ושוב לא יכולתי להתאפק.. והפעם החיה האהובה עלי

יש משטרת חיות בארץ?????../images/Emo196.gif

הגיע הזמן!!! אנחנו בפיגור של שלושים שנה!!!!! בידיוק שלשום צרחתי על איזה אחד ברחוב שמשך את הכלב שלו (מסכן הכלב כזה זקן) כאילו אין מחר ! תאמינו לי יש אנשים זונו... בחוץ!

לסטפניה, איזה יופי שאת גם ב"סיירת חתולים"

נדרש חתול אחד מיוחם שהלך לעולמו ובעזרתו ניצלו המון חתולים אחרים בעולם. כל הכבוד לך המשיכי כך מיאו מיאו תמרה

סטפניה1

New member
היי תמרה

גם חבר שלי נדבק בחיידק , הוא עושה את זה ביותר מתינות ממני.אבל למרות זאת אני תופסת אותו מכין לחתולים בחוץ צלחת מיוחדת מהשאריות ויוצא אליהם ומחלק לכל אחד שווה בשווה , הרי תמיד יש את החתולים החלשים יותר, הוא אפילו נוזף בחתולים שלוקחים יותר מהחברים שלהם.כל עם כשאוכלים טונה אנחנו מחלקים קודם להם חלק ואז לנו , הוא תמיד כועס עליי שאני מגזימה , אבל אז אני תופסת אותו עושה את אותו דבר בדיוק.

לסטפניה, מסרי לחבר שלך שהוא נשמה

ומותק אמיתי, יש לו לב ענק וזהב וזה שהוא לא רק מאכיל, אלא גם דואג שהחתולים החלשים יאכלו זה מעיד על האופי הנפלא שלו. כל הכבוד שלך תמרה

פרסילון

New member
../images/Emo6.gif את מאלצת אותי לבדוק אם אני בפורום הנכון

|ביחוד ששני הפורמים שאני משוטטת בהם לאחרונה הם: פורום חתולים ופורום ריקודי בטן. הרחבתי את המשפחה... ואימצתי גורה טריקולרית בנוסף לחתול הקיים פורום החתולים סייע לי מאד עם טיפים למפגש בין השניים, לבעיות התנהגות של הגורה וכו' ולגבי הקטע שהצגת, בעיני מעבר לקטע המרגש (שימו לב למוסיקה המוסיפה נופך דרמטי...) הקטע בעיני הוא קטע פילוסופי במלוא מובן המילה, שהרי הסוסים יכלו לחצות את המיים לבד מבלי דירבון אנושי, אז למה בכל זאת הם לא עשו זאת? אני מניחה שאולי הנסיון של הסוסים הקודמים שטבעו בים, חוסר מודעות למצב הקיים (הים בשפל), פחדים למינהם... שכל אחד יחשוב כמה פעמים הוא היה במצב הזה: אם הוא לא השיג אז גם אני לא אשיג ? כישלונות העבר שלנו ושל האחרים אשר מנעו מאיתנו לנסות דברים חדשים וכל מיני פחדים אשר מונעים מאיתנו להשיג דברים קטע ענק בעיני של נצחון האמונה והרוח... ומעבר לכך, כוון שהרבה זמן לא הייתי בפורום ולא הגבתי אז הנה תגובותי במרוכז: 1. נאווה קבלי שאפו ענק להולדת האתר, הצצתי ונפגעתי
2. המופע שחרזאד מקסים ממש "אלף לילה ולילה" כנ"ל לגבי חורשת האקליפטוס 3. הבנות של אורטל במופע הסיום- אדירות !!!!

לא מדוייק. הסוסים חזרו לאחר שראו שקבוצת סוסים

הגיעה מהחוף. רק כך קיבלו בטחון. ובנוגע לחתולים את לא צריכה ללכת עד לפורום חתולים, את יכולה לשאול גם פה.. יש כאן מספיק "דוקטורים התנהגותיים" לחיות. ביי נאוה

פרסילון

New member
ה-4 סוסים שהובילו לחוף הגיעו ביוזמה של 4

רוכבות (אגב נשים... ולזה קראתי דירבון אנושי) הנשים הללו הבינו שבסוסים טמונה יכולת פיזית להגיע לבדם לחוף אך אין הם מכירים ביכולת זו ( יש פער בין היכולת הפיזית ליכולת המנטלית). לכן הן מגיעות רכובות על סוסים על מנת שהסוסים יכירו ביכולת הטמונה בהם ויבינו שאם הסוסים האחרים יכולים גם הם יכולים... סתם השלכתי את הסיטואציה הנ"ל לסיטאציות אנושיות ונתתי דוגמאות אנושיות לסיטואציות דומות שקורות לנו בחיים. בכל מקרה, זוהי ראיה ופרשנות אישית, לא חייבים לקבל אותה אגב, תודה על המחווה החתולית
, ואני אנצל את השירשור הזה לידע את אוהבי החתולים שבפורום חתולים יש אישה בשם מרתה שהכינוי שלה בפורום הוא משתגעים על חתולים והיא יועצת התנהגותית לחתולים, ושווה לקרוא את מה שהיא כותבת ולך נאווה, מאד קשה לי לעמוד בקצב שלך, אני חושבת לעצמי שכל הריקודים שהכנסת בוידאו אלו הם ריקודים שאת גם רקדת וגם התאמנת וגם עשית כורוגרפיה וואי וואי וואי איך את מספיקה ?

למעלה