ושוב: עולמותעולמותעולמות

so be it

New member
אני אני אני ../images/Emo156.gif

אני אהיה שם ממחר בבוקר. עד שלישי בבוקר למה אני הולכת? עדיין בהתלבטות:
בחירה וגורל בראי הדת והמדע או קיצור תולדות המסע בזמן
בטוח (אם יש כרטיסים) - אוטופיה, פנטזיה והמנוס מן החופש
בטוח (" " ") - תפוזים מכניים בחירה חופשית, קרימינולוגיה ומדע בדיוני ו....
או סדנת שניצל - סדנה לכתיבה ספקולטיבית יוצרת: דמויות פנואליומניעים או אינטליגנציה וידע חופשי יש הצעות נוספות אחרות מה לבחור?

היה די נורא...

נפגשתי עם שתי בחורות, ידידה ובחורה שכנראה אצא עם... להיות עם השניה היתה נקודת האור היחידה בכנס... היה סבבה גם להיות עם הידידה כמובן אבל הייתי מעדיף לעשות משהו אחר. פגישה ראשונה נהדרת אבל...

הא, כן....

שכחתי לציין שהייתי בהרצאה על DS9, גורל מול בחירה חופשית, היה פשוט עלוב... בפרק עצמו היו בעיות בתצוגה, המרצה העיקרי פשוט הקריא מהדף ולקראת הסוף העלו שתי בנות לבמה, כל אחת אמרה משפט וזה היה אמור להיות debate. אילו היו מראים את הפרק באופן חלק בלי הפסקות ומחלקים לצופים את הדף הכתוב זה היה ממש יותר פרקטי... הקטע השני היה הפתיחה של הכנס, התלהבו באופן חמוד מכריסטין, היו כמה קדימונים לסרטים שאמורים לבוא בהמשך הכנס - חביב, צריך לראות את הפרודיה על מסע בין כוכבים ובבילון חמש. אחר כך דיון על פרק של בבילון עם כריסטין, הרבה בדיחות מהתוספות של ה DVD למשל hairybeldi... איזה בחור שבא לשאול שאלה אותה ואמר שלום למישהו מקדימה... מה הוא חשב לעצמו? היה חביב בסך הכל. אחר כך על חורים שחורים ומסע בזמן, מצד אחד היה נחמד במבט אובייקטיבי, רק חבל שההרצאה לא חידשה לי כלום. באופן כללי, הכנס נע בין מקצועיות מסויימת לחובבנות ככה שהוא די נופל בין הכסאות.

ailag

New member
היי, גמני הייתי בחורים שחורים

חבל שלא ידעתי מי אתה, היה לי כרטיס ספייר חינם. אני אמנם לא אובייקטיבית במיוחד, אבל ההרצאה של אוק"י על פסיכולוגיה ותסביכים בסיפורי גיבורי על היתה ממש טובה :) גם ה"סטנד אפ" של אורחי הכבוד היה טוב, אם כי היה יכול להיות טוב יותר אם הבדיחות היו קצת יותר מגוונות מצד הקהל ורעיונותיו.

זאת היית את?!

חשבתי שזאת את, לא הייתי בטוח פעם הבאה אגש להגיד שלום
לאחר ההרצאה הזו זזתי הביתה, חיכיתי שעה ומשהו לאוטובוס שהיה אמור לקחת אותי לירושלים, בסוף התברר שהוא הפסיק לעבוד ב 1730
זה היה מעצבן... היה פוטנציאל לקון, אולי שנה הבאה יהיה יותר טוב...

כלומר מזל שלא הלכת...

הם לא ממש ידעו להעביר אותה... בהתחשב שהם חנונים, מזל שהם הצליחו לעלות לבמה, הא?

ailag

New member
לא כזה להיט

הם רצו קצת מהר בקטעים שמשנים. אנשים בלי רקע לא נראה לי שקלטו מספיק, אנשים עם רקע כמוני קלטו בעיקר את הדברים שהם כבר ידעו.

ailag

New member
-=-=-

חילקו את ההרצאה לצד המדעי ולצד המד"בי. הסבירו על לידה ומוות של כוכבים ועל חורים שחורים מסוגים שונים, ואז בצד המד"בי יותר הסבירו שמסע דרך חור שחור (=חור תולעת) אפשרי תאורטית (תאורטית! וגם זה בערך) עם סינגולריות מסוגים מסוימים. דיברו על מסע בזמן שאפשר לעשות ככה וטענו שיתכן שהמסע יעביר אותנו ליקום מקביל, אם כאלו קיימים, בין השאר כי אחרת יווצרו פרדוקסים. (למרות שעקרונית הם לא דיברו על מסע אחורה בזמן ממה שהבנתי, רק על מסע מואט קדימה בזמן..) בטח חרבשתי הכל. מישהו רוצה להשלים?

למעלה