קציצות דגים נהדרות
מתכון: קציצות דגים נהדרות רכיבים: אופן הכנה: מפשירים 1 ק"ג בקלה, סוחטים עליו לימון שלם, משאירים לחצי שעה שופכים את הנוזלים, טוחנים ביחד עם תפוח-אדמה גדול חי, בצל אחד גדול, 3-4 שני שןם, כוס קוסברה, מטבלים במלח ופלפל, כורכום ושני ביצים, 2 כפות קמח מצה, מערבבים היטב, יוצרים קציצות הופכים כול קציצה בקמח, וביצה מטכנים 2 דקות מכול צד, מוציאים מרתיחים רוטב מ 3 כפות שמן, בצל מגורד, 2 שני שום כתוש, מלח ופלפל, 1/2 כפית קינמון, קופסא ועוד 2 כפות רסק עגבניות, כורכום, 2 כוסות מים כשהרוטב רותח מכניסים את הקציצות מבשלים על אש קטנה בסיר שטוח 20 דקות למקומות, היכון, זלול הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2