ושמישהו יעז להגיד מילה רעה על ביינום!!!

Thierry Henry

New member
ת'סלוניקי? :|

אפילו תושביי סלוניקי, לא אומרים ת'סלוניקי... וסראמיקה בטאו, זה קרמיקה... :|

שומו

New member
ביוונית זה סלוניקה, באנגלית זה ת'סלוניקי.

בספרדית כמו באנגלית, C שאחריה יש אות ניקוד מבוטאת בד"כ כס'. דוגמאות: סלטה (ויגו), סאוטה, מורסיה, ראסינג (סאנטאנדר), ולנסיה.

Thierry Henry

New member
כן, אבל אנחנו לא יוונים או בריטים, בטח לא

ספרדים.. אבל אולי רק לי מציק לראות מילים שקיבלו את הצורה שלהם בעברית נאמרות באופן קצת מוזר.

trigotrigo

New member
בדרך כלל זה לא תמיד ../images/Emo13.gif

ואם אתה כל כך מדגיש את היותך יהודי וכו' וכו', דבר גם עברית.

שומו

New member
ממתי היכולת לקחת כדור לסל הינה קדושה../images/Emo35.gif

כל שחקן בקו האחורי של מכבי יודע ויכול לקחת כדור לסל. זה שדריק או טל לא עושים א זה בכ"כ הרבה אותלטיות כמו וויל הדביל לא גורע מהיעילות שלהם. וחוץ מזה, יש עוד דרכים לייצר נקודות מלבד חדירה. שלשות למשל- ומהטווח הזה יש לביינום 41 ניסיונות מוצלחים מתוך 127 זריקות ביורוליג מאז שנחת במכבי, לא פחות. ואני אפילו לא רוצה לחשב את האחוזים של זה מרוב שאני בטוח שזה ביזיוני. שוטינג גארד צריך להיות צלף- לדוגמה, דריק, טל, ג'יאנלוקה באסילה מווינטרת'ור ברצלונה, מארוויס "בוצי" ת'ורנטון ממונטפאשי סיינה או רנאלדאס סייבוטיס מאולימפיאקוס פיראוס. ביינום הוא ממש לא כזה, וגם גארסיה לא. לכן, אין להם מקום במכבי, בטח שלא בחמישיה.

asafsuf2

New member
באזילה?

איך הפכת את באזילה לצלף? זה שהוא נתן שני משחקים טובים נגד מכבי לא הופך אותו לצלף. לידיעתך, באזילה קלע העונה 8.8 נקודות למשחק והאחוזים שלו ל-3 הם בסביבות ה-25 אחוז - הרבה יותר גרוע מביינום. לגבי וויל - השחקן הזה משתפר באופן עקבי ומראה שהוא לומד לעשות דברים שהם לא רק חדירה. הקליעה שלו השתפרה מאד. הוא למד גם להוציא כדורים אחרי חדירה, והוא מוסר הרבה יותר אסיסטים באופן כללי. התרגיל שלו עם מוריס אתמול בסוף הזמן החוקי היה גאוני ובוצע בשלמות, ואף שחקן אחר לא היה יכול לבצע אותו כי רק לוויל יש את הכח המתפרץ הזה. נכון שבמהלך השנתיים שהוא היה פה הוא עשה הרבה שטויות ואיבד הרבה כדורים, אבל אי אפשר להתעלם מהשיפור העצום שלו ומהמחוייבות האדירה שיש לו לקבוצה. אם הוא ימשיך בקו הזה, תוך שנה-שנתיים הוא הופך לנכס אדיר למכבי שקבוצות אדירות יוכלו רק להסתכל בקנאה. מעין דרק שארפ חדש.

שומו

New member
אז למה לא להשאיל אותו לשנה-שנתיים עד שיהפוך

ל"נכס אדיר למכבי" ויחזור בשל
את הטעויות והאיבודים שיעשה במקום אחר.

זה מראה על מגמה מסויימת אתה לא חושב ?

מדובר בשחקן צעיר שלא רגיל לחוקים ומנטליות של אירופה ,אז הוא לומד ויש לו המון פונטציאל להיות שחקן גדול יותר ממה שהוא עכשיו .

trigotrigo

New member
שילמד, ואחר כך נדבר.

אני לא אגיד על שחקן שהוא מצוין באירופה אם הוא עדיין לא רגיל למנטליות של אירופה.

Thierry Henry

New member
פיינל פור יורוליג, פיינל פור ישראל

ביינום מציג יכולת כזו עד אז וגם שם ואני אוכל איזה כובע שתרצה. כרגע, ביינום הוא בדיוק מה שרשמתי עליו ביום חמישי.

יו45

New member
-

ביינום עשה דרך ארוכה מהרגע שהוא הגיע למכבי ועד היום . אבל וזה אבל גדול עם סגנון המשחק שלו אי אפשר להיות שחקן מוביל בקבוצת טופ 4 ביורוליג. אפשר להמשיך להשתמש בו כשחקן שעולה מהספסל כשכלום לא הולך, כשצריך בלאגן. לא כשחקן מוביל.

כל הכבוד למכבי

כל מועדון אחר היה מעיף את השחקן הזה בעונה שעברה, בטח העונה אחרי מקרה הדריסה. אבל מכבי (כמו תמיד) עומדת מאחורי השחקנים שלה, ואלה מחזירים למועדון ובגדול. אח"כ מתפלאים למה שחקנים ששיחקו במכבי לפני שני עשורים ו3 עשורים עוד אוהבים את המועדון כמו בית. וויל ביינום התבגר מאוד השנה, ועם הגב שהמועדון והמאמן נותן לו, אבוי לא אם הוא לא היה מפנים באיזה מועדון גדול הוא נמצא. שנה הבאה, תהיה שנת המבחן האמיתית שלו. עד אז אני מצפה שהוא ייתן יותר מ2 משחקים יציבים.

למעלה