ושוב יצאנו לנו לטיול,

Deerest

New member
הגיו DFB קוגמשדכ ינשעמנ נמזמנשמש

רגע אאסוף את המילים... יפה. בחצרך? תמיד אמרתי שאלו אופנועים לנשים בלבד. כי אני, מעולם לא הסתדרו לי הביצים עם תנוחת הישיבה הזו.

אני רוכבת רק על בעלי

אופס, סליחה, מאחורי בעלי... כן, הביצים משתפשפות והרעד בין הרגליים זה... אין מילים... (ככה בשקט, אני אומרת, תודה לאל שנשארנו בחיים אחרי מה שעשינו איתו, ולא רוצה עוד...)

Deerest

New member
תודה לבעלך

וגם לך, כמורכבת, שתפקידה בשמירה על קו הרכיבה לא פחות חשוב מהגלגל הקדמי.

רגין1

New member
סליחה גם אני פה

והאמת שזה די מזל אחרי הפעמים (הרבות) שבהן ראיתי את הכביש קרוב מדי למשקף הקסדה. ולמרות שבשנים האחרונות אני לא רוכבת אי אפשר להגיד שנגמלתי, הגעגועים לרוח ולתחושת החופש והשחרור (וגם מגיעים מהר אין מה להגיד, שעתיים וחצי מחיפה לאילת כולל קפה אצל כושי...) לא מרפים...

דירסט,למה אתה לא מתייעץ איתי?

עד שאני יכול להשוויץ במשהו שאני טיפ טיפה טוב בו,ממש כזה,כאילו כזה.? דירסט תשמע: באיקס 9 אל תיגע! לג'ילרה החדשה,אל תתקרב! ובלי להתחשב בתקציב שלך(אני מדמיין אותך "מאליין"..),ההמלצות שלי הן על: א.הטי מקס של ימהאה! ביחוד החדש,עם קג'מ משופר,שמספק מומנט וכח פתיחה,וההספק 44 כ'ס. הוא סחיר בצורה לא נורמאלית,בדקתי,נמכר בממוצע באלף דולר מתחת למחירון! חבל'ז,לעומת "כלים",של 250 סמ'ק שערך השוק שלהם,הוא ירוד בהרבה מהמחיר הוא יפה,הוא חזק,הוא מרווח,מכז כובד מצויין,יציב,וסחיר. ב.המאגסטי 400: אחרי שנסעתי ב 250 סמ'ק,שהוא הכי חזק ב 250 סמ'ק,הכי מרווח,והכי מפואר, אני יכול רק לדמיין את ה 400,שרק קראתי אודותיו..בעיניים עצומות אומר לך דירסט,שבתקציב של 10K,פחות מהמחיר של הטי מקס,לך על המיפלצת הזו,עצה של חבר! הייתי שנתיים באולם תצוגה ומכירות של אופנועים וקטנועים,ולמדתי את הענף, בין היתר,רכשתי הרבה נסיון ברכיבה ובדיקה של כלים רבים.. דירסט,כמה ק'מ אתה מתכוון לנסוע בממוצע? אגב,ראיתי VX800,מודל 92,עם 37000 ק'מ יד ראשונה,ויש לי את ה"מוטו",שבו יש כתבה על האופנוע! משנת 1990 או 1991! אחלה אופנוע,ואני אוהב את ה "דריישאפט" כמו בב.מ.וו אם אתה סומך על עצמך,ורק אתה יודע,אם אתה יכול..,אל תוותר על התענוג הזה שמור על הכללים,ודע תמיד להיזהר מאחרים,שם צריכה להיות מופנית מירב תשומת הלב. באופנוענות,אם אתה לא מכיר את גבולותיך,אל תיסע! ככה אני אומר לכולם,אבל אתה נשמע באמת כמי שנשמת אופנוען באפו,ונראה לי שלא תוכל לברוח מהמציאות של מחשבותיך.. בהצלחה!

יאיר ק,מי שהמציא את "דינמיט",

העסק הראשון,הגדול ביותר שכיכב בין השנים 1988 ל 1994 לערך... ממנו למדתי את רזי השיווק של כלים מנועיים... שותפו לחנות עד לפני כשנתיים (בעסק שהחליף שם..),הוא גבי א,טייס במיל. את מכירה את גבי?

Deerest

New member
למה אתה לא מזכיר

את ה silver של Honda? ב tmax לא היה לי נוח לשבת. אני בכלל לא מבין למה קוראים לו קטנוע. לעומת זאת, על הסילבר הרגשתי בבית מהנחת הישבן הראשונה. אסור לסחוט אותו, אבל נוחיות... אין מילים. בהנחה (אופטימית ומופרזת) של נסיעה יומיומית, מדובר במעל 20K לשנה. טוב, חלק בשניים. אני מקווה שעד שאקנה אחד, הוא (הקפנוע) לא יתלונן על הויברציות שלי...

מבחינתי דירסט,

הסילבר של הונדה,וגם הבורגמן המיפלצתי,הם שניהם גדולים מדי,ולא מצדיקים את נפחם וגודלם הפיזי,זה הכל. הטי מקס,לא פחות מפנק,אלא יותר משניהם, לא סתם לא הזכרתי.. מה הקילומטראז שאתה מתכוון לנסוע על בסיס יומי?

או קיי טעות,ראיתי 20000 לשנה..

ה 400 יטיס אותך למטרה,לדעתי הוא אולטימטיבי..

spectacular

New member
אז גם אני מוכרחה להשתפך,

Hunda,ST1300 זה הבייבי שלנו, כן זה גודל המנוע(1300CC) במהירות של 150 קמ"ש המנוע רק מתחיל לנהום בהנאה, ורוצה עוד... אם יתפשו אותנו על מהירות זה יהיה הרבה מעל המותר... נוסעים בזהירות ולוקחים סיכונים בשיקול דעת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין הסברים, זה אחד הכיפים הכי גדולים שלי, ואני ממשיכה להפתיע את עצמי, בשנה הבאה מן הסתם, יהיה לי אופנוע משלי, בטח זה יקרה כשלבן שלי יהיה אוטו משלו נחגוג ביחד. ודרך אגב, איזה בקיאות באופנועלוגיה...

Deerest

New member
כן, גם לי יש נטיה חזקה לחברה האלו

את זוכרת שפעם שאלו: "איזה הונדה יש לך?" והתכוונו ל: "איזה אופנוע יש לך? תמיד, תמיד שאני מוצא את עצמי מסתכל על דו"ג יותר מהרגיל מתברר שזה הונדה.

זה נכון בעיקר ל"גולדווינג",

להונדה יש זהות עם אמינות ובכלל,עם המוצר הזה שנקרא אופנוע. דירסט,מה זה ה 11 לחודש,אפילו כפול שלוש,לעומת מה שקרה כאן היום? בחלום לא הייתי מאמין,שגם אביבה,וגם טל,וגם אתה,כל כך מקושרים לתחום הזה ותראה עם איזה תמונות הן מזוהות הבנות האלה....איזה הפתעה,מאמאמיה.. היפנים,ובראשם הונדה,הם באופן מוכח,השולטים בכל מה שקשור לאמינות,וכך הם אכן מזוהים בקרב הלקוחות. זוכר את "ההונדה חצי"? עד היום היא "עושה לי את זה",

למעלה