מסכימה עם קודמיי ../images/Emo13.gif
אני יכולה לומר לך שאני (שבסוף אגב עוברת לגור עם חבר שלי באוגוסט הבא) אישית, מתכננת לעבוד ולחסוך כמה שיותר עד שנעבור לגור יחד עוד קרוב לשנה. טכנית, יכולנו לעבור לגור יחד תוך כמה חודשים (הוא עובד ומרוויח יפה מאוד, מספיק בשביל לממן יחידת דיור+מזון+נסיעות לשנינו יחד אבל לא מעבר, שלא יחשבו שהוא מרוויח איזה 8000 ש"ח בחודש כי הוא לא
) ואני מתחילה לעבוד ביום ראשון במשרה מלאה וכנראה גם שעות נוספות ככה שאני יודעת שארוויח בממוצע את ה-3000-4000 ש"ח לחודש ככה שיכולנו לעבור לגור יחד ולחיות בסדר גמור לחסוך א-ב-ל אנחנו גם יודעים שתמיכה כלכלית מההורים לא תהיה לנו (כי להם יש מספיק הוצאות משל עצמם), ולא תהיה לנו את האפשרות להביא להם כביסה כל כמה ימים כי זה משהו לא ממש נהוג במשפחות שלנו ועלול להיות מקור ללעג ("אם אתם חושבים שאתם מספיק עצמאים ובוגרים לעבור לגור ביחד אז אתם גם יכולים להסדר עם כביסה לבד", משהו כזה) ואני מתחילה ללמוד באו"פ עוד 3 שבועות... ככה שלקחנו לנו תקופה של שנה, בה נוכל לחסוך מספיק גם להוצאות ההכרחיות (כמו כלי מטבח, מיטה, ארון אם יהיה צריך, מכונת כביסה, מחשב כי זה משהו שהכרחי ללימודים שלי וחיסכון ללימודים עצמם וכו') וגם ישאר לנו כסף ל"ביטחון" של אם יקרה משהו או אם נצטרך וגם ישאר לנו סכום קטן למס' מותרות אז כפי שהבנת, זה לגמרי תלוי בך את יכולה לחסוך 3000 ש"ח ולעבור עוד חודש ואת יכולה לרצות להיות "מכוסה מכל הבחינות" אפשר לומר כמונו ולעבוד ולחסוך שנה...