הי אופה יקרה , קבלי ../images/Emo24.gif
אני יודעת על מה את מדברת....אומנם בנסיבות אחרות....אבל עדיין.... אצלינו אני זאת האמוציונלית ושרוצה להוציא דברים החוצה ולדבר על הכל. גולן הוא זה שמפנים , לא רוצה לדבר ומסתגר בעצמו ומה שהכי כואב שלפעמים מסתגר ולא נותן לי אפילו לנסות לעזור. למדתי שאסור לי ללחוץ כי רק אכאיב במקומות לא רצויים , ובסוף זה יחזור אלי ואני לא רוצה לכאוב ובטח ובטח שלא להכאיב לגולן. אז אני בתהליך למידה ....כשהוא ירצה הוא ידבר ויוציא הכל החוצה. זה לא בגלל שלא איכפת לו , אלא כי קשה גם לו ,ומאוד איכפת לו הוא לא רוצה לפגוע או לדרוך על יבלות.... והוא צריך להתבשל במיץ עם עצמו , ובסופו של דבר יבוא ויידבר ויוציא דברים החוצה.... אז למדתי את זה מנסיוני , אולי פעם אשתף אתכן על מה אני מדברת.... אבל לא עכשיו , מה שחשוב עכשיו זה שתהיי חזקה ושכן תגידי לבעלך מה שמציק לך ושאת רוצה שתדברו אבל....תעשי את זה בנינוחות בלי לחץ ותנסי לראות גם את הצד שלו....אני יודעת שזה קשה לך עכשיו ,אבל אין מה לעשות גברים שונים מנשים ובקטעים כאלה , צריך להיות קצת " פסיכולוגית ". קישקשתי לך המון , אולי אני אספר לך פעם דרך המסר אין אני " למדתי " איך להתמודד עם האדישות המופנמות או איך שךא נקרא לזה..... תחזיקי מעמד , אנחנו איתך....באש ובמים... מכל ה
דפנה.