ותודה לקרביים

sandradee

New member
ותודה לקרביים

תודה לכל הקרביים שהביאוני עד הלום!!! וזה לא בצחוק! זה בהצדעה! מי שהתווכח איתי על קטע האבטלה הבין כבר שאני פרטיוטית רצח קיצר זה לא שאני מזלזלת בג'ובניקים (בעצם קצת) פשוט אני חולה לקרביים על התחת וזה לא בגלל הפוזה (למרות שזה בהחלט מוסיף) אלא בגלל האופי ואל תתחילו לי כל הג'ובניקים לענות ואל תגידו שיש ג'ובניקים ששוים יותר מקרביים זה לא המקום לויכוחים זה המקום להצדעה תודה!

PooKiPsiT

New member
אף אחד לא "שווה" לאף אחד..

ומעבר לזה - |אייקון שלא קיים בתפוז של תפוז עם פלסטר על הפה|

PooKiPsiT

New member
../images/Emo45.gif

לא לזלזל באנשים זאת דרך חיים. בלי שום קשר לצבא..

אני דווקא כן מזלזל...

לא, חלילה, בכאלה שאין להם ברירה...ואני גם יודע שיש לא מעט ג'ובניקים שכן עושים עבודה חשובה (ושאף אחד לא יקפוץ ויגיד לי שהכל חשוב... אתם יודעים על מה אני מדבר). אני כן מזלזל באלה שמשתמטים... אלה שמורידים פרופיל... היה כ"כ מעצבן אותי לנסוע באוטובוס ולשמוע ג'ובניקים מתבכיינים על היציאות שלהם, ואני בדיוק חוזר מחודש בשטחים... גם היום - לשמוע אנשים מצהירים (בגאווה!!) ש"הם, למילואים, לא יגיעו"... באלה אני כן מזלזל...

sandradee

New member
לא מזלזלת

לא באתי להגיד כלום על הג'ובניקים אני גם הייתי ג'ובניקית ואותי גם אם הייתי גבר הייתי ג'ובניקית פשוט רציתי להגיד לקרביים תודה אני חושבת שזה מגיע להם לא באתי לפתוח שום ויכוח אפילו מתודה אתם מוציאים ויכוח נו מילא!

דארלינג, לא מתווכח...

אורי שמה אמר את דעתו - אז אמרתי את דעתי... ממש אין פה ויכוח... להיפך - ההודעה הראשונה בשרשור היתה מחווה נחמדה... וברור שהכוונה טובה. קיצר - ממש אין לך מה להתעצבן - אני לא מתווכח.

יוזזמתו=יוזמתו

מה יהיה??

אורי-

New member
בעניין זה אתה צודק.

בל נשכח שג'ובניק לא בהכרח משתמט ויש כאלו שעושים את העבודה שלהם בצורה נהדרת. מי שיכול ולא רוצה (לא משנה אם מיוזמתו או מיוזזמתו
) זה כבר סיפור אחר. אבל כל ההצהרות המוזרות "לקרבי יש פוזה" (מליס , אני בטוח שגם אם גילית שיש לך פוזה על מדים , לא היה לך עם מי לחלוק אותה במהלך המילואים
) וכל הקטע הוא מוזר. קרביים לא נמצאים שם בשביל פוזה או בנות , ובאמת אפשר לכתוב כל הכבוד לכל החיילים האמיצים , אבל לא להכנס לוויכוחים האלה , כי לא כולם יכלו להיות בקרבי וצריך את כולם (ותזכרו שאני מהצד של הקרביים).

PooKiPsiT

New member
יש קרביים..

שהם כאלה: מצחיק ועצוב יחד (הוא כתב 4 הודעות, אתם מוזמנים לקרוא אותן) אבל למזלינו רוב הקרביים הם לא כאלה (אני מרשה לעצמי להאמין לפחות). ועכשיו גם אני מרגישה צורך לכתוב - כל הכבוד לקרביים!!

אורי-

New member
זה איש מטומטם.

אני מאוד מקווה שזה יעבור לו בקרוב , כשיצא לחיים האמיתיים. ברגע שיכנסו כאלה לכאן - אני הולך (אלא אם כן הם יכתבו כמו בני אדם), זה סוג אנשים שממש מפחיד לרדת לרמה שלהם. אני לא רואה את עצמי בכלל מגיב לכזה אדם , ואני יודע שהוא מסוגל להציף את הפורום בקריאות מוזרות (ואולי לא כי הוא יהיה הכי צעיר כאן?)

אמממממממ.....

לא הייתי קרבית אבל שרתתי רחוק בשטחים ובגדוד עבדתי אם קרבים ואני מאד מעריכה אותם וזאת דעתי האישית לא מסוגלת לסבול משתמטים מהצבא כאלה שיוצאים על 21 או 24 רפואי מפוברק אם אני עם יצאתי שרתתי ותרמתי אז כל אחד יכול אני אישית לא רוצה לצאת את אדם שלא שירת בצבא אבל זאת דעה אישית ואני לא מדברת בנות שירות לאומי שכן תרמו את חלקם למדינה

Sparker

New member
ומה עם מקרים אחרים??

מצפון למשל?? או אנשים שלא מוכנים לשרת בשטחים הכבושים?

אורי-

New member
שיעשו תפקיד פקידותי לפחות

ואם כל צה"ל נראה להם מיותר - שילכו לעזאזאל מבחינתי. הם לא יכולים לחיות במדינה הזו ולהגיד שצה"ל צבא כובש ולא מוסרי. יעברו לכפר ערבי וילחמו בנו עד הסוף , או שימצאו ארץ אחרת.

יוֹאב

New member
סליחה??

הכיבוש של צה"ל זוהי עובדה בשטח. ראש הממשלה שלנו, שאי אפשר לחשוד בו שמאלנות יתר, אמר את זה אפילו. אני שירתתי 40 חודש בצה"ל כמפקד צוות ביחידה קרבית,ושירתתי כמה וכמה חודשים גם בלבנון וגם בשטחים, ולעומת זאת במילואים אני לא מתכוון לעשות שטחים, ומצידי שיכניסו אותי לכלא. למעשה אם תסתכל פה, תראה שאני מספר 492 ברשימה, ואני גאה על כך שהייתי לוחם, ושאני עדיין משרת בקרבי במילואים. יש להגן על המדינה ויש לכבוש. אותי לא תמצא מסייע לכיבוש.

get well

New member
בלי פוליטיקה בבקשה../images/Emo70.gif

איש איש בדעותיו יחייה זה לא פורום פוליטי ונא לא להפוך אותו לכזה... פ

אורי-

New member
תקרא טוב את מה שכתבתי.

אני כתבתי שמי שעושה תפקיד פקידותי - מילא. מי שכל צה"ל , ואני כתבתי "כל צה"ל" לא מתאים לו - עדיין יכול ללכת לעזאזאזל. ואנחנו באותה דעה בנושא זה , כנראה , כי כתבת שמילואים אתה עושה - אבל לא בשטחים. אני אישית לא מסרב ללכת לשטחים ולא מסרב לפנות התנחלויות , אבל אני בהחלט מבין את מי שזה קשה לו מוסרית. מי שלא היה בשטחים לא יכול להגיד כלום לסרבנים. אבל בואו נשים פוליטיקה בצד.

למעלה