ושוב יצאנו לנו לטיול,

spectacular

New member
ושוב יצאנו לנו לטיול,

את התמונות צילמתי מהמושב האחורי של האופנוע, שנסע מהרררר... אנחנו ב- Washington D.C USA במשך יומיים,כ-600 ק"מ היו נופים מדהימים לאורך כל הדרך ושמש אמיתית,של קיץ, רוצה לשתף אותכם,

פעם דיברתם כאן על כסף,

ועכשיו בא לי להגיד שאם היה לי הרבה הרבה,הייתי הולך לחיות שם... ואז אני נזכר שיש לי בארץ בערך 99.99999% נופים שעדיין לא ראיתי בצפון וגם בדרום,אבל לטעמי בעיקר בצפון. יום אחד אני אגור במושב או בקיבוץ! ליד הכינרת... טל,זה בוונקובר? עשית לי השראה כמו תמיד כשאת מעלה את התמונות. תודה. מה שלום היפיופה? ראתה את עצמה כאן?

spectacular

New member
היי עוזי,../images/Emo42.gif

יש לנו ארץ נהדרת והמון יופי , צריך רק לגלות, גם לדעתי הכי כיף לחיות חיי כפר, קצת נמאס לי חיי עיר גדולה, הכי טוב לי קרוב לאמא אדמה ,לעצים ולפרחים, והכי הכי - מים,אני כל כך אוהבת מים, במיוחד מים זורמים,עם המון עוצמה, לשאלתך,זה בארצות הברית,בוושינגטון, וונקובר נמצאת קרוב לגבול קנדה- ארה"ב,(כשעה נסיעה)

ווואאאוווו, איזה יופי....

הזכיר לי טיולים שעשיתי וגם את האופנוע... הסתכלות על המרחבים האלה, בהחלט מרחיבה את הדעת... מה שמשמח אותי עוד יותר לגבי המעבר שלי לגליל, בחודש הבא. תודה רבה טל המאמץ שאת משקיעה כדי לשתף בדברים המיוחדים שאת חווה יכול להסביר משהו על אי ההגעה שלך לכאן... יום נעים

spectacular

New member
אביבה../images/Emo39.gif

מאחלת לך מעבר נהדר, הגליל מקסים, בטוחה שזה יהיה כמו שאת אומרת, מרחיב את הדעת. יש לי הנאה מיוחדת לי לשתף אותכם,

Deerest

New member
רוצה לראות

גם את האופנוע !!!!! את השאר אשלים בדמיוני...

Deerest

New member
שוב אני מקנה

יש לי יחסי אהבה-שנאה-פחד-כבוד עם הכלי הזה הרבה שנים.

דירסט,היה לך "תיורינג"?

היה "איזה מאנייק שהצליח לזרוק אותך מעליו"? אני תמיד אוהב אותם(עם קמץ מתחת לה'),לא משנה התוצאה. תוכל לספר מה בערך היה שם.... מה שלומך..

Deerest

New member
יום אחד יהיה לי..........

פעם אחרונה שרכבתי היה על ימהאה 400 (האדומים, זוכר?) לפני שני עשורים. אחר כך באו כל מיני דברים שדחקו את הדו"ג למקום לא טוב בסוף. כיום, כדי לשמר את ההרגשה, אני לוקח מדי פעם לנסיעת מבחן איזשהו כלי חדש מאחת הסוכנויות, מסניף כשעה... עד לפעם הבאה.

אתה מתכוון ל"diversion 400"?

מה יכול לדחוק את הדו'ג בתנאים של הארץ,אלא אם כן אתה מתכוון לרכב ע'מ להסיע את הילדים..אני אם לאמר את האמת,לא מוותר בשום מיקרה. נסעת על ה"טראנס-אלפ",של הונדה? עשיתי השוואה בינו לבין הדקאר,והטראנס,קרע אותו לגזרים,בכל הקטגוריות.. הכי מרגשים אותי הדו'שים,וביחוד ה R1150gs,נסעתי איתו לנסיעת מבחן לאשקלון,וראיתי את ה 200 בשקט בשקט...ולהדגיש,שאני לא מהמשתוללים! אפילו ב 600 אף,לא ראיתי את המהירות הזו,מטעמי זהירות,אני חסיד של הרכיבה הזקופה....

Deerest

New member
רשימת מלאי

והרי הרשימה: אי חיבה (בלשון המעטה) של אשתי לנושא. סדרי עדיפויות כלכליות. מפגש לא מתוכנן עם המוות (נפרדנו כידידים ללא רגשות איבה). פחד. ילדים. פחד. רף רכישה גבוה. תזכורת מהאשה. והרבה הרבה תרוצים... דגם ה diversion הגיע הרבה מאוחר יותר, נדמה לי שהוא בא עם שלדת צנורות. אחרי הימהאה ההוא, היה xt500 (אחד הראשונים) של חבר שנסע לחו"ל לשבועיים. הבא בתור ה vx800 (תענוג אמיתי), גם לא שלי, לסוף שבוע ארוך. ... ... וזהו. מאז אני רק חולם שאני רוכב. בקיצור, אופנוען ותיק ומהולל אני ממש לא, אבל הנפש בהחלט של אחד כזה. לאחרונה אני "בוחן" קטנועי על, תשמע, יש עתיד. מומלץץץץץ.

למעלה