ושוב: עולמותעולמותעולמות

אצלי

45 שח נסיעה בערך חשבתי לקנות כרטיסים ב 160, 5 אירועים, בסוף היינו בשלושה, משהו כמו 120

mr Zebra DS

New member
כנראה אלך לשם היום ובטוח שמחר ../images/Emo13.gif

אני ממש מתרגשת רק חבל שאין לי גרוש לבזבוזים שם =\ מורגן.

zigmond 69

New member
לדעתי

בסופו של דבר,עולמות זה לא משהו... הייתי שם יומיים כמעט-נהניתי קצת פה ושם,אבל בסופו של דבר,זה לא זה... (אה,וסתם הבהרה-הנובים הקטנים שישבו כל הכנס ליד הכניסה לאולם קולנוע ושיחקו "dork tower",אלה היו אני וחברים שלי...)

zigmond 69

New member
לדעתי

בסופו של דבר,עולמות זה לא משהו... הייתי שם יומיים כמעט-נהניתי קצת פה ושם,אבל בסופו של דבר,זה לא זה... (אה,וסתם הבהרה-הנובים הקטנים שישבו כל הכנס ליד הכניסה לאולם קולנוע ושיחקו "dork tower",אלה היו אני וחברים שלי...)

zigmond 69

New member
לדעתי

היה נחמד :)

הייתי יומיים ראשונים (היד עוד נטויה) נכנסתי להרצאה של גילי בר הלל על שמות בהארי פוטר היה מאוד מעניין

zigmond 69

New member
את בטוח היית

את בטח מאלה שנכנסו להרצאה על "סלשים" בכל מיני תוכניות,במיוחד הארי פוטר,נכון?

דווקא החמצתי :X

שעה מאוחרת, אין אוטובוסים, אין שאיפה לבלות את הלילה על ספסל ברחוב. איך את יודעת אבל? :X

rocket

New member
גם אני רציתי לבוא אבל גם לי לא

היו אוטובוסים בשעות כאלה עד לבאר שבע .. =( לפחות הייתה לי ולחברה שלי תחפושת מוצלחת ^^;;

גרגורי,

או "הילה הלסבית" על פי תג הצוות שלי. (לעולם אל תפקירו את תגי הצוות שלכם בידי נוכלים, ילדים, אחרת גם לכם יהיו נטיות מיניות על התג!) נעים להכיר. *קדה* למעשה, ממש התלהבתי מהתחפושת, רעיון וביצוע כאחד, אבל לא יצא לי להגיד לכן, מרוב משמרות והרצאות לא יצא לי להיות בשום מקום חוץ מבחדר צוות, כמעט. :p

למעלה