כמה דברים
1. למה צריך נאמנות? אני לא אומר שכל הרוסים לא נאמנים, הבאמת נאמנים לא עזובים את רוסיה לכן אתה לא רואה אותם. אני אומר שאני לא נאמן לארץ שלא טוב לי בא. מבחנתי המדינה צריכה לשרת את האזרח ולא ההפך.

2. למה אתה חושב שישראלים או עם אחר יותר נאמן מהרוסים? אומנם יש איזה מאה אלף תושבי ישראל עם דרכון זר שיכולים לעזוב ולא עוזבים אבל מצד שני יש בין חצי מליון למליון ישראל שגרים בחו"ל, באיזור ה10% מכלל אוכ' ישראל. לא הייתי אומר שזאת נאמנות יתרה למדינת ישראל.

3. יש הבדל בין רוסים שעזבו את רוסיה ועלו לארץ, לבין אנשים כמוך שבסך הכל חיו לא רע בישראל אבל החליטו לעזוב למקום יותר טוב. יהודים ברוסיה סבלו מאפליה ואנטישמיות כיהודים, וגם לא יהודים לא חיו יותר מידי טוב עם מחסור במצרכים וכ"ו לאורך כל מיני תקופות ברוסיה, אז להם הייתה סיבה די טובה לעזוב, אז כן, הם עזבו את המולדת שלהם כי קשה עד בלתי אפשרי לחיות לשם, וחלקם עזבו את ישראל גם, כי זה כבר יותר קל, זאת לא המולדת. אבל ישראלים טיפוסיים עוזבים כי הם רואים דולרים (או יורו), לא בגלל שהם רעבים או כי הם צריכים לעמוד בתור חצי יום בשביל לקבל ביצים ולחם. אז מי פה בדיוק הלא נאמן?