אשרי המכונים כאן "משיחיים"*. כן ירבו כמותם בישראל ובוודאי בצה"ל ובפיקוד הבכיר של הצבא ושל כלל זרועות הבטחון.זאב ארליך הוכנס ללבנון לביקור פרטי במבצר עתיק, החייל שנהרג אבטח את כניסתו. ימח שמם של המשיחיים !
יחרב ביתם של המחריבים בתים.אשרי המכונים כאן "משיחיים"*. כן ירבו כמותם בישראל ובוודאי בצה"ל ובפיקוד הבכיר של הצבא ושל כלל זרועות הבטחון.
יהי זכרם של החללים ברוך. יקוללו ויאורו כל הרוקדים על דמם של חללי צה"ל, רק מתוך נסיון עלוב ואנטי-ישראלי מובהק להשיג (כפי שהוא חווה זאת) איזו נקודה על-פני יריביו הפוליטיים ושנואי נפשו. אמנם אינני נוהג לומר 'יימח שמם' על יהודים, על אף שאני בהחלט נוהג לאחל למאחלים כאן את מה שהם מאחלים לאחרים. אבל הפעם נלענ"ד שאפשר וראוי לחרוג מהכלל. יחליט כל אחד לעצמו אם זה שווה את זה.
* מתוך טיפשות ובורות הכותב, שמשוכנע משום מה שזה תואר שלילי ועל כן נוהג להשתמש בו רבות, בין אם רלוונטי ובין אם לאו, מתוך מחשבה שכך הוא משמיץ ומגחיך את שנואי נפשו ומבלי להבין שממש לא מפריע להם להיקרא כך והם אף גאים בדבר .
עזוב יקירי. בדרך כלל אני זורם עם הפרובוקציות הזולות שלך, זולת סוג אחד מסוים שבעקבות סירובי לשתף איתך פעולה לגביו אתה טורח להשמיעה רבות בדווקנות. אבל היום לא ממש בא לי. באמת מתנצל מעומק הלב.יחרב ביתם של המחריבים בתים.
ישרפו שדותיהם של שורפי שדות.
יעקרו עציהם של עוקרי עצים.
יאבד צאנם של מאבידי צאן.
יאבדו ילדיהם של מאבידי ילדים.
ולסכום: שיאבדו המאבידים.
אתה יכול גם פשוט להאלם, אם אין לך מה לומר...לא חייבים לברבר בלא הרף...עזוב יקירי. בדרך כלל אני זורם עם הפרובוקציות הזולות שלך, זולת סוג אחד מסוים שבעקבות סירובי לשתף איתך פעולה לגביו אתה טורח להשמיעה רבות בדווקנות. אבל היום לא ממש בא לי. באמת מתנצל מעומק הלב.
אם וכאשר תבחר או תצליח להנפיק תגובה עניינית כלשהי ולא כזאת בה בס"ה ישבת עם עצמך לחשוב כיצד לדחוף כמה שיותר פרובוקציות לשיח, אשמח לנהל איתך דיון ענייני. ברשותך לא אחזיק את נשימתי בציפיה שכך יקרה.
אבן זה בדיוק מה שאני עושה למקרה שלא שמת לב . אני רק מקדים את זה בהצבעה על מהות דבריך שלך.אתה יכול גם פשוט להאלם, אם אין לך מה לומר...לא חייבים לברבר בלא הרף...
אתה יכול גם פשוט להאלם, אם אין לך מה לומר...לא חייבים לברבר בלא הרף...
ומה עם שודדי שייח מוניס?יחרב ביתם של המחריבים בתים.
ישרפו שדותיהם של שורפי שדות.
יעקרו עציהם של עוקרי עצים.
יאבד צאנם של מאבידי צאן.
יאבדו ילדיהם של מאבידי ילדים.
ולסכום: שיאבדו המאבידים.
כשלא יודעים מה כותבים מוטב להחזיק את האצבעות בכיס!אשרי המכונים כאן "משיחיים"*. כן ירבו כמותם בישראל ובוודאי בצה"ל ובפיקוד הבכיר של הצבא ושל כלל זרועות הבטחון.
יהי זכרם של החללים ברוך. יקוללו ויאורו כל הרוקדים על דמם של חללי צה"ל, רק מתוך נסיון עלוב ואנטי-ישראלי מובהק להשיג (כפי שהוא חווה זאת) איזו נקודה על-פני יריביו הפוליטיים ושנואי נפשו. אמנם אינני נוהג לומר 'יימח שמם' על יהודים, על אף שאני בהחלט נוהג לאחל למאחלים כאן את מה שהם מאחלים לאחרים. אבל הפעם נלענ"ד שאפשר וראוי לחרוג מהכלל. יחליט כל אחד לעצמו אם זה שווה את זה.
* מתוך טיפשות ובורות הכותב, שמשוכנע משום מה שזה תואר שלילי ועל כן נוהג להשתמש בו רבות, בין אם רלוונטי ובין אם לאו, מתוך מחשבה שכך הוא משמיץ ומגחיך את שנואי נפשו ומבלי להבין שממש לא מפריע להם להיקרא כך והם אף גאים בדבר .
מה עוצר בעדך?כשלא יודעים מה כותבים מוטב להחזיק את האצבעות בכיס!
אולי יש לו. אולי אין לו. אין לי מושג. כשאמצא קשר לדברי אשמח להתייחס עניינית לדברים.אין לאזרח שום זכות לחצות גבול עם ארץ אויבת כשהמצב אינו מצב מלחמה, קל וחומר במהלך לחימה.
