אני מתיישבת רק על הירכיים של בעלי את לא נוחה. עור ועצמות. פחחח
P puma141 New member 12/6/12 #26 קפיצית אני לא עור ועצמות, לא עם ירכיים מלאות- פשוט בדיוק כמו שאני רוצה להיות ! חחחח אז יאללה תפסיקי לחפור לי בגוף , שבי על בעלך , ואני מקווה שלפחות שם- את סותמת'פה שלך !
קפיצית אני לא עור ועצמות, לא עם ירכיים מלאות- פשוט בדיוק כמו שאני רוצה להיות ! חחחח אז יאללה תפסיקי לחפור לי בגוף , שבי על בעלך , ואני מקווה שלפחות שם- את סותמת'פה שלך !
P puma141 New member 12/6/12 #28 חחחחח הודעה הכי חשובה-אבר! קפיצית , המכונה קפצילי המכונה מיכל בעולמה האמתי - היא בחורה . רזה !!! אנא אל תשכחו עובדה זו. בברכה , פומה המכונה פומה
חחחחח הודעה הכי חשובה-אבר! קפיצית , המכונה קפצילי המכונה מיכל בעולמה האמתי - היא בחורה . רזה !!! אנא אל תשכחו עובדה זו. בברכה , פומה המכונה פומה
P puma141 New member 12/6/12 #31 מה קשור היה שם-רזה?? עשיתי לך עבודה קלה! תראי כמה יכנסו לפוסט הזה שלי , וידעו שאת רזה! עשית את שלך להיות יאללה לכי
מה קשור היה שם-רזה?? עשיתי לך עבודה קלה! תראי כמה יכנסו לפוסט הזה שלי , וידעו שאת רזה! עשית את שלך להיות יאללה לכי
ק קפצילי New member 12/6/12 #32 עפרה !! אפשר להעתיק את כל השרשור הזה לפורום הפרעות אכילה ? למען יראו וייראו.
P puma141 New member 12/6/12 #33 עופרה אפשר למחוק את כולו? כל כולו חפירה נוראית ורגילה של מיכל פליז תמחקי !
P puma141 New member 12/6/12 #22 קפיצית הוא לא יוצא לך מהראש ! אני הולכת להגיד לסוקי שאת לא מניחה ליוגב ! מתחיל להדאיג העניין שלך ביוגב
קפיצית הוא לא יוצא לך מהראש ! אני הולכת להגיד לסוקי שאת לא מניחה ליוגב ! מתחיל להדאיג העניין שלך ביוגב
P puma141 New member 12/6/12 #29 את חייבת להוציא אותו מהראש מה יקרה אם תהיי עם בעלך , והאזורים האינטמיים שלו - ככה פנים מול פנים , ותגידי "היי יוגב"....בחיוך! מה יקרה אה? חשבת על זה? את חייבת להפסיק !
את חייבת להוציא אותו מהראש מה יקרה אם תהיי עם בעלך , והאזורים האינטמיים שלו - ככה פנים מול פנים , ותגידי "היי יוגב"....בחיוך! מה יקרה אה? חשבת על זה? את חייבת להפסיק !
ק קפצילי New member 12/6/12 #34 הוא כבר לא בראש. רק בפה. עוד שנייה, איך שאני מסיימת את הטוסט, הוא משתחרר לי סופית.