ושוב אני שואלת שאלות

מרב.

New member
לקלקל אותה בטוח לא קלקלת ../images/Emo13.gif

(אלא אם מישהו חושב שלתת אהבה ולהרגיש קרובה לאמא זה לקלקל, ובמקרה זה ההריון מראש "מקלקל" את התינוק
)

3קטנה

New member
../images/Emo23.gifאתן נפלאות, תודה רבה../images/Emo23.gif

כמה טוב להיות כאן וכמה טוב לקרוא את התשובות החכמות והחמות שלכן. תודה תודה תודה. בסופו של דבר לא נשארנו לישון אלא חזרנו בלילה. הגעתי למסקנה שהנסיעות האלו מקשות עלי לתת לה את כל מה שהיא זקוקה לו (בעיקר הרגשתי שההנקה שלי לא זורמת טוב כמו שהיא זורמת בד"כ, כשאני לא בבית, ובטח כשאני תחת עיניים בוחנות של חמותי שבודקת איך אני מניקה) מקווה שהנסיעה הבאה לא קרובה

המלצה - תניקי בחדר אחר

אני מעדיפה למצוא פינה שקטה, אפילו על הרצפה אם צריך, ולא להניק מול מי שיש לו הערות. ובכלל - מעדיפה פרטיות בזמן ההנקה....

עלמתיה

New member
מרגישה צורך להוסיף את דעתי

למרות שאני בדרך כלל לא פעילה פה. (לצורך ההזדהות, הייתי פעם בוליקי והיום אני אמא של עלמה ויהונתן בני האוטוטו שנתיים) ההורים של בעלי גרים בצפון, וגם הם קיוו תמיד שנישאר ללון שם, אבל אני הטלתי וטו על העניין עוד לפני שזה התחיל להיות "עניין". במיוחד בשלבים הראשונים, ואני מאמינה שגם אחר כך, לילדים נוח כשלהורים שלהם נוח. כשנשארים הרבה זמן אצל הסבים והסבתות תמיד יעלו יותר נושאים שבהם הסבתות מרגישות צורך להתערב. אני יודעת שגם כשהבטחון שלי באמהות מאד גבוה, לא נעים לי לשמוע ביקורת נונסטופ. בגלל זה מתאים לי להתארח לפרק זמן קצוב. סבא וסבתא זוכים לראות את הילדים וליהנות מהם נטו, בלי הבכי בלילה, בלי המריבות, בלי העצבים של עייפות וסוף היום. לי נוח לעשות לילדים אמבטיה במקום הקבוע, להשכיב אותם לישון במיטות שלהם, ולנוח בעצמי אחרי שהיום מסתיים. גיסתי, שילדה לא מזמן, העדיפה להשאר ללון אצל הוריה. התוצאה: שמענו טענות על כמה הילדה בוכה, כשהגענו לבקר מצאנו את גיסתי טרוטת עיניים ועצבנית, ולאף אחד לא היה חשק להתייחס לתינוקת, בעיקר כשהזמן עם הילדים שלי נחשב יקר מפז. בנוסף, יהונתן ועלמה מאד אוהבים את סבא וסבתא (את הרחוקים לא פחות מאשר את הקרובים) וגם לנו נעים להגיע לביקור בלי להרגיש שתרמנו את כל סופהשבוע לטובת המשפחה. אגב, הבית של החמים שלי הוא המקום היחיד בו הנקתי תמיד בחדר אחר. זה גם אפשר לי להניק בלי הערות ובלי מבטים בוחנים (ממילא לא הרגשתי אף פעם נוח להניק ליד חמי) וגם נתן לי זמן פרטי של שקט לברוח אליו מתוך ההמולה המשפחתית שסביב התינוקות. מה שכן, ברגע שהילדים נולדו הדגשתי בפני ההורים של בעלי שהם מוזמנים אלינו מתי שהם רוצים לראות את הנכדים שלהם. בהתחלה זה היה מעיק כי הם היו קופצים בכל הזדמנות, בהמשך ההתלהבות שלהם נרגעה והם מגיעים אלינו רק כשאנחנו מזמינים אותם מפורשות. ככה יש להם עוד זמן איכות עם הנכדים בלי לטרטר אותנו.

למעלה