ותודה לאבו שפם משדרות שהביא לנו....

ותודה לאבו שפם משדרות שהביא לנו....

ותודה לאבו שפם משדרות שהביא לנו שר פלסטיני לממשלת ישראל שרוצה שנעמדו דום לזכר ילדי עזה

מה את מתרגשת ממנו? מינוי פוליטי שקוף כדי

להתחנחן לפחות מחצי מנדט שהעבודה קיבלה מערביי ישראל. מג'דלה לא צריך להטריד אף אחד, הוא לא יכול לעשות כלום, הוא לא עושה כלום, הוא כלוא, מרצונו, במפלגה ציונית ככה שהוא "מסורס" לגמרי, הוא יודע שאם יעבור גבול מסויים - הוא יבעט החוצה, לא רק מהממשלה אלא מהעבודה גם כן.

THE WIZARD 55

New member
מסכן השר הזה

הערבים קוראים לו ציוני, היהודים קוראים לו פלסטיני ואני אומרת, שאפשר לכבד את מותם של הילדים.. מי שרוצה יעשה זאת ומי שלא, אז לא.

הערבים הקיצוננים שונאים אותו כי הוא

כביכול ביחסים טובים עם היהודים הציונים וזה אצלם נחשב "בגידה". אני לא שונא אותו, אבל אין לי כבוד אליו כי הוא רכיכה, ל"מ-ל"מ, קישוט, שלא עושה כלום, לא יעול לעשות כלום כי אם יעשה משהו בכל הקשור לפלשתינאיות שלו הוא יבעט מהממשלה ומפלגה. אל תעשה הצגות, מה אתה מעריך אותו? על מה? פלשתיני במפלגה ציונית, לא הצטרף לעדר של העם שלו בקריאעות ההסתה נגד שר הביטחון מהמפלגה שלו, יושב חזק מאד על הכיסא שלו...

סליחה, כבוד הוא דבר בסיסי

אני מכבד אותו כמו כל בן אדם ולא מזלזל בו, בהיותו שר התרבות הוא תורם הרבה לחברה הערבית, לפחות יותר מכל הקיצוניים שמדברים נגדו.

THE WIZARD 55

New member
נכון

מה עוד שלפני שהיה שר כולם בכו וכשיש שר כולם קוראים לו קיצוני וכבר בתחילת דרכו לא חיכו בכלל למעשיו הוא עשה מעט שגיאות, אבל תנו צאנס לבן אדם

אני לא מכיר אותו בתור בנאדם, אז זה לא משנה

כדמות ציבורית היא גימיק, כיסוי תחת, סממן להתחנפות וכו'... הוא לא תורם הרבה, הוא גם לא מזיק הרבה, הוא פשוט שם כדי שיגידו, הנה ממשלת ישראל מינתה שר ערבי.

ילדים הם טרוריסטים בעינייך? ../images/Emo4.gif

לא נעים לומר את זה, אבל מי שלא מבכה את מותם של ילדים, כנראה איבד כל צלם אנוש..

כן גם ילדים הם טרוריסטים

בכמה וכמה פעמים היו מעורבים נערים פלסטינים בפיגועים לא מעט

כמה עשרות ילדים שזורקים אבנים ושונאים יהודים

(מעניין מאיפה וממי הם למדו את זה...) הופכים את כל הילדים בעזה למטרה לגיטימית עבורך, עד כדי כך שאפילו לא צריך להצטער על מותם בטעות........... מעניין במה את חושבת שאת שונה מתומכי החמאס והג'יהאד, שזה בדיוק הטיעון המרכזי שלהם? (משהו כמו: "כל החברה הישראלית תומכת בציונות שכובשת אותנו - לכן כולם מטרה לגיטימית ואין להצטער על מות ישראלים, גם לא ילדים").

מעניין באמת מאיפה הם למדו את זה

אולי מהטוללויזה הפלסטינית ששם מיקי מאוס מלמד ילדים בני 3 ומעלה שכדי לרצוח יהודים

כנראה. והם אשמים שזה מה שמשדרים להם?

אני אישית אוכל את הלב בכל פעם שאני שומע שנהרגים ילדים..

אוייש נמאס כבר מאנשים מהסוג שלך

הם אשמים שזה מה שמדשרים להם??? תעשה לי טובה נמאס לי מהיייפי נפש שאוחזים בקרנות המזבח ובאמת חושבים שיהיה כאן שלום עם הפלסטינים בעזה או דו קיום עם הפלסטינים בנצרת חיפה ואום אל פאחם אפילו שמעון פרס כבר לא מדבר על מזרח תיכון חדש תתעורר חבר

נראה שאת מעדיפה אינתיפאדה

וגם מנסה לקדם את הנושא באמצעות הפצת דעות קדומות והעמקת הקיטוב והשנאה. עד שלציבור הערבי לא תהיה כל אלטרנטיבה שפויה לחיות כאן בכבוד פרט לאינתיפאדה. להתעורר? אני ער מזמן.

לא נראה שיפה נפש כמוך התעורר

אני שמחה שורב המגזר היהודי התעורר ושאתה במיעוט

ואני רואה שהמגזר הערבי גם הוא מתעורר בתגובה

אבל את כמובן רוצה יהודים "ערים" וערבים שממשיכים לישון. נראה לך מציאותי? על התעוררות מגיבים בהתעוררות. מאז ומעולם.

למעלה