ושוב אני וההערות שלי..והפעם-פורטוגל

החמישיה שלי סופית ללא סדר היא:

יון,הונגריה,איסלנד,רומניה והולנד...... מה שבטוח הם כולם ב 10 בגמר..

אגב אין לי ספק בכלל שאם השיר

אלקאזר היה מייצג את שוודיה,הוא היה יכול להיות האיום הכי גדול על המקום הראשון.. אבל כנראה ששודיה מפחדת לזכות,ולכן הם לא שלחו אותם,כי זה שיר שחופשי יכל לעשות הרבה רעש באירויזיון... נקווה ששודיה תהיה בחצי גמר 2006,עונש על הטיפשות!!!!!

טליה ג

New member
נכון, איזה הפסד!

גם השיר של מרטין לא רע בעצם, אבל אין מה להשוות ללהיט הענק והסוחף של אלקזאר. אבל נראה לי שעם המזל של שוודיה, גם הפעם היא תהייה בעשירייה הראשונה. השיר של מרטין שונה מכל שאר השירים בסגנונו, מרטין נראה טוב ויודע לתת הופעה מהוקצעת ומקצועית. לא יפליא אותי אם הוא יגיע למקום 5 ומעלה!

python 4

New member
אני לא כל כך בטוח..

לאלקזאר יש בעיה רצינית של הופעה בלייב (קוראים לבעיה הזו טס ואניקה, אבל אני לא אמרתי כלום). בגמר הם אכן התעלו על עצמם ונתנו את הופעת חייהם, אבל בחצי גמר הזיופים שהלכו שם הם פשוט זוועה. הם יכלו להופיע ככה גם בקייב ולבייש את המולדת. למרות השיר הזוועתי, מרטין הוא פרפורמר יותר טוב מאלקזאר, והוא יגיע למיקום יותר טוב בזכות זה. הבחירה בו היתה שגויה בגלל שני סיבות: שירלי קלאמפ עם שיר שהוא פשוט ווינר, ובגרסה האנגלית שלו היה סוחף את האירוויזיון הזה, ונאנה גרונוול שאולי לא היתה סוחפת את האירוויזיון כמ שירלי אבל היתה נותנת הופעה לא פחות טובה ממרטין - בזה היא טובה. אסור לשכוח שלנאנה כבר יש קרדיט של מקום שלישי באירוויזיון - אומנם לא בזכות הופעה אלא בזכות שיר מרגש, אבל בכל זאת..

בן מלצר

New member
לדעתי המצב השתנה בגלל ש

בגלל שנחשפו כל השירים ואנשים מצאו לעצמם הימור טוב יותר. גם בשנה שעברה "להאמין" היה בטופ 10 שלי... זה היה כשנחשפו 10 השירים הראשונים. בהמשך, כשנחשפו שאר 26 השירים הוא ירד למקום ה...מממ... 30 בערך, משהו כזה...

Flendy

New member
פוי מאג'יה=גאונות.

השיר הכי טוב של פורטוגל על כל שנותיה. אני מאוווווווד מחבב גם את 2001.

מיק ל2004

New member
פורטוגל 2005 מבייש את הפירמה ../images/Emo122.gif

פורטוגל המדינה הטובה ביותר בתחרות, ו"Amar" לא מגיע לסטנדרטים של שירים קודמים שנשלחו ע"י פורטוגל.

python 4

New member
פורטוגל - שיר ענק../images/Emo23.gif

הוא במקום הראשון שלי מהיום שבו הוא נבחר. השיר עצמו הוא בסטנדרט של אסטוניה 2001 - כלומר הוא די סתמי ודבילי, אבל קיצבי ועם הופעה טובה וכובשת הוא יכול להפתיע ובענק. אני חוזה לו טופ5, אם אנשים יוכלו להתגבר על האנטי-פורטוגליות הטבעית שלהם ככל שזה נוגע לאירוויזיון.

NK The man

New member
שיר טוב מאד והוא יכל גם לזכות

אם שוודיה, הונגריה, הולנד ומלטה לא היו מתחרים...

mont

New member
החמשיה לי עד עתה

אחרי שראיתי את רוב השירים הונגריה בוסניה גרמניה שבדיה רומניה קרואטיה פורטגל וסרביה יכולים לזכות גם שימו לב לבלרוס ולאסטוניה צרפת יהיו והולנד מקומות 8 -10 אנגליה לא מבין אותם בכלל אירלנד בינוני ישראל לא נראהשיעברו את החצי

Noamush

New member
שיר גרוע ביותר../images/Emo70.gif

אני חייב להסכים עם טליה, ולהגיד לכם שאני ממש לא התלהבתי מפורטוגל. שיר חביב מינוס, עם מילים מטומטמות ביותר שחוזרות על עצמן כל הזמן, שלא נדבר שהמנגינה חוזרת על עצמה גם. בקיצור שיר זול שאני ממש לא התלהבתי ממנו, ומי שחושב שהוא יעלה לגמר, אז טעות בידיו, זה שיר שכתבו אותו בעשר דקות לפי איך שהוא נשמע.

Demeter

New member
בהתחלה חשבתי שזה שיר חביב...

עד שקראתי את המילים שלו...
עכשיו הוא פשוט בצניחה חופשית בדירוג שלי...

DukiMan

New member
פורטוגל 05 - שיר זוועה

אבל כמו שפייתון אמר, זה מזכיר באיכויות ובאווירה שלו את אסטוניה 2001, ולכן מועמד מאוד חזק לניצחון. יש כמה אנשים שיוכלו להעיד שיום אחרי שהתפרסם השיר אמרתי להם - זה זוכה. ואם זה לא יזכה, האנשים האלה לא יזכו להעיד את זה
בכל מקרה, אם זה זוכה, זו תהיה, כמובן התגשמות כל הסיוטים שלי, בדיוק כמו ב-2001, אחרי ההייפ הענקי שהיה סביב דנמרק, שבדיה ויוון.

NK The man

New member
אמנם שיר טוב אבל לא

ברמה של הפרפורמר המופלא משוודיה, הלהקה ההונגרית המלהיבה/מדהימה/מעתיקה נוסחאות מזמרת אוקראינית תמימה ולמרות זאת שיר ענק והשירים של מלטה, הולנד ושלנו...

Gori Vatra

New member
אם כבר שיר נוסף שבזמנו "הזכיר"

את אסטוניה 2001, הוא שוויץ 2004 - וראינו מה קרה לו...

למעלה