בוא ותשמע ותלמד שאני לא זה שטועה
כאן. אני התגייסתי בתחילת 2001, מחזור מרץ, הייתי בחופש כמעט שנה בגלל דחיות גיוס לגיבושים שונים, את כולם אגב סיימתי ולא עברתי, העובדה הזאת לא שינתה בשיט את עניין ההצבה שלי ובסופו של דבר שובצתי באחד מגדודי החי"ר מ"כ סיימתי טירונות 05 ולפני ההשלמה ל07 נפצעתי בברך בצורה חמורה במהלך חופשה. כאן הצבא קבע לי פרופיל 64 זמני לשנה וקבר אותי, פשוטו כמשמעו לצערי לפני הצבא הוצאתי רשיון נהיגה לרכב כבד ועוד על חשבוני. לאחר שבעטו אותי בתחת ממתקן אדם בכל מיני נימוקים מצוצים מהאצבע שלחו אותי לבקום ולעשות טירונות 02 לאחר חודשיים של החלמה מהפציעה....אלוהים יודע למה....אגב, בנגררות המקצוע שלי רשום רובאי 05. אחרי שסיימתי את הקייטנה בזיקים שלחו אותי לבקו"ם ראיתי קצין מיון והוא נתן לי תפקיד....תשמע, משהו סבבה.... אבל למחורת לך תחפש את הקצין מיון השקרן הזה כשאתה בדיוק עולה על אוטובוס שלוקח אותך לבה"ד6 לקורס נהגים.... עכשיו תשמע פה אני מספר לך את זה יפה תוך כדי השמטת כל האיומים, הצעקות, המריבות, הכמעט כניסות לכלא על ימין ועל שמאל וכמעט כניסה לקב"ן אבל הצבא דפק אותי וחזק, השפיל אותי עד היסוד, לקח חייל שלפני 3 שנים עשה גיבוש למטכל ול669 עם קב"א מאוד גבוהה והעלה אותו על משאית.... אז אתה יודע מה, צר לי מאוד אבל במצב הזה אני שם זין על כל מוסד המילואים ותסלחו לי על הביטוי.