ו -הנושא היום ,עד כמה

puma141

New member
ו -הנושא היום ,עד כמה

ההתפשרות הוירטואלית של אדם , פוגעת בו בחיים האמיתיים?
מכל בחינה - ילדים , בית , התקדמות בחיים , חיים חברתיים אמיתיים .
מבחינת פשרה באישיות שלו . כלומר הוא ילחם על חייו הוירטואליים -גם אם זה מבזה אותו כאדם אמיתי . ז"א כשהוא מכבה את המחשב - הוא מבין שהוא ביזה את עצמו , לפחות בעיני עצמו .
האם זה מוביל לבריחה נוספת ? האם זו התחפרות חזקה יותר בתוך הוירטואליה בגלל הביזיונות האלו שהוא מאלץ את עצמו לעבור - רק בשם חייו הקדושים פה ? :)

מקווה שהייתי ברורה .
וכל השאלות האלו -בהשראתך סוזי , תבורכי !

קפצילי

New member
מההההה ????

פומה

פרשני את עצמך.
את מתכוונת עד כמה הוירטואליה משפיעה על החיים האמיתיים?

והאם הוירטואליה היא בריחה?

puma141

New member
חחח צודקות !אבל היה מי שהבין בטוח :)

יאללה תתפרעו על התשובות . סוזי תתחילי עם מה שאמרת .אירגנת את זה טוב :)

purehoney

New member
לא הבנתי פומה

תוכלי להסביר לקשת הבנה הזאת פעם נוספת בבקשה למה התכוונת?

puma141

New member
פיורית ,

אל תתחבטי בזה :) זה לא לך בכלל !
כי את..פיורית!

poseidon111

Active member
ישנם נקודות לא ברורות בהודעתך. כך למשל כשאת

כותבת על " התפשרות וירטואלית" הרי כולם עושים זאת. את, אני וכל השאר. אנו מדברים עם אנשים שבחיים הרגילים אולי לא היינו עושים זאת. היינו מתעלמים
מהם פשוט.
אם אדם לא תקוע שעות על גבי שעות בפורומים, וזה בא על חשבון העבודה, המשפחה או כל דבר "מוחשי" אחר, איני רואה את הפגיעה. הרי זה משמש לצורך
מסויים עבורנו, אחרת לא היינו פה. עניין הביזוי הוא בעיני המתבונן. אם אתה יודע שבוירטואליה מותר לך "להתפרע", היכן הוא הביזוי. את חייבת להבין שהשהייה
משמשת אינטרס כלשהו. אם היה עניין הביזוי כה עקרוני, האדם לא היה פה, אלא אם כן הוא בעניין של s&m השפלות.
יש כאלו שחושבים שאנשים אשר סופגים ביזוי יומיומי, אנשים שלועגים לסגנונם, לועגים לכמות הירידות שהם נאלצים לחוות ובכל זאת נשארים הם אנשים נלעגים.
האם זה נכון? האם ההוא מרגיש נלעג ומבוזה? כנראה שלא, אחרת היה פורש זה מכבר. כך שלנושא הזה אין תשובות ברורות. כל אדם עם מניעיו הוא.

puma141

New member
לכל דבר יש גבול ומידה . אבל כל אדם

עומד בסופו של דבר מול עצמו , ושם הוא או נותן דוח אמיתי ונכון לעצמו על מעשיו , או שהוא ממשיך לפברק ולתרץ את המעשים שלו-אלו שמזמן ! עברו את גבול הטעם הטוב , את הכנות , את הפרופורציות , רק כדי שחייו הוירטואליים , אלו שעבורם הוא נושם - יהיו קלים יותר.

אם הוא מתבזה ברמות שעברו את המידה , ומחפש תירוצים לכך - בטוח שגם בחיים הוא כזה.
אבל אותו אדם , במסגרת ליקוקיו המאסיביים וה"הגיוניים" בעיניו , כבר בנה לו את ה"קבוצה" האולטימטיבית שתגן עליו מפני עצמו..שתיתן לו במלל סתמי את התירוץ והסיבה - להתבזות שעברה את המידה , שלו .

אבל בסוף זה מגיע .. חשבון הנפש האמיתי , בצביעות של אדם מול עצמו..הכל מתייצב שם בסוף , אין לאן לברוח ..
בחרתי כרגע מפאת עייפותי לענות רק על זה ולר על "האשמותיך" האחרות .
יום מחוייך לך..

poseidon111

Active member
לא הבנת את הנקודה המרכזית של דברי, מסתבר.

את חוזרת ומדברת על "ביזוי", ואני מדבר על נקודת השקפה אינדיבידואלית של כל אחד מאיתנו. כך למשל יש מספר לא קטן של נשים בפורום ההוא
שבעיני מבוזות על בסיס יומי בגלל הרפרנסים המיניים כלפיהן, והתעקשותן להישאר ולשמוע זאת שוב ושוב. זה בעיני. אני משוכנע שאם תשאלי אותן, הן יגידו
לך שעבורן זה משחק משעשע ותו לא. האם הן מבוזות כפי שאני חושב או לא. אין לכך תשובה. בכלל, כל הניסיון להוציא דברים ברורים וחדים לגבי ההתנהלות
נדונה לכישלון רק מכיון שהכל בעיני המתבונן. זה היופי בוירטואליה וסוד קיסמה. היכולת לצאת מהמסגרת הלוחצת היומיומית שלך.
את מדברת על "ליקוקים" ואני אומר לך שבכל מקום אדם יוצר לעצמו קבוצת חברים עם מכנה משותף. בליקוקים האלו את יכולה להאשים כל אחד, אבל כל אחד.
אין בכך ולו מאומה. לך יש את החברים הוירטואלים שלך, לי יש את שלי וכפי שאמרתי, לכל אחד.
דרך אגב, אין פה "האשמות", אלא דרך ראיה שלי בלבד.

puma141

New member
הבנתי-רק שאתה קורא לה "נקודת השקפה" ואני

קוראת לה "תירוץ". :) ואולי ביזוי.

