ושוב שואלת, איפה כולם? יש

שקדי תחליף ת´משקפיים../images/Emo22.gif

מזה רואה הכל אפורררר ? רוץ לקנות משקפים ורודים !! הכל ייראה אחרת ... יהיה טוב
מAני

שקדי

New member
סתם מן יום נאחס כזה...............

בלי שום סיבה מיוחדת........ואולי דוקא כן אבל יש לי הרגשה שמחר הכל יראה אחרת פרטים בהמשך............

magy

New member
בעוד שעתיים, יהיה מחר.....

והכל ייראה אחרת.......כמו שכתבת...... ספר לנו את הסוד.......מה יקרה בעוד שעתיים???????????
))))))))) סתם......אתה לא חייב........רק אם בא לך....... הרי כתבת, פרטים בהמשך...........

גל-עמית

New member
היי למגי ולכולם.....

חזרתי למשרד ואני עמוס.......אבל אני עוקב....וקורא...וגם....
.... מגי, יקירה. רצית תשובה של ה"בנים" בפורום.... כמו ב"מבחן אמריקאי" שיש בו: א. ......ב. ....ג. ....וב-ד´ - "כל התשובות נכונות".... מנסיוני אני יודע שכמו מספר סוגי הדגים בים, כך מס´ הסיבות..... הכי חשוב הוא לקבל החלטה (וזה נורא....נורא....קשה). אני גם יכול לומר לטובת "החבר של... החברה של.. החברים והחברות": אסוף את ה- "וואבוס". ועשה מעשה. או שתנתק מגע לחלוטין או ש"תלך על זה". כמו בכל דבר בחיים - יש גם שמחות וגם עצב בהכרויות שמתחילות וירטואלית וממשיכות "על אמת".................. ובקשר לימי הורים.... כשבתי למדה בביה"ס העל יסודי, בתחילת ה"שמינית", לקראת יום ההורים הראשון היא ביקשה ממני ללכת ולדבר עם המורה לביאולוגיה כדי שתוותר לה על משהו כדי לשפר את הציון, וגם הוסיפה ובקשה שאהיה "חתיך".... הגעתי, חיכיתי בתור בחדר המורים (לידיעה כללית - זוגתי מורה והרבה שנים ואני מכיר את "חדר המורים" על בוריו....).. כשנכנסתי, הבנתי מה הייתה כוונתה של בתי...ישבה שם אישה, מטופחת, בלבוש סקסי, וגם עשתה כל מני תנועות של אי נוחות כביכול, על הכיסא...באידיש קוראים לזה: "שטיקאלעך"...יענו: "קטעים"....פלפולי ריסים וחיוכים "מפתים"...דיברה בקול נמוך ושקט...ואני הרגשתי שהשלפוחית שלי עוד מעט ופורצת בשיר...התאפקתי שלא לצחוק ושחקתי את המשחק שלה עד הסוף....כמובן שבתי הייתה מרוצה וגם אח"כ סיפרה לנו שהמורה הזו, בשיעורי הביאולוגיה - מדברת איתם ברובו של השיעור אל "אינטימיות" שבין בני האדם...משרבבת קטעים ארוטיים..וכו´...בכיתה של בתי, כינו אותה: "הנימפה" של ביה"ס...זהו בשלב זה... אגב, שמעתי שהיה לכל מי שהשתתפה במפגש - כיף אמיתי. לא נותר לי רק לפרגן...כי המילה "קנאי" או הפועל הנובע ממנה - לא קיים אצלי בלכסיקון.... היו ברוכים....

גל-עמית

New member
תודה.... "חונה".....

אשתדל להיות יותר "מקושר" - במידת האפשר.....בכל מקרה, כפי שכתבתי קודם, אני עוקב אחרי מה שקורה כאן........

יש לך בהחלט בחירה קשה!!

אני היום הייתי "אמא של" והלכתי לפגישה עם המורה שלו. איך אני אוהבת את הפגישות האלו שנשים צעירות ממני הופכות אותי תוך שניה מרגע שאני נכנסת לשערי ביה"ס לתלמידה ממושמעת בפני המורה. רק שומעת את הפעמון מצלצל , נהיית לי התניה כמו הכלבים של פאבלוב ,להיות "ילדה טובה". והיות והיו עננים ואפרורי, אז החלטתי להיות אמא טובה ולהתחיל "להחליף ארונות" פעם היו עושים את זה כטקס עם נפתלין, היום סתם פעולה טכנית מטופשת. אבל איך שהורדתי מלמעלה את בגדי החורף, מייד יצאה השמש. אני חושבת שאקח את זה כשיטה קבועה לחורף.

magy

New member
מהנוסטלגיה שלי בבית ספר

בגלל הילדים............... כשרצו להעניש אותם, הענישו אותי......... "המורה קוראת לך, המנהל מזמין אותך, היועצת צריכה אותך, אמא........." למה אני???????? מה עשיתי????? אני הפרעתי....?????? שימצאו את הדרך לטפל בך......... למה שאני אשבות מעבודה, מתחביבים, מסידורים... למה לשבש לי את כל סדר היום בגלל שהם, לא יודעים מה לעשות איתך???????????????? ישבתי אצל המנהל, ושמעתי איזה ילד "נפלא" אתה...... ישבתי ובכיתי.....המנהל הפך לפסיכולוג.....סיפר דברים שגם פסיכולוגים נזהרים להגיד. העונש היה שלי.......לא שלך.....ילד...... אתה המשכת לעשות מה בראש שלך...... המורים נכנעו לך....המנהל, הצבא, ההורים....מקומות העבודה...... ובסוף, יצאת די מוצלח...........אבל ........עדיין מופרע וילדותי.... מקווה שלאשתך.......לא יימאס ממך......... אבל אתה ממשיך להפעיל את הקסמים שלך.........(הם באים בתורשה?) ועושה רק מה בראש שלך........ שרק תהיה לי בריא............ אמא ואיפה התשובה לחברה שלי, אוחתו??????????????????????

mמוש

New member
רק יצאתי לקצת חופש וכבר אתם מציפים

פה בהודעות ועוד שואלים כל הזמן איפה כולם איפה כולם?? נו מזתומרת: הלכו לים!חבר´ה חבר´ה רגע רגע, ...... משחקים בכדורגל כאן אצלנו במגרש. .... השכונה פינת המספרה של מסייה סימון.הלו?? הלו??? ז´קליייין!! אך היו ימים. ואולי עוד יהיו...בעיקר- לידידת מגי והנסתר מסתתר שלה.ממש שעור בלשון : נושא מושא. ורק אין פועל.פועל בקמץ למרות שגם פועלים הם רק מסוג תיאלנדי היום וונראה אותם מסוגלים לאהוב עד ראש הגג ועוד לשיר את זה. בקיצור מגי: בקשר לשמרי נפשך הזה: לשיר את זה לא יזיק אבל מכפת לה לנאהבת הוירטואלית להתענג על הפרורים עד שתבוא לה אהבה של ממש? ומשו חארון שלא התיחסתי אליו כי לא הבנתי מה זה היה הירידה הזו על המאדאם .קרה משהו בין השורות שלא קלטתי? אני אשמח ליות אחת מהחברה ולהבין גם את זה.

למעלה