ושוב חיתולים, למרות שיש למטה

מחשבות

New member
ושוב חיתולים, למרות שיש למטה

כל הויכוח על פמפרס מול האגיז (כך יש לומר, חבקנים, בעברית) עקר מיסודו. צריך משכורת שמנה (ממנה נהנים אלה שזמנם בידם וכספם בכיסם ויש להם זמן להיות בפורום ולדון) כדי לקנות טיטולים נוזלים (האגיז) או טיטולים שגזרתם איומה ונוראה (פמפרס). ולמה קונים? כי צריך להראות שזה הולך טוב עם ה-4X4 שאיתו נוסעים כדי להביא את הילד לגן. תתעוררו. תתחילו לחסוך ותקנו כחול לבן.

מירי,

New member
נכון אבל לא מדוייק....

אם קונים נכון אפשר למצוא מבצעים שבהם בעצם המחיר זהה או זול יותר מזה של תצרת הארץ - אבל כן אני מכירה הרבה שממש לא ייגעו מראש בתוצרת הארץ, וזה בהחלט צריך להתחבר ל 4X4.... ויש אחרים שמתוך מחשבה שכך הם ייתנו את הטוב ביותר לילדם... ויש כאלה שתקציבית זה אכן לא משנה להם... למה ? אסור להם? ואני ד"א מסכימה מאוד איתך עם האיכות של שני המותגים האלה... בחודש שבו ביקרתי עם תינוק בן 10 ח´ אצל אמא שלי בארה"ב היה נורא מהבחינה הזו...

מחשבות

New member
האם לתת את הטוב ביותר לילד מתחבר

עם לעבוד שעות רבות מחוץ לבית ולא לראות כמעט את הילד? ילד טוב יגדל גם עם טיטולים ללא שם במרכולי החרדים. כאן זה מתחיל וגם נגמר. ההורות.

אני לא יודעת מתי בדקת את המחירים של

החיתולים בפעם האחרונה. אני קניתי לפני חודש טיטולים במקום האגיס וכשעשיתי חשבון עלות שנתי של עלות חיתול האגיס מול עלות חיתול של טיטולים ההפרש היה 200 שח´ לשנה !!! האם לזה אתה קורה משתלם כאשר למעשה אני צריכה להחליף טיטולים הרבה יותר כי הם סופגים פחות או כשאני מנסה לחתל והמדבקה מתקפלת לי ובגלל הדבק החזק אני לא מצליחה להפריד וצריכה לזרוק את החיתול או שפתחתי חיתול על מנת ואני רוצה להדביק אותו שוב ולא להוריד אבל המדבקות הורידו חלק מהניילון וכך אני זורקת חיתול שעוד אפשר היה להשאיר אותו כי הוא יבש ולכן למעשה גם ההפרש הזה מתקזז. תאמין לי שאני רוצה לקנות כחול לבן ולחסוך עלויות אבל לא במחיר עוגמת נפש, תוסיק אדום, ואפס חיסכון בסופו של דבר אזתפסיק עם התיפיפות הנפש הזאת.

למה כזה אנטי ושיפוטיות?

ההכללות הגורפות שלך הן לא במקום ולא קולעות למטרה. כן נכון, רק עשירים עם רכב שטח רוכשים חיתולים מתוצרת חוץ. והם גם עושים ילדים כדי שיתאימו לריפוד של האוטו. ובאיזה זכות אתה שופט אנשים ישרים שעובדים לפרנסתם כדי שלילדיהם יהיה קורת גג ופת לחם? אתה עצמך אינך עובד? אז ממה אתם מתקיימים? ומה בכלל הקשר למרכולים של חרדים? הם בחרו באורח חיים מסוים שאינו מתאים לרוב האוכלוסיה, כולל כאלה שמגדירים את עצמם כדתיים. ומה אתה מציע? שאתפטר מהעבודה, אתקיים מקצבאות, אוליד ילדים בשרשרת ואגדל אותם בשיטת "ילד מגדל ילד" כפי שקורה לא פעם כשיש 10 או 12 ילדים אבל רק אמא אחת מותשת? אינך מכיר אותי, אינך יודע דבר על על אורח חיי או סגנון ההורות שלי. ואני יודעת שאני האמא הכי טובה בעולם - בשביל הילדה שלי . ולתת לה את הטוב ביותר זה אומר גם לדאוג ליציבות כלכלית שלנו ושלה בעתיד.

רותי ע

New member
נכון...ולא נכון...

פעם אכן ההפרש היה שערוריתי. היום הוא כבר לא כזה משמעותי. ועם המבצעים שהאגיס ופמפרס עושים (3 במחיר של 2 וכאלו) אפילו יותר זולים. ועדיין אני מוכנה לקנות תפנוקים כיס כי הם לא פחות טובים לעידן וכחול לבן. אלא מה? תפנוקים לא מאמינים בילדים גדולים. כמעט ואי אפשר למצוא את המידות הגדולות. אז הסתפקתי בהאגיס...

