ושוב חיתולים, למרות שיש למטה

אפשר להתקשר לקבל דוגמית?

לא בא לי לקנות חבילה שלא תתאים, זה כבר קרה לי עם סוגים אחרים

רותי ע

New member
בחבילה יש להם פחות מ-30 חיתולים

(תלוי בגודל). אז אני עשיתי חישוב שמקסימום אם הם לא משהו אשתמש בהם במשך היום והם ייגמרו מהר. אפשר גם לקנות יחד עם עוד חברות ולחלק את הסיכון. ואפשר כמובן להתקשר ולנסות לקבל דוגמית.

נילי3

New member
המלצה

למי שבכל זאת בזבזו את כל כספם על ה4X4 (מסכנים!) ורוצים לקנות בזול. אנחנו קונים האגיז (אצל הרזונת שלנו הם באמת היחידים שלא מחליקים או מאפשרים לקקי להגיע עד הכתפיים) בסופר חצי חינם - יש בחולון, ראשל"צ וצומת ירקון, עולה 50 וקצת בלי שום מבצע. ועוד יותר טוב - לירושלמים לקנות בבזאר שטראוס - אני מכירה אנשים שנוסעיפ פעם ב... ומצטידים בסטוק. שווה.

מחשבות

New member
נכון, לא אקנה האגיזזזזזזז, אבל אם

אני כבר שם אקנה דברים אחרים בזול.

סליחה ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif צא לי מהכיס בבקשה

מהיכן השיפוטיות הזאת שלא מתאימה כלל לפורום הנהדר הזה??? כל אחד שירכוש איזה טיטולים שהוא רוצה וייסע באיזה אוטו שהוא רוצה - לא חושבת שאני חייבת התנצלות למיהו על סוג הטיטולים שאני משתמשת לבת שלי. אתה לא שם לב שאתה מושך אש מרגע שנכנסת לפורום הזה??? או שאולי זאת הכוונה???

מירי,

New member
למה כולכן התרגזתן?

ואם היה לי 4X4 והייתי שמה לילדים שלי רק האגיס ופמפרס ובכלל האופר הייתה מגדלת אותם בזמן שאני מטיילת לי בחו"ל - נו...אז? למה הוא צריך להרגיז אותי בדברים שלו? אם ככה טוב לי ולילדים שלי?
טוב אני לא חושבת שיש כאן מישהי שהיתה מתנגדת ל 4X4 או שאני טועה?

מירי - זה לא מה , זה האיך !!

אני לא חושבת שאני צריכה להתנצל על זה שאני קונה האגיס לילדה שלי. הציניות והנימה הסרקסטית היא שקוממה אותי. נשאלה שאלה פשוטה על טיטולים מנסיון של אחרים לגבי נזילות ונאמר ע"י הרוב שהאגיס תאמו את מידת היובש והנוחות. כמו כן נאמר שלכל ילד גזרה וצורת גוף משלו ולכן טיטול זה או אחר התאים בתקופה מסויימת ובאחרת לא. אני נמצאית בפורום זה מספיק זמן ונהנית מאוד מחילופי הדברים כאן ומהנימה המקבלת, אם כי לא תמיד מסכימה - וזה לגיטימי. לפתע מגיע מישהו עם נימה מגעילה ומקוממת.

למעלה