וקר טוב, סןף שבוע מהנה לכולם

pazi66

New member
נראת כמו כולם

יש שני סניפים כאלה באיזור כפר סבא, השמות בצהוב והמחירים באמת זולים, המבחר לא גדול, ולא תמצאו דברים יוקרתיים, די עממי

pazi66

New member
תמשיכי לעשות מה שטוב לך

רק ציינתי עובדות, כמובן שבמקומות היקרים יותר, המבחר גדול יותר, הכל הרבה יותר נוח ונוצץ - ועל זה כמובן משלמים יותר

נֵנָה

New member
תראה פזי, זה לא שאני מחפשת את

המקומות היוקרתיים ביותר ...
אלא את השילוב בין נוחות-מבחר ומחיר... אצלי זה בדיוק כמו במכוניות, אני מחפשת את השילוב המוצלח ביותר בשבילי בין טיב-נוחיות-יופי ומחיר ... אין כל ספק שבשביל נוחיות והנאה, משלמים
והלוואי שנזכה כולנו לאפשרות הבחירה ... עם עובדות איני מתווכחת. אם מדובר רק על מחיר, אין לי ספק שאתה והסקר צודקים ...

pazi66

New member
מסכים איתך לחלוטין - הבעיה היא של

אלה שאינם יכולים להרשות לעצמם את הלוקסוס של הנוחות על חשבון המחיר ןאז עליהם לבצע את הקניות בפחות נוחיות והנאה אך במחירים יותר זולים. אני מאחל לך שתמיד תהיה לך האפשרות לבחור בשילוב המנצח

offe

New member
בוקר מעונן חלקית ../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif../images/Emo6.gif

לכל אלה שקמו לפני ולכל אלה שייכנסו מאוחר יותר, בוקר סגרירי נפלא אבל יעלי שלנו חולה
נמזוג לתוכה החלמה
חונה, סקס וקניות? מוצר חדש מוכרים בחנוית? איפה איפה אני רצה לקנות
אורה עם המשפחה מטיילת בארצנו ארץ הפלאות, אמי שלנו תמיד חוגגת אמרותיה, סיפוריה מהגגת, פאזי נוסך חומריו למסך לקול הפורום - הידד האח, בימבו - בוקר טוב מסורתי תמיד איתו, איתה, איתי, מנורה - עסוקה אך לא מוותרת אלינו מציצה ברכה אומרת מקסימה מציצה מבין הסירים גמרי לבשל, רוצים עוד התאורים של חוויותייך מהטיולים, דני, מישו, בוקר טוב מברכים מי עוד פה חסרים? כל מי שלא נכנס היום מתגעגעים - רוצו למחשב אמרו שלום, המשך יום נפלא, נהדר, משגע, מטריף וכו' וכו' וכו'
חיבוקי offe

pazi66

New member
חכי ,ממחר לכל השבוע שמש וחום בשפע

בדקתי את המחירים בקניות - המחירים "בשמים" - ממליץ על "יד-יצחק" מקווה שגם הסקס - "בשמים"

נֵנָה

New member
בכלל לא מתווכחת על המחירים הזולים

ביד-יצחק, מעולה לקנייה מרוכזת ובעיקר כשקונים אריזות גדולות. אך יחי ההבדל הקטן מבחינת הנאת הקנייה במקום גדול וקרוב, יפה ומרווח, ומבחר ענק של מוצרים ... אגב, בסניף ג'מבו שליד בילינסון יש גם מחלקת ביגוד, ובית-מרקחת ... מחירים לדוגמא של הג'מבו שראיתי ברשימה באינטרנט ובקנייה אישית: שישית מים סן-בנדטו - שלמתי 11.99 ש"ח ובאינטרנט 2 שישיות ב-10.99 ! 800 גר' גזר גמדי - שלמתי 9.99 ש"ח ובאינטרנט 2 שקיות ב- 19.99 ש"ח. האם מחירים כאלה הם בשמיים? כמה זה עולה ביד-יצחק? שלא לדבר על קנייה באינטרנט שבוחרים לך את הטוב ביותר ומביאים לך הביתה ללא טרחה מצדך ... על אף שאני בינתיים מעדיפה את חווית הקנייה בעצמי
כך גם "נזכרים..." בדברים נוספים שלא מופיעים ברשימה...
קניות נעימות לכולכם. העיקר שתיקנו דברים טובים ויפים ותהנו

נֵנָה

New member
|סליחה" תיקון טעות ... ../images/Emo13.gif

2 שישיות של מים מינרליים סן-בנדטו בג'מבו באינטרנר - 19.99 ש"ח ...

pazi66

New member
מוקדש לאוהבי אלויס - להיטיו

30 להיטיו של אלויס בין השנים 1956 ל-1973 אני אהבתי ועדיין אוהב את שיריו

offe

New member
הקניות הכי זולות בעולם ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

היי חבר'ה, פסח עבר, בטח לכולם נשארו מלאים בבית לשנה שלמה. אני קונה בסופר הכי זול בעולם, קוראים לו "שביתת רעב", כן כן, שם מעניין, ולמה הוא הכי זול, כי פשוט לא מוכרים שם שום דבר וכייף לעשות שם קניות, באים עם ארנק מלא כסף וחוזרים הביתה עם ארנק מלא כסף.
, אגב היה בית קפה כזה שלא מגישים בו שום דבר, רק יושבים ומפטפטים, זה היה עובד אולי על עם אחר אולם לא על עם ישראל וזה נסגר. אגב, זה נפלא שאנשים מיידעים אנשים אחרים פה לגבי כל מיני טיפים לחיים, כל הכבוד ונמשיך בזה, בכל תחום בחיים, הרי כולנו מפרגנים פה אחד לשני, וכזה בא ממקום טוב, זה מועיל ומצליח.
offe

נֵנָה

New member
אופינקה ../images/Emo6.gif את מזכירה לי את הסיפור

על האכר והסוס... והדיאטה הכי טובה בעולם: א"ח = אוכלים חצי
ואם מדובר כבר על טיפים. מישהו יכול להמליץ לי על מדיח כלים צר וטוב של חברה שנחשבת אמינה ?

נֵנָה

New member
ואגב אוכל - אני הולכת להעמיד משהו

לבשל, אחרת נרעב גם אנחנו כל השבת
אציץ אליכם מדי פעם, אל תדאגו
בייייי

emmy5

New member
SHABATH SHALOM../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום לכולם,

offe

New member
מבוקשות הודעות שנעלמו../images/Emo150.gif

אחרי 35 הודעות, מה שכותבים פתאום נעלם מהלוח. ניסיתי להקיש בהודעה של פאזי מצד שמאל - כתוב המשך ובאורח פלא הגיעו כל ההודעות שכנראה נכתבו אחרי 35 הודעות - כך ששום דבר לא הולך פה לאיבוד. אז בואו נעשה לנו יום טוב. offe

pazi66

New member
עזבו את הקניות, זכרו את שנות ה-60ו

הקסומות והמיוחדות ב-61 התחתנתי - האירוע בחיי ב-65 נולד הילד הראשון האהבתי את הקצב, את השירים, את בוסם הפרדסים(עוד היו פרדסים אז), את ערב יום העצמאות כל שנה חגיגות אין סופיות אך איפה הם הימים של שנות ה-60

למעלה