לא לוקחים כסף רק על השם
הם גם נותנים תמורה למחיר. אני אספר לך סיפור.... לפני שלושה חודשים הבאנו נגר פרטי שיבנה לאחותי חדר שינה, ארון, פינת ישיבה, כוורת וכוליי.... ישבנו איתו בפינת הישיבה שבמטבח. הוא הסתכל על המטבח, שאל מי עשה ומייד התחיל לתת ביקורת.... אני לא ידעתי מה לשאול את עצמי באותו רגע למעט "מה הוא שתה\עישן לפני שבא לכאן?" בקיצור הוא קיבל את העבודה לביצוע חדר השינה. הוא הגיע והרכיב.... אלוהים ישמור, איזה גועל נפש של עבודה, קנטים לא קנטים, גימור כמו הפרצוף שלו, את הדלתות של הארונות הוא לקח 3 פעמים לנגריה לתקן, את החורים לשקעים הוא אפילו לא ידע למדוד כמו שצריך בקיצור, נגר כמו התחת וזה אחרי אינסוף המלצות מכל מיני אנשים. ולמען האמת לקחתי הצעה גם מהחברה שבנתה לי את המטבח (פנל) על אותו תכנון של חדר שינה, המחיר אצלהם היה פי 2 כי הם לא מוכנים לעבוד עם מלמין\MDF\כל מיני סיביות....הם פשוט לא מסכימים שזה ייכנס אליהם למפעל. הוא לקח פחות מחצי מחיר אבל עשה עבודה כמו התחת. אחרי שהוא סיים את העבודה, החזרתי אותו לאותו המטבח עליו הוא מתח ביקורת ואמרתי לו שיקח את הזמן שלו וילמד מה זה עבודה. חתיכת אידיוט כזה בחיים שלי לא ראיתי. אגב, אני עד היום מחכה לדלת של 30X24 ס"מ שהוא עוד צריך להרכיב אחרי שגם אותה הוא לקח איזה 400 פעם. אגב, בזמן שלקח לו להרכיב ארון כוורת ושולחן הצוות של פנל הרכיב מטבח קומפלט ו2 ארונות אמבטיה והתקינו מראות ואת כל הפירזולים ועוד נשאר עודף. כנראה שהמחיר הוא לא רק על השם...לתשומת לבך. מקצוענות ומקצועיות כנראה שקונים בכסף....אני בכל אופן לא חשבתי אחרת.