ושמישהו יעז להגיד מילה רעה על ביינום!!!

Carmelo Anthony

New member
ושמישהו יעז להגיד מילה רעה על ביינום!!!

הבנאדם סחב אותנו לניצחון ענק היום על הפועל והוכיח לכולכם, כמה הוא גדול, וכמה הייתה שווה שנת ההתאקלמות שלו פה, בשביל מה שהוא היום!!!

asafsuf2

New member
../images/Emo45.gif

ביינום בהחלט מוכיח ממשחק למשחק שהוא מתבגר ולומד. לדעתי צריך להשאיר אותו במכבי לעוד הרבה שנים. נראה ששכר הלימוד של השנתיים הראשונות שלו במכבי עומד להשתלם.

שומו

New member
דריק יש רק אחד.

ודי כבר לנסות למצוא לו מחליף. גארסיה, דרור חג'ג... דריק עדיין פה והוא עודנו חי ונושם, למה כל הזמן לחפש את היורש
אני אישית מעדיף את דריק על פני 13 אלכס גארסיות ו-62 וויל ביינומים.

מסכים איתך

אבל אם הוא יהיה 10 שנים במכבי כמו דירק תאמין לי שנראה ממנו המון דברים יפים

שומו

New member
אני לא רוצה יפים.

הוא אחד השחקנים שמשחקים הכי "יפה" באירופה, אבל באירופה, בניגוד ל-NBA, ה-"Show" הוא עניין משני.

TheWhiteTigris

New member
לא נכון.

ה show הוא לא עיניין משני. השואו אישי הוא עיניין משני (לעומת זאת - בלי שואו קבוצתי קשה להביע עיניין במשחק...)

ההטבעה שלו מול ברצלונה

זה הדבר היחיד שאני יזכור כל החיים מהמשחק הזה... ובשביל הדבר הזה אני אוהב כדורסל יותר מכדורגל... תאמין לי שבלעדיו לא בטוח היינו עוברים את ברצלונה אז נס לא חייב להיות שלשת באזר לפעמים הנס הכי גדול זה שלא צריך לחכות לנס

Carmelo Anthony

New member
לפני שבועיים? אני אומר את זה כבר שנתיים!!!!

וסוף סוף אתם מגלים הסכמה איתי, אבל היה שווה לחכות את כל השנתיים האלה בשביל התגובות האלה.

trigotrigo

New member
תרגיע.

שני משחקים ברצף לא מראים על שינוי תמידי. אם הוא יעשה חיל במדריד, הגלידה עליי.

Carmelo Anthony

New member
אוף!!!

שנתיים אני מנסה להוכיח לכם (טריגו לנרי, ולפני זה לאוהדי מכבי אחרים) שביינום שחקן גדול, אפילו ענק, וכל משחק טוב שלו אתם אומרים "עוד משחק", אולי פעם אחת תודו? טעיתם!!

Thierry Henry

New member
נו באמת..תפסיק להיות מגוחך.

ששמר אלוף הסטטיסטיקות יעלה לך מה ביינום עשה מאז שהגיע למכבי, ואח"כ תגיד לי שהוא שחקן גדול, אז כנראה שצריך לבדוק את ההבנה שלך במשחק הכדורסל. ביינום שחקן עם פוטנציאל ענקי שהתרומה שלו נופלת מול הנזקים. הוא נותן פה ושם משחק ועושים אותו ענק. אמרתי ביום חמישי, יציבות היא מילת המפתח וביינום הוא אולי השחקן הכי לא יציב של מכבי ת"א מאז קווינסי לואיס.

תזכיר לי הנרי מי יכול לקחת כדור לסל במקומו ?

אני לא ממש מוצא מישהו במכבי עם היכולות האתלטיות שלו .

Thierry Henry

New member
יותם?

אפילו גארסיה מצליח לא פחות טוב... וביינום שלוקח כדור לסל ב1 מ5 המקרים ייצא מזה נקודות, ב4 הפעמים האחרות , מבחינת הסטטיסטיקה שלו במכבי זה נגמר באיבוד.

