אני חולק על דעתך...
אני מדבר על הגנה אמיתית על מדינת ישראל בכל אמצעי שיש לה...... אם צריך להפביק לספק חשמל,דלק ומזון לעזה אז פשוט להפסיק,להודיע שמתאריך X ישראל מפסיקה את הכל ומי שרוצה לקחת את האחריות עליו מוזמן לעשות את זה..... אני מבטיח לך שהמתנגדים הראשונים יהיו המצרים,אבל מבחינתי המצרים יכולים להתנגד כמה שהם רוצים,תוך כמה ימים אל ג'זירה תעשה מהם קציצות והלחץ של העולם הערבי יעשה את שלו.... אני לא טענתי שהבעת צער היא הודאה באשמה,צער כולנו מביעים,מכאן ועד לימי זיכרון לנותני חסות ללוחמי האוייב המרחק הוא רב.... אם אני הייתי יודע שאחרי פעולה שנשלחתי אליה אצטרך לעמוד דקת דומיה לזכר "הקורבנות" לא הייתי יוצא לפעולה... אני לא רוצח שכיר אלא חייל שמגן על אזרחי המדינה שלו,מבחינתי "הקורבנות" היחידים בעזה הם באשמת החמאס,שהם יעמדו לזכרם.... אני יצאתי להגן על המדינה שלי,אותם "קורבנות" הגנו על המחבלים שיורים על המדינה שלי,אין לי שום עניין לכבד אותם או את זכרם.. עצוב?כן,מעדיך להמנע?כן,לכבד את זכרם??בשום פנים ואופן!!! ורק שתדע שלחיילי צה"ל יש את התמונה המלאה,לך יש רק חלק מהתמונה...... אתה ניזון מהמדיה,החייל נמצא שם פיזית ורואה מול איזה חלאות אנחנו מתמודדים וכמה אותם "חפים מפשע" תומכים במחבלים שיורים על אזרחי ישראל.... אני לא חושב שחייל שנלחם בעזה צריך להתמודד עם ההשלכות המוסריות של מעשיו,הוא לא שם מבחירה,הוא שם כי זה מה שצריך לעשות עד הרגע שבו יפסיקו לתקוף את המדינה שלו,אחרי שהכל יסתיים נשב ונעשה חשבון נפש...