמנות. מאחר וזה היה בשעה די מוקדמת יחסית, חשבתי לעצמי שאלה אולי הזמנות דרך האינטרנט, והנה באמת צדקתי
רעיון לא רע. אמנם פתחו קרוב אליו סניף של טוב-טעם או טיב-טעם שמוכר גם מבחר אדיר של מאכלים מוכנים, בשר, דגים ומוצרים אחרים לא כשרים - שזה אישית לא מפריע לי... אבל המחירים שם גבוהים !!! ראו הוזהרתם ! - אנחנו ניסינו ובדקנו פעמיים... אגב, הידעתם? שהיום ה-"ג'מבו" נחשב לרשת הזולה ביותר? פתחו אצלנו יופי של סניפים עם מרחבים פתוחים ומרווחים, שרות אדיב עם חיוך, ממש מסבירי פנים, בשר של "אל-גאוצ'ו" ברמה הרבה יותר טובה מזה של תנובה שהתרגלנו לקנות - לפעמים די בסלידה ... - בסופרים האחרים, ירקות ופירות טריים סוג א' ובכלל נעים לקנות שם. אנחנו קונים בסניף "סגולה" פ"ת. ולא, אין לי מניות בג'מבו. הלוואי ...

pazi66

New member
מצטער לאכזב אותך בנושא מחירים

תאמינו לי, כיוון שאני לא עובד ואישתי כן, אני מבצע את הקניות במשפחה - כמובן בהתאם לרשימות ותדרוך שבועי של אישתי. על סמך בדיקה מדוקדקת ונסיון אישי רב, להלן דרוג המחירים (הזול ביותר) לפי דרוג וסולם "פז" : מקום ראשון - "יד יצחק" מקום שני - "חביב" מקום שלישי - "זלפה" שלושת המקומות האלה הזולים ביותר אך יתכן שלגבי מוצרים מסוימים יתחנו החלפות במקומות רק אחריהם היתי מדרג את "גמבו" גבירות איתכן הסליחה

נֵנָה

New member
כנראה שאתה צודק בענין הדירוג ...

אבל, אני אישית לא אוהבת לקנות ב"חביב" כי תמיד מלא וצפוף מדי שם גם בחניה וגם בפנים ולא תמיד אני מוצאת את המוצרים מהמותגים שאני אוהבת ורגילה לקנות ... יד-יצחק הסביר בגודלו היחיד בסביבה נמצא בראש-העין וזה די רחוק בשביל ללכת לקניות, גם שם חסרים מותגים רבים שאני אוהבת. אם כי הוא מצויין לקניות מרוכזות ואריזות גדולות של חמרי ניקוי וכביסה למשל וכו' ... זה כמו ההבדל בין יונדאי לפג'ו 307 ופולקווגן ... כמו שאמרתי, יחי ההבדל הקטן
בינתיים אני קונה איפה שיותר נעים לי לקנות

נֵנָה

New member
מי זה זלפה ואיפה היא נמצאת?

לא שמעתי על רשת כזאת ... ואיך היא נראית...?

למעלה