Carmelo Anthony

New member
סטטיסטיקות... ../images/Emo4.gif

אנחנו לא צריכים סטטיסטיקות כדי להחליט אם ביינום טוב או לא טוב למכבי, אנחנו רואים את השחקן משחק כל שבוע, אנחנו מכירים אותו, אז בואו נעזוב למען השם את הדפים המחורבנים האלה! אתם רואים שכרגע ביינום תורם בכל אספקט על המגרש! ואם כבר סטטיסטיקות, אתה כולל את העונה הראשונה שלו? אם כן, אז תתעלם ממנה, ביינום היה בעונת הסתגלות שכל שחקן אמריקאי (אפילו אנתוני פארקר) עבר.

Thierry Henry

New member
תפסיק להיות מגוחך 2.

ביינום נתן העונה ארבעה משחקים טובים באמת. 2 מהם הם האחרונים של מכבי..

Carmelo Anthony

New member
הוא לא אמור להיות כוכב

חוץ מ-4 משחקים גדולים הוא נתן עוד הרבה משחקים פושרים של 6-12 נק' ו2-5 אס'.

Thierry Henry

New member
מצד אחד הוא לא צריך להיות כוכב,

מצד שני הרבה משחקים פושרים. מצד שלישי, "הבנאדם סחב אותנו לניצחון ענק היום על הפועל והוכיח לכולכם, כמה הוא גדול, וכמה הייתה שווה שנת ההתאקלמות שלו פה, בשביל מה שהוא היום!!!" ו... "אנחנו לא צריכים סטטיסטיקות כדי להחליט אם ביינום טוב או לא טוב למכבי, אנחנו רואים את השחקן משחק כל שבוע, אנחנו מכירים אותו, אז בואו נעזוב למען השם את הדפים המחורבנים האלה! אתם רואים שכרגע ביינום תורם בכל אספקט על המגרש!" ואם זה לא נקרא לסתור את עצמך אז מה כן? שחקן פושר, על 6-12 נקודות, 2-5 אסיסטים (ויפה שהדעה המאוד סובייקטיבית שלך שכחה לכלול את אספקט האיבודים), אבל (!) , "ביינום שחקן גדול" חלאס, צא מהסרט. ביינום שחקן סביר- מינוס. שחקן שמסוגל להתעלות באירועים בודדים. שחקן שיציבות בשבילו זו מילה נדירה, בערך כמו נואל פיליקס לדן שמיר. שייפתח יציבות, ליותר מ2 משחקים, גם ליותר מ6... ואז, אולי רק אז, יהיה כדאי להשאיר אותו לעוד עונה במכבי. בקיצור - פיינל פור ואליפות, אח"כ נדבר.

שומו

New member
...וחוץ מהמשחקים האלו הוא נתן עוד הרבה משחקים

מחורבנים- 2 נק' ב-25% מהשדה בבית נגד ארמאני ג'ינס מילאנו וזלגיריס. נגד מילאנו הוא איבד 4 כדורים ונגד זלגיריס 3. שלא נדבר על משחק הבית נגד אריס בנק ת'סלוניקי- 7 נק' באחוזים מחפירים של 2-7 לשדה ו-50% בלבד לעונשין בתוספת 3 איבודים שגרתיים להכאיב. אני יכול לגלוש גם למשחקים בעונה שעברה, בבאדאלונה נגד חובנטוט למשל: 9 נק' ב-3-7 לשדה, 7 איבודים ולא פחות מ-3 חסימות של שחקני היריבה שחגגו עליו. ישנם גם המשחקים בזאגרב (4 נק' ב-11% לשדה ו-2 איבודים), במאלאגה נגד אוניקאחה (6 נק' ב-3-8 לשדה ו-5 איבודים) ובבית נגד טאו באסקוניה סראמיקה ויטוריה (0 מאופס בטור הנק', 0-3 לשדה ו-2 איבודים). לך אולי הסטטיסטיקה לא אומרת יותר מדי- לי היא אומרת שביינום לא טוב ולא מתאים למכבי.

למעלה