אני אתן לך דוגמה :
כשאתה ואני "הכרנו" נקודת החשיבה שלך כלפי הייתה ברורה, חזקה , מוצקה מאין כמוה בכיוון המאוד שלילי של המילה .
ונכנסנו אחת בשני בלי הפסקה ובאופן מוחלט .
עם הזמן, למדנו משהו אחר אחת על השניה ואתה היה מוכה בהפתעה אחרי הפתעה - לגבי -די לטובה הפעם !
גם אני יש לציין !
אז נכון, בהתקפותיך והתמקדותך בשלילי שבי , היית בטוח ש"נקודת ההשקפה" שלך - מאוד נכונה .
טעית . אז מה זה עושה את ההתנהגות הלא נאותה שלך כלפי מאז?
אוקיי, אני לא יכולה להגיד על אותה התנהגות בזויה , גם כי היא הייתה הדדית וגם זה היה בלבל של ירידות אחד על השני. אז ניחא .
אבל אם אדם תוקף אדם אחר , מנקודה אחרת שהיא לא לגיטימית לחלוטין , מה גם שכמו שטעית אז אתה עלול לצאת טועה גם היום- זה ראוי ונכון בעיניך?
או שהיית קורא לזה ביזיון?
לגימי או לא - זו נקודת השקפה - או תירוץ .
שבעני לפחות , עלוב מאוד..:)

poseidon111

Active member
לצערי, עדיין לא הבנת. כשאני תקפתי אותך אז

תקפתי את הדמות הוירטואלית שלך כפי שהשתקפה בפורום. איני מצטער על כך לחלוטין מכיון שזו היתה דעתי על דמותך הוירטואלית. כשהכרתי
אותך באופן שונה, ציינתי את הפער בין הדמות הוירטואלית לבין הדמות השנייה שהכרתי. אני מכיר דמות אחת לפחות שעברה אצלך את אותו מהפך.
תקיפה מסיבית, הכאה על חטא, ושוב תקיפה מכוערת. עד כאן הכל לגיטימי ומקובל, ואפילו הדדי כפי שציינת.
זו מהות החיים בוירטואליה, אתה מכיר רק מה שמשתקף. אתה מתחבר לדומים לך, תוקף את אלו שתוקפים אותך או את ידידיך. הרי את נוהגת בדיוק
באותה צורה. לאותו מרחב וירטואלי יש חוקים משלו, ובדיוק כפי שבחיים האמיתיים אתה משנה את דעתך על אדם בגלל סיבה זו או אחרת, הרי
גם כאן לעיתים יש אינטרסים סותרים או רגשי שיתוף דומים. זה שיש לאחרים ביקורת על התנהלותך במרחב, לא הופך אותה לצודקת בדיוק
כפי שדברים שאת חושבת לגבי אחרים או התנהלותם, הופך את דברייך לצודקים, לא משנה באיזה בטחון הם נאמרים.
וזו מהות הודעתי.

puma141

New member
לא . אכלתי מעדן שוקולד , וזה סיפק

את הכמיהה היומית שלי לסוכר :)
תהני מאמי ..עם הבילבול שלך היום-עדיף שתאכלי ולא תכתבי הרבה חחחחחחח

חחחחחחחחח והשאלות על מה קורה ליוגב - בכלל הממת אותי היום !

puma141

New member
חחחחחחחח לא! מעדן

הגולן :) מכירה?
יקירתי..הירכיים שלי תואמות בצורה מופלאה לגוף שלי . :) ויש לי קרדיט שבטח מאוד תתקנאי בו -
אני יכולה לאכול מה שבא לי -ואני לא משמינה .
כמו הטמפרמנט שלי , כך גם חילוף החומרים הגנטי המעולה שלי :) לא משמינה !

ויש לי קטע לפני הקיץ , של לא להעלות גרם שומן אחד אפילו - כי אם אני עושה את זה - אני בסרט! רע :)
אז אל דאגה חחח

קפצילי

New member
מעדןןןן הגולןןןןן

תאכלי, מותק. תאכלי.
ככה הירכיים שלך ימשיכו להעלות משקל באופן שתואם לגוף. חבל שתאבדי פרופורציות.

ואגב, יש סתירה בין הפסקה הראשונה לשנייה שלך.

puma141

New member
ממש לא! כי למרות שאני כיולה- אני לא

עושה את זה !
קיים בי הפחד הזה למרות הכל :)
אני לא סובלת גרם אחד של שומן מיותר על הגוף שלי!

יש מצבים בחורף-שיש עליה שאז אמא שלי הכי מאושרת שיש , והיא דואגת להגיד לי שזה הרבה יותר יפה מקודם!
אבל זה אף פעם לא דרסטי , ויחד עם ההצהרה שהגעתי לסיפוק הסוכר שלי להיום -
יש בהחלט מצב שאני עוברת בסנטר , רואה את העוגה הזו - ולא עומדת בזה :)
בגוף-לא רואים , זה סתם נדמה לי. אבל בחשיבה - אני מרגישה שאסור היה לי !
הסברתי מספיק?

puma141

New member
גם את לי. התיישבת לי על הירכיים !

ואת לא קלה , תרתי משמע ..

למעלה