ושאלת הערב שלי היא,,,,,

dorlim

New member
השארת אותי המומה ודומעת ../images/Emo24.gif

זה הרגע שאני מרגישה שמילים לא יגידו כלום..... שולחת לך
ים ענקיים והמון המון אהבה וכמובן מייחלת ביחד איתך שתהפכי לאמא מקסימה ומדהימה, שתעניק המון לילדיה לימור

סיגל2

New member
היה לי מאד עצוב לקרוא את המכתב

שפרסמת. זה פשוט מזעזע מה יכולה אמא לעשות לילדה קטנה שלא יכולה להגן על עצמה. זה ממש לא נתפס שהאדם שאמור לאהוב אותך יותר מכל יכול לעשות כזה דבר. אני שמחה שהצלחת למרות התלאות להגיע לאן שהגעת והכל בזכותך, חזקי ואמצי והמשיכי ככה גם הלאה. לגבי שאלת הערב שלך. גם לי קשה לישון כאשר בעלי לא בבית, אז בדרך כלל אני נכנסת למיטה מאוחר ופותחת טלויזיה ורואה סרטים סדרות עד שאני מרגישה שזהו זה אני לא יכולה יותר ואז סוגרת ונרדמת עד הבוקר. לפני כן אני סוגרת את הדלת היטב היטב ולא רק עם מפתחות אלא גם עם בריח ובודקת מסביב לראות שהכל תקין ושלא שכחתי שום דבר לנעול. סיגל

fila

New member
בקי היקרה../images/Emo24.gif

כתבתי לך הודעה בפורום "המכתב שלא נשלח" וזו הזדמנות נוספת לשלוח לך עוד חיבוקים

kisses

New member
לאופה 3 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קראתי את סיפור חייך וליבי דאב
. את אישה מאוד אמיצה ואני מקווה שחייך כיום יותר טובים אליך
. לגבי שאלתך, כן אני יכולה לישון בלי בעלי לידי, אבל זה קורה רק בבוקר כשהוא הולך לעבודה בחמש ואני נישארת לישון עד שבע. אבל ככה בלילה בשום פנים ואופן לא. מחזקת אותך

טליגלי

New member
אופה יקרה מאוד קבלי עוד ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם ממני. קראתי ולא האמנתי למה שאני קוראת, ריגשת אותי ומיד רצתי לחבק את בתי הקטנה. מאחלת לך רק חיים טובים ואמהות נהדרת. פשוט נפלא איך שצלחת את כל התקופה הנוראית והפכת למי שאת היום.

אופה3

New member
../images/Emo41.gif לכל הבנות היקרות שקראו והגיבו

ובמיוחד לכל הבנות אליהן לא עניתי באופן אישי, תסלחו לי, אני קוראת את כל מה שכתבתם, שוב ושוב, אבל לא מסוגלת לענות כבר לכל אחד באופן אישי, כי אין בי את הכוחות האלה, אני פשוט לא מוצאת את המילים הנכונות, מול כל האהבה והחיבוקים והאיחולים, והברכות, והדברים שאתן אומרות לי, אז אני אומר לכולכם באופן כללי, אבל קבלו את זה באופן אישי, תודה לכם מכל הלב, על כך שבאתם לפורום ההוא, וקראתם, ופה אתם מעודדות, ועוזרות ותומכות, מצאתי לנכון לשתף אתכן, כי אנחנו ממש משפחה אחת גדולה, והרגשתי צורך להראות לכם, כמה שלפעמים החיים רעים, יש דברים יותר גרועים, אך מכל דבר רע בחיים צריך לצמוח דברים טובים, כמו סיפור חיי, לא הפכתי להיות שבירה ולא נתתי לה , את האפשרות להרוס אותי כמו שהיא רצתה, רציתי יותר להעביר אליכם את כל החום ואהבה שיש בי, ואת האופטימיות. אז תודה לכל מי שהגיבה, הזלתם בעיני דמעות, אני קוראת ושוב קוראות, מקבלת את כל החיבוקים שלכם, ואוהבת אותכם עד מאוד שלכם באהבה רבה בקי

למעלה