על איזה "חוק צבא" בדיוק אם יורשה לי לשאול?מישהו עבר כאן על חוקי הצבא
נו, אז אם עבר על הפקודות שיועמד לדין על כך. היכן הבעיה או הסתירה עם דברי שמחייבת אותך למילים גבוהות כל כך?, וטוב, נו. מדובר ברמ"ט ולא בקצין מן המנין ובכל זאת.
הממ.. לא בטוח שיש קשר בין הדברים כמובן. זה מחייב תחקיר מבצעי בשביל לדעת ובניגוד אליך, אני עדיין לא מעודכן בפרטים המלאים של התחקיר המבצעי שכבר החל, נערך והסתיים, באופן שאוכל להתייחס לכך.נעברה כאן עבירה חמורה שאף הביאה למותו של חיל ולפציעה של רעיו לנשק.
אינשאללה.אז חלאס.
יקירי, אמרתי לך בעבר, מיד ברגע בו אסבור שבסמכותך/כוחך/כשרונך ללמד אותי מה "מוטב" לי ומה לא, אשמח לרוץ אליך ולשאול בעצתך. כרגע אתה (עדיין) לא במעמד הזה וממילא טועה כשאתה סבור שדעתך על מה "מוטב" לי מעניינת אותי בדרך כלשהי. כך או אחרת, על אף מילותיך הגבוהות וסיסמאותיך היפות, שנציין בפני הקוראים שלא הפנית לאף מילת "שטות" או "הבל" בדברי? או שנניח שבניגוד למה שנדמה לך רוב קוראיך אינם טיפשים וזיהו זאת לבד בכוחות עצמם ?מוטב שלא תכתוב שטויות מאשר שתלכלך את הדף בדברי הבל.
הממ... לא יודע איך לספר לך את זה, אבל כדי למצות משהו צריך להתחיל איתו. בתגובתך לא מצאתי אף לא התייחסות עניינית אחת לדברי. רק סיסמאות נבובות, התקפות, נסיונות הגחכה פתטיים, ושאר מרעין בישין שמהווים חלק ממשחקך ונסיונותיך להתקבל לחבורת הקולים. שגרה בלע"ז. שגרה משעממת בשפת הקודש.מיץ מיץ מיצינו.
אשריך שקבעת. אולי אם יום אחד תתעמק מנין מגיע המונח "קביעה" בהקשרים כאלה, תדע גם לזהות עד כמה המשפט הזה יצא לך מפגר . מקווה שתסלח לי אם לא אחזיק את נשימתי (זה הרי מחייב קודם כל הכרה שלך שאתה מסוגל ללמוד משהו, הכרה שלך שיש אפשרות שהשמש לא זורחת מאחוריך ואף לא מפיך, ורק אז תהליך הלמידה עצמו וכו').הפעם אני קובע שהנושא מוצה, מיצי יקר שלנו.
זאב ארליך ז"ל התנדב למילואים עד גיל 70 ועשה סיור לכל לוחם שהיה באזור לרבות לרמטכ"ל הנוכחי הרצי הלוי, קרי אם יירצו להיכנס ברמ"ט גולני, שיתחילו תחילה ברמטכ"ל.סמל גור קהתי, בן 20 מניר בנים, היה חלק מכוח בגדוד 13 של גולני שאבטח את כניסתו של זאב ארליך, אזרח בן 71, לשטח הלחימה ונהרג לצדו בהיתקלות.
רמ"ט גולני הכניס לשם את ארליך בניגוד לנהלים שלא למטרה מבצעית כלשהי.
מצ"ח פתחה בחקירת המקרה.
הרמטכל נתן לו אישור?זאב ארליך ז"ל התנדב למילואים עד גיל 70 ועשה סיור לכל לוחם שהיה באזור לרבות לרמטכ"ל הנוכחי הרצי הלוי, קרי אם יירצו להיכנס ברמ"ט גולני, שיתחילו תחילה ברמטכ"ל.
הסיבה העיקרית שהוא מת שהמבצר לא אובטח כי לא ניקו טוב כי פחדו לפגוע בו.ארליך -האזרח - נכנס לדרום לבנון כשהוא לבוש במדים וחמוש בנשק, ונורה למוות בידי שני אנשי חיזבאללה.
כניסתו לשטח נעשתה ללא תיאום ומבלי שהתקבלו האישורים הנדרשים במקרה של כניסת אזרחים לשטח לחימה.
קבלת אישור לכניסת אזרח לשטח כזה מחייבת אישור אלוף ובמקרים מסוימים גם את אישור הרמטכ"ל,
אולם כבר בתחקיר הראשוני עלה שרמ"ט גולני שאישר לארליך להיכנס לשטח לא דיווח לגורמים בכירים ממנו על כך.
ההבנה שלך אפסית.הסיבה העיקרית שהוא מת שהמבצר לא אובטח כי לא ניקו טוב כי פחדו לפגוע בו.
ארכיאולוגיה לפני חיים.
נו ונניח שהמבצר היה "יהודי" פעם זה אומר שמספחים את דרום לבנון?ההבנה שלך אפסית.
כאחד שמתיימר להיות מומחה החשיבה שלך שטחית .
קשקשן אפילו לא בשקל.נו ונניח שהמבצר היה "יהודי" פעם זה אומר שמספחים את דרום לבנון?
ברור שלא,
בקיצור הוא ניצל את ההזדמנות לבדוק את המבצר הזה שתמיד רצה לראות שאחרת לא היה אפשרות לגשת אליו.
הוא מת בזמן שרצה להגשים חלום.
אחי אתה לא עומד בהיגיון שלי,אתה כושל...קשקשן אפילו לא בשקל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.