מחשבות

New member
ההפרש משמעותי ביותר: האגיזזזזזזז

עולה 67 ש"ח לעומת 50 בטיטולים. יקר יותר ב-34% וזה לא מעט. פמפרס יקר יותר ב-24% וגם מציק לילד עם גזרה לא נוחה ומציק להורה עם סקוטש כמעט לא ניתן לפתיחה.

לא ממש מסכימה

אני קונה האגיס כי אלו הטיטולים היחידים שאין לי איתם בעיות וסופגים כמו שצריך. לא קשור בכלל ל 4X4 דווקא ניסיתי טיטולים תוצרת הארץ והם ממש לא עמדו במבחן יש כאלה שממש הגעילו אותי , דלפו, התפוררו וכו´. הטיטול היחיד שעוד נורמלי היה ליטופים פרמיום סטרץ´ אבל גם לא עמד במבחן לזמן מאוד ממושך חוץ מזה שמחירו די דומה להאגיס. אני כל פעם מוצאת מבצעים של הגיס וזה יוצא לי בסביבות 50-55 ש"ח לחבילה

אבל בחבילה של האגיס יש יותר חיתולים

תעשה את המחיר שעולה חיתול בודד ואז תדבר.

נכון ולא נכון - הדעה שלי.

אני קונה את החיתולים בסופר פארם ושם הם זולים יותר (לפחות בשכונה שלי). גם האגיס וגם פמפרס באותו המחיר (אולי הבדל של שקל לטובת האגיס). אבל עוד מעט הולכת להסתיים החבילה שקניתי של פמפרס ואני חוזרת לי לשקט הנפשי ולתוצרת כחול לבן שאני אוהבת וחושבת שהם נהדרים.

עירית ל

New member
הכללות מטופשות

אני קונה לילדי בעל העור הרגיש האגיז (59 ש"ח ביוניברס קלאב) ובגדים בשוק ובחנויות עודפים במקסימום 10 ש"ח לפריט. ממשכורת שמנה לא נגזר באופן אוטומטי אורח חיים ראוותני ו/או בזבזני. זמן להיות בפורום (כמו דברים אחרים) הוא פועל יוצא של סדרי עדיפויות ולא של גודל המשכורת.

לי אין 4X4 ../images/Emo7.gif והילדה שלי משתמשת

בהאגיס אה, איזה צירוף מקרים. אני מסכימה עם מה שכתבת לגבי זה שצריך לקנות כחול לבן, ואני בהחלט מתכוונת לנסות אבל מה לעשות השתמשתי בטיטולים שקיבלתי במתנה, 4 חבילות והם פשוט לא היו טובים לטעמי, המגע שלהם לא נעים... אז אני קונה האגיס, ונכון זה יקר, ונכון אני אוכלת את הלב, אבל אפשר לעשות את ההכללות האלה על כל דבר ולא רק על חיתולים.

מחשבות

New member
את המיתוס של המגע הנעים צריך לשבור

משום שזה לא חשוב בכלל לילד. אם זה לא מחובר ל-4X4, למה זה כן מחובר? לאיזה רגש מטופש שלנסיך קונים את הטוב ביותר? איזה מזל שאצל הילד השני זה עובר ואצל השלישי לא מחליפים עד שלא נושר לבד?

בכלל לא, שוב אני מסבירה, ניסיתי

אחרים וזה בשבילי הכי התאים ומה לגבי אוכל, גם באוכל ניסיתי מלא והכי התאים לנו סימילאק, איך זה מתחבר ל 4X4?

חייבת להגיב../images/Emo46.gif

קראתי פעמיים את השרשור, וההודעה הזו הכי הרגיזה אותי. ולמה? כי לי יש 3 ילדים. התחלתי בהאגיס כהגדולה נולדה, ואח"כ מטעמי חיסכון עברתי לכל סוגי הטיטולים שקיימים בשוק. אף אחד מהטיטולים למעט האגיס לא התאים לציפיות שלי. באחד היו נזילות, אחר התפורר, עוד אחד שהמדבקות נקרעו או שקרעו את הניילון... והכי גרוע, אחד שעשה תפרחת כמו כויה. חזרתי להגיס. עכשיו יש לי בבית עוד שני תינוקות עם טיטולים ושניהים בהאגיס. יקר, אבל שווה כל אגורה ולא, אין לי 4X4 והילדים שלי לא נולדו מתאימים לריפוד הרכב, אבל ככל שזה נוגע לילדים שלי, בשבילם הכי טוב, עם כל הכבוד לכחול לבן. זהו אני סיימתי

רותי ע

New member
נסי את תפנוקים כיס-הם באמת נהדרים

בייחוד בחודשים האחרונים אחרי ששיפרו אותם עוד. לדעתי ממש לא נופלים מתוצרת חוץ.

למעלה