ושאלת הערב שלי היא,,,,,

אופה3

New member
ושאלת הערב שלי היא,,,,,

האם אתם מסוגלים להרדם שבני הזוג אינם במיטה, אני למשל לא יכולה, והכי אני אוהבת לענות את עצמי, בעלי לפעמים עובד לילות, שזה אומר לא יודע מתי אני מגיע?, אז מה שאני עושה בדרך כלל, זה לראות סרטי אימה, הכי גדולים שיש, ודוקא אני חולה על סרטי אימה ובכלל לא מפחדת, אבל המתח והסרט משאירים אותי כמה שיותר ערה, כי גם ככה אני מתהפכת ומתהפכת. וגם אם כבר אני הולכת למיטה , במיוחד ימי חמישי בלילה שאני צריכה לקום ביום שישי בחמש בבוקר, אז אני ישנה בצד שלו, עם הכרית והשמיכה שלו, מה איתכם מה אתם עושים במצבים כאלה. שיהיה לילה טופפפפפפ. האופה נ.ב., מי שרוצה להכיר את סיפור חיי, יכולה להכנס לפורום המכתב שלא נשלח, ולקרוא את ההודעה האחרונה שלי, זה מי שרוצה ממש להכיר אותי שלכם באהבה ובהרבה אופטימיות החודש האופההההההההה

שמופית

New member
אופה, קבלי ../images/Emo24.gif ענק !

המכתב שלך צימרר וריגש אותי ! אני מתפעלת מתעצומות הנפש שלך ומאחלת לך שלווה ואהבה ורוגע בהמשך חייך ! איך אפשר לכתוב תשובה לשאלת הערב שלך אחרי מכתב שכזה ????? תני לי להתאושש... מחר אני אכתוב...
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם !

אופה3

New member
תודה שמופית, מחכה לתשובה על

שאלת הערב, תודה לך על הכל, אני לא מרבה במילים, כי הם נגמרו לי להיום תודה ושוב תודה ממני האופה

הילית*

New member
קורה לי הרבה פעמים שאני הולכת

לישון לפניו.אני מסוגלת להירדם כמעט בכל מצב עשהוא הולך לישיבות לפעמים וחוזר מאוחר הוא מעיר אותי והוא דואג לעדכן אותי מה היה ורק אח"כ אנחנו הולכים לישון

הילית*

New member
אופה יקרה עכשיו קראתי את המכתב

וצמרמורת אוחזת בי. לא להאמין שניתן כך להתעלל בילד, באדם הכי תם, חסר ישע בעולם. לא יודעת מאיפה לקחת את הכוחות הנפשיים להמשיך הלאה ולהיות מה שאת, נשמה טובה שכמותך ! מאחלת לך לזכות מהר לפרי בטנך ובטוחה שתהיי אמא נפלאה, אוהבת, תומכת וכל מה שלא זכית לו בילדותך שולחת לך חיבוק ענק על ששיתפת

אופה3

New member
תודה הילית היקרה, מאיפה לקחתי

את הכוחות אני לא יודעת, כנראה מאלוקים הוא שלח אותם, אני מודה לך, ותודה על החיבוק, שיתפתי כי הרגשתי צורך לתת לכם להכיר אותי, מאחורי השורות האלה מסתתרת אני, ולפעמים אני לא עונה לשאלות, ואולי ככה תבינו למה? כל טוב ושבת שלום האופה

לאופה היקרה ../images/Emo24.gif

עכשיו אחרי שקראתי את המכתב שלך, כולי צמרמורת. עצוב לי על מה שעברת, וקשה לי מאד לתאר איך אפשר להתעלל כך בילד, איזו אמא מסוגלת למן דבר שכזה. אבל אני שמחה שזה מאחרייך , ואני פשוט גאה בכוחות הנפשיים שלך , לעבור את כל מה שעברת ולהמשיך הלאה בגאווה. אז קבלי ממני שוב חיבוק ענקי. מאחלת לך את כל האושר בעולם .

ועכשיו לשאלה ששאלת

קשה לי להרדם שאני לבד. כאשר לירון מגיע מאוחר אני מעדיפה לחכות לו, בנתיים אני באינטרנט או רואה טלויזיה או קוראת במיטה, כי קשה לי להרדם. כשלירון נשאר בבסיס תורן אני ישנה אצל ההורים שלי, כן כן, יש לי שם את החדר שלי,ואמא שלי נורא שמחה שאני באה לישון שם פעם בחודש, אז כולם יוצאים מרוצים.

אופה3

New member
תודה רויטל היקרה, אני גם שמחה

שזה מאחוריי, תודה לך גם על החיבוק, והכי חשוב תודה לאל שאת בסדר אוהבת אותך האופה

שירי71

New member
כשאני ישנה לבד

אמנם אני ידועה בתור זו שמסתדרת מעולה לבד (זה כדי שההורים שלי לא ינג´סו לי) בפועל כשהוא לא נמצא קורים כמה דברים: ישנה עם אור קטן ישנה עם התכנית של שמוליק תייר (מכירות בטח) שבה אני תיק תק נרדמת עם הדיבורים... ישנה עם אור קטן בחדר, לעיתים קוראת משהו סוגרת את החלונות תריסים ודלתות... מכניסה (זה סוד) את הסלסלה הל החתולים ומאפשרת להם להעיר אותי כל הלילה... וזהו, מתעוררת כשיש משהו משמעותי בחדשות בלילה וזהו! וכמובן מכניסה טלפון לחדר כי הוא מגיע לצלצל אלי לפעמים רק ממש ממש מאוחר ...

Aאלינור

New member
שונאת לישון לבד

אני מתכוונת לישון לבד כשליאור בחו"ל. ואני גם פחדנית לא קטנה. כשאני לבד - כל החלונות סגורים, הדלת סגורה עם המחסום, + אפילו הדלת של החדר נעולה + שני טלפונים לידי: פלאפון מכוון על המספר של הוריו (גרים קרוב) וטלפון על המספר של המשטרה + סכין!!!! כאילו שיהיה לי אומץ להשתמש בה. בקיצור, הבנתם את הרעיון.

Ronnie*

New member
גם אני פחדנית ושונאת לישון לבד...

אחרי שאני נרדמת אני ישנה בסדר, אבל עד שאני נרדמת אני מתה מפחד... טוב שלא יוצא לי לישון לבד לעיתים קרובות...

סרינה

New member
ואני כל כך שונאת לישון לבד...../images/Emo29.gif

שעכשיו באתי איתו לעשות לילה לבן במשרד. מזל שזה לא קורה לעיתים קרובות...

Ronnie*

New member
לאופה... ../images/Emo24.gif

סיפור כל כך עצוב וכל כך אופטימי, וסיפרת אותו כל כך יפה... כל הכבוד לך על הכוח המדהים להמשיך הלאה ולבנות לך חיים בריאים ומאושרים. הלוואי שחלומותיך יתגשמו ושבמהרה תחבקו תינוק חמוד. אני בטוחה שתהיי אמא נפלאה וחמה... הרבה חיבוקים.

סרינה

New member
אופה מתוקה,

רציתי כ"כ לכתוב תשובה קלילה לשאלת הערב שלך, אבל אחרי קריאת המכתב אני פשוט לא יכולה. אנחנו לא מכירות (לא יוצא לי לכתוב כאן כ"כ הרבה), אבל אני חייבת להגיד שאני מעריצה אותך על הכוח הזה שלך, לתרגם את כל הכאב והכעס לנתינה ואהבה. ועל האשה הזאת, שבתאונה מוזרה של הטבע יצא שהיא אמא שלך, אני אפילו לא יכולה לחשוב בלי להצטמרר. אני מקווה בשבילך (בעצם, אני בטוחה!) שבקרוב מאוד מאוד יהיה לך מישהו (או מישהי) קטן ורך, שתוכלי לתת לו את כל האהבה הזאת. שלך,

תמרה*

New member
לאופה...

כמו כל מי שקרא את המכתב התרגשתי עד דמעות. כל מילה מעבר לזה מיותרת. סיפור החיים שלך בודאי הכין אותך להיות אמא טובה, ממשיכה להחזיק אצבעות ממני שלא יודעת להתבטא כ"כ טוב ...

שמופית

New member
לא אוהבת להירדם לבד ../images/Emo1.gif

ולמזלי, זה לא קורה לי הרבה... אמנם לפני שהכרתי את תמיר, גרתי לבד ולא היתה לי עם זה שום בעיה, אבל משום מה, מאז שאנחנו ביחד, אם אני צריכה לישון לבד - אני נורא מפחדת ! כשזה קורה (מילואים), אני שמה לידי את הטלפון והפלאפון. חוץ מזה, כבר שנים שיש לי ליד המיטה... אלת בייסבול ! (על כל צרה שלא תבוא...)
אגב, גם תמיר לא אוהב ללכת לישון לבד... אמנם אני לא נעדרת מהבית, אבל לפעמים הוא עייף ואני עוד לא, ואז הוא מעדיף להירדם בסלון לידי, עד שהוא ממש ממש ישן ורק אז לעבור לחדר, ואז הוא לא מרגיש שאני חסרה...

fila

New member
אני יודעת מה זה לישון לבד../images/Emo5.gif

שמעון עובד לפחות 3 לילות בשבוע ואני ממש ממש פחדנית, אז אני שמה זמן בטלויזיה ורק שומעת מוזיקה ברקע עד שאני נרדמת אני לא מעיזה לקרוא את ספרי האימה שאני ממש אוהבת או לראות סרטים אני מנתקת את כל הטלפונים אבל
החלק הטוב: אני פשוט נמרחת על כל המיטה גם על הצד שלו לוקחת לעצמי את כל השמיכה אף אחד לא נדבק אליי בדיוק כשחם לי
|

אתי@

New member
התרגשתי והצתמררתי ../images/Emo24.gif

אין לי מילים לתאר את ההרגשה שאחזה בי בזמן קריאת המכתב, זה היה משהו בין עצב לזעזוע להערצה. עצב על האנשים היקרים שאיבדת, זעזוע מהרוע שטמון באדם, לפעמים, הערצה, על האופן שבו את מתמודדת עם חייך, על ההצלחה שלך, על הכוח הרב שיש בך, ועל הרצון והיכולת המדהימה שלך לתת לאנשים מעצמך, לתת להם את כל מה שלך לא היה. אופה יקרה - מגיע לך בית מלא תינוקות, בית מלא באושר ושמחת חיים, מקווה שכל זה יבוא במהרה
מחזקת את ידייך אתי

למעלה