זאב ארליך הוכנס ללבנון לביקור פרטי במבצר עתיק, החייל שנהרג אבטח את כניסתו. ימח שמם של המשיחיים !

Cranio

Well-known member
נו ונניח שהמבצר היה "יהודי" פעם זה אומר שמספחים את דרום לבנון?

ברור שלא,

בקיצור הוא ניצל את ההזדמנות לבדוק את המבצר הזה שתמיד רצה לראות שאחרת לא היה אפשרות לגשת אליו.

הוא מת בזמן שרצה להגשים חלום.
קשקשן אפילו לא בשקל.

Cranio

Well-known member
על פי מה שידוע עד כה, אל"מ ירום הכניס את ארליך לדרום לבנון על דעת עצמו ובניגוד מוחלט לנהלים המחייבים בצה"ל.
ארליך ביקש לסקור מבצר עתיק בדרום לבנון מתוך סקרנות מקצועית ולא למטרות מבצעיות (כפי שניסו לטעון בתחילה),

ולא מן הנמנע שגם מתוך שאיפות פוליטיות.

mיטלמן

Well-known member
ואיך לפני וועדת חקירה ובירורים ותשובות, הוכרז כחלל צה"ל?
ראיתי שחקר, שהתנדב לצהל כמעט עד עכשיו, על חשיבותו ומעשיו בתחומו,
זה מספיק?
או מעורר שאלות ובדיקות, עוד לפני התהיות לגבי אחרים שלא הוכרו כחיילים ללא הסבר מספק לציבור.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה מספיק?
או מעורר שאלות ובדיקות, עוד לפני התהיות לגבי אחרים שלא הוכרו כחיילים ללא הסבר מספק לציבור.
פשוט. זה מחזק ומאשר את טענת המשפחה שהאיש חויל לפני כניסתו ללבנון. ככה פשוט. זה שכל התקשורת הממסדית צווחת אחרת החל מדקותיים אחרי האירוע, כלומר כשעדיין לא הספיקה לבדוק ולחקור מאומה ואין לה שמץ של מושג ירוק בעניין, זה מובנה ושגרתי. זה שיש אנשים שקונים את הלוקשים האלה באותה צורה ומהירות כמוצאי שלל רב, למרבה הצער, גם זה מובנה ושגרתי.

mיטלמן

Well-known member
פשוט. זה מחזק ומאשר את טענת המשפחה שהאיש חויל לפני כניסתו ללבנון. ככה פשוט. זה שכל התקשורת הממסדית צווחת אחרת החל מדקותיים אחרי האירוע, כלומר כשעדיין לא הספיקה לבדוק ולחקור מאומה ואין לה שמץ של מושג ירוק בעניין, זה מובנה ושגרתי. זה שיש אנשים שקונים את הלוקשים האלה באותה צורה ומהירות כמוצאי שלל רב, למרבה הצער, גם זה מובנה ושגרתי.

[URL unfurl="true"]https://www.google.com/amp/s/www.israelhayom.co.il/news/defense/article/16824208%3famp=1[/URL]

היעדר קריטריונים​

ז'אבו חויל לאחר מותו, כנראה משום שסבר שהוא נכנס ללבנון במסגרת פעילות מבצעית. גם כאן, הוא אינו אשם בדבר, אבל צה"ל נדרש לתת..

מיצי ואני לא היחידים שלא יודעים ומבינים,
לו כנראה יש מקורות, לא נכנסת לזה כי הוא יודע הכל מטבעו,
אני ניזונה מהתקשורת, אין לי מושג למי להאמין, לכם יש?
מיצי, השאלה לא מיועדת אליך, אתה
לא תזהה אמת בשום מקרה.

Harrington

Well-known member
מנהל
[URL unfurl="true"]https://www.google.com/amp/s/www.israelhayom.co.il/news/defense/article/16824208%3famp=1[/URL]

היעדר קריטריונים​

ז'אבו חויל לאחר מותו, כנראה משום שסבר שהוא נכנס ללבנון במסגרת פעילות מבצעית. גם כאן, הוא אינו אשם בדבר, אבל צה"ל נדרש לתת..

מיצי ואני לא היחידים שלא יודעים ומבינים,
לו כנראה יש מקורות, לא נכנסת לזה כי הוא יודע הכל מטבעו,
אני ניזונה מהתקשורת, אין לי מושג למי להאמין, לכם יש?
מיצי, השאלה לא מיועדת אליך, אתה
לא תזהה אמת בשום מקרה.
סורי חמודונת, אבל את משעממת מכדי שאשקיע בלנסות בכלל להשיב על השאלה. מה גם שאין שום חדש בדברייך וכל הנ"ל נכתב כבר יותר מפעם אחת למעלה. אז מה מצאת לנכון לעשות כאילו את מגיבה אלי דווקא, רק כדי להצהיר שאת לא רוצה שאתייחס לדברים? לאלוקי המשועממים והחמוצים הפתרונים.

למען הסר ספק, מיצינו. אי"ה לא אקרא את הגיגייך הבאים בתת-השרשור וממילא לא אגיב עליהם. אם וכאשר תחשוק נפשך (או תגיעי לרמת המסוגלות הנדרשת) בדיון ענייני, בטוחני שתמצאי את הדרך להביא התפתחות חריגה וחדשנית זו לתשומת ליבי.

בריאות.

mיטלמן

Well-known member
סורי חמודונת, אבל את משעממת מכדי שאשקיע בלנסות בכלל להשיב על השאלה. מה גם שאין שום חדש בדברייך וכל הנ"ל נכתב כבר יותר מפעם אחת למעלה. אז מה מצאת לנכון לעשות כאילו את מגיבה אלי דווקא, רק כדי להצהיר שאת לא רוצה שאתייחס לדברים? לאלוקי המשועממים והחמוצים הפתרונים.

למען הסר ספק, מיצינו. אי"ה לא אקרא את הגיגייך הבאים בתת-השרשור וממילא לא אגיב עליהם. אם וכאשר תחשוק נפשך (או תגיעי לרמת המסוגלות הנדרשת) בדיון ענייני, בטוחני שתמצאי את הדרך להביא התפתחות חריגה וחדשנית זו לתשומת