ושאלת היום שלי..

פלוציקה

New member
יש לי כמה תביבים, החשוב מכולם

זה צילום, בשנה שעברה לקחתי שלושה קורסים אצל יעקב ברונשטיין בת"א, השנה עברתי לצילום דיגיטלי ואני ממש נהנת מזה...למדתי כמה תוכנות גרפיות ואני אוהבת לערוך את התמונות שצילמתי... לא מזמן לקחתי כמה סדנאות לציור על עץ, פרסקו ועכשיו נרשמתי לתכשיטנות...גם מזה אני נהנת, אבל זה דורש יותר זמן והשקעה... חוץ מזה אני אוהבת לקרוא, לטייל, אינטרנט כמובן וכו´

uti

New member
תחביבים...

אני אוהבת לצייר!!!! זאת מעין תשוקה בלתי מוסברת!!! הכי כייף לצייר לאנשים שמפרגנים ומעריכים זאת ואח"כ תולים את התמונות בביתם והחברים שלהם מבקשים......זה ממש מפרגן וכייפי. מעבר לזה נרשמתי לחוג של "ארומתרפיה" אחרי מה שקרה לי בחתונה והקוסמטיקאית של רוני פרנקל "הצילה" אותי בעזרת זה - החלטתי שאני חייבת ללמוד את זה! חוץ מזה, אני אוהבת להכין דברים שימושיים לבית, לשפץ ארונות, להכין דברים מטיפאניס´, כלי וחימר וכאלה... ו...הכי הכי אני רוצה עכשיו ללמוד תפירה...מישהי אולי יודעת איפה אפשר?? ובשעות הערב??

דפי26

New member
נגעתם בול בנקודה

בזמן התואר השני לא היה לי זמן לשום דבר חוץ מהעבודה והלימודים.אח"כ באו ההכנות לחתונה ומאז הזמן טס.עכשיו שחזרנו מחו"ל אמרתי שאני חייבת לעשות משהו עם עצמי.נכון שכיף לפגוש חברות,ללכת לקניון,לקרוא ,לראות טלויזיה אבל צריך גם משהו מעבר.חשבתי על התנדבות או על חוג.משהו כמו פיסול על אבניים או שפה או קורס צילום.חוץ מזה אני חייבת לחזור להזיז את עצמי באיזה ספורט כי נהייתי פדלאה

אמיקה

New member
תפירה ...

מאחר והתעניינתי טיפה באפשרות (אמרתי שיש לי רשימה ארוכה
) אז הדבר הכי קרוב שמצאתי ל"חוג תפירה" זה כאלו שמפרסמים בנחלת בנימין, בחנויות הבדים. אם יצא לך - תבררי שם, בטוח הם יודעים איפה יש.. ויש גם מודעה קבועה בעיתון סופ"ש של ידיעות. סליחה על המידע החלקי ביותר...

rinutza

New member
אני בחוג קרמיקה כבר כמעט שנה

ויש לי בבית אוסף כלים עצום שעשיתי - נורא כיף. חוץ מזה אני מאד אוהבת לעשות דברי יצירה בבית - עץ, תמונות וכו´. ומאד אוהבת לקרוא אבל לא מספיקה בקצב שאני רוצה.

סיגל2

New member
אני אוהבת ללמוד שפות ועכשיו אני

לומדת דרך האינטרנט ספרדית ונהנית מכל רגע. תוך כדי זה אני מנסה לשלב לימוד של צרפתית אך הדגש הוא על ספרדית.

סיגל2

New member
שכחתי להוסיף שאני גם מאד אוהבת

לרכב על סוסים ובכל פעם שיש הזדמנות אז אני רוכבת, אולם לצערי ההזדמנויות הן לא רבות.

fila

New member
............

ושלי: אני מאוד אוהבת לעשות פאזלים ענקיים, אני אוהבת לקרוא , אוהבת את השעה שלי בערב מול הטלויזיה, אוהבת ללמוד איטלקית לבד, ולהאזין למוזיקה, מאוד אוהבת לצייר על עץ ולהכין דברים חמודים לבית(שמעון מנגר ואני צובעת) הייתי רוצה מאוד להשתתף בחוגי יצירה אבל איפה שאני גרה זה לצערי זה בעייתי מאוד.

איילתי

New member
דרך איזה אתר את לומדת ספרדית?

ב- 22/12 אני טסה לספרד לחודש בערך והייתי שמחה ללמוד משהו לפני הנסיעה. אשמח אם תצרפי את האתר תודה מראש

סיגל2

New member
אתר ללימוד ספרדית

אני מצרפת את האתר. הוא מאד נחמד יש בו אוצר מילים, תרגילים, דקדוק ואפשר ללמוד את המבטא ואיך לדבר. שיהיה לך בהצלחה ונסיעה טובה

תחביבי../images/Emo63.gif../images/Emo79.gif../images/Emo160.gif

נתחיל מזה שאני מציירת- על הכל בערך.... קירות, ריהוט, ניר, בד.... חוץ מזה אני שרה, ולפעמים גם מנגנת (לאחרונה כמעט ולא). אני כותבת שירים וסיפורים, וגם קוראת בקבלנות.... אבל התחביב הכי אהוב עליי הוא טיולים- נסיעות וטיסות. זה משהו שנכנס לדם ולא יוצא יותר.... רק חבל שזה תחביב כל כך יקר....

למעלה