ושאלת הערב שלי, דרוש הרבה ..לענות

מבינה אותך...

היי, אני מאוד מצטערת לשמוע שלא הלך הפעם... הפעם הבאה תהיה הרבה יותר מוצלחת
גם אצלינו אני זאת ששופכת ומתפרקת ואלי הוא היותר מופנם, ולמדתי לקבל את זה, למרות שבהתחלה היו פעמים שפשוט רציתי "לנער" אותו!, אבל זאת הדרך שלולהתמודד. לא כולם חייבים לבכות ולהשתולל בשביל להראות שכואב להם, מספיק רק להסתכל להם בעיניים כדי לדעת, ויש כאלה שגם כשכואב חייבים להיות בשליטה... לא יודעת אם עזרתי, בהצלחה!!!! מיכל

kisses

New member
אופה יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני תמיד דגלתי בלדבר ולהגיד את האמת. עם מפריע לך שבעלך אינו משוחח איתך על רגשותיו נסי לדובב אתו, להגיד לו שזה עוד יותר כואב כשהוא לא מדבר. עם הוא עדיין שותק, הניחי לו, אני בטוחה שעם הזמן הוא ירגע. גם אני כמו כל החברות פה חושבת כי גם לו כואב ושהוא מנסה להיות חזק בשבילך. אני מאחלת לך המון בהצלחה, ועל תרפי ידייך תמשיכו לנסות.

הילית*

New member
אופה יקרה

מחפשת את המילים כדי לנחם, כדי לעודד. בקי, מקווה שהסבל שלך יגמר בקרוב, שהדרך לקראת ילד/ ילדים שלכם תתקצר כמה שאפשר. מקווה שבחודש הבא תודיעי לנו על 2 פסים במקלון... אני הולכת לצעוק משמחה בשבילך... הלוואי, הלוואי !!! ובאשר לשאלתך, לדעתי טוב שאחד הוא יותר אמוציונלי, שמוציא הכל החוצה מאשר שניים כאלו. שלא תחשבי שלא כואב לבעלך, שלא תחשבי שהוא לא נקרע לרסיסים מבפנים. ואני יודעת מנסיון של מכרים שלי שתקופת הטיפולים דורשת המון משאבים זוגיים. זה קשה. זה דורש המון כוחות ושאף אחד לא יגיד לך אחרת. זה מערער את הזוגיות ולכן צריך לדבר, כמה שיותר. אפשר גם מדי פעם לצאת לסופי שבוע, לשבור את השגרה. כמה ימים לא לדבר על הטיפולים. לשנות אוירה. תנסו את זה ואני בטוחה שזה עשוי לתת לכם כוחות חדשים ואולי שם הוא יפתח. מאחלת לך שוב שנשמע אותך מהר מאוד מקטרת על בחילות, צרבות, כאבי גב רגלים... ובכלל שאת לא ישנה בלילה

dafgol

New member
הי אופה יקרה , קבלי ../images/Emo24.gif

אני יודעת על מה את מדברת....אומנם בנסיבות אחרות....אבל עדיין.... אצלינו אני זאת האמוציונלית ושרוצה להוציא דברים החוצה ולדבר על הכל. גולן הוא זה שמפנים , לא רוצה לדבר ומסתגר בעצמו ומה שהכי כואב שלפעמים מסתגר ולא נותן לי אפילו לנסות לעזור. למדתי שאסור לי ללחוץ כי רק אכאיב במקומות לא רצויים , ובסוף זה יחזור אלי ואני לא רוצה לכאוב ובטח ובטח שלא להכאיב לגולן. אז אני בתהליך למידה ....כשהוא ירצה הוא ידבר ויוציא הכל החוצה. זה לא בגלל שלא איכפת לו , אלא כי קשה גם לו ,ומאוד איכפת לו הוא לא רוצה לפגוע או לדרוך על יבלות.... והוא צריך להתבשל במיץ עם עצמו , ובסופו של דבר יבוא ויידבר ויוציא דברים החוצה.... אז למדתי את זה מנסיוני , אולי פעם אשתף אתכן על מה אני מדברת.... אבל לא עכשיו , מה שחשוב עכשיו זה שתהיי חזקה ושכן תגידי לבעלך מה שמציק לך ושאת רוצה שתדברו אבל....תעשי את זה בנינוחות בלי לחץ ותנסי לראות גם את הצד שלו....אני יודעת שזה קשה לך עכשיו ,אבל אין מה לעשות גברים שונים מנשים ובקטעים כאלה , צריך להיות קצת " פסיכולוגית ". קישקשתי לך המון , אולי אני אספר לך פעם דרך המסר אין אני " למדתי " איך להתמודד עם האדישות המופנמות או איך שךא נקרא לזה..... תחזיקי מעמד , אנחנו איתך....באש ובמים... מכל ה
דפנה.

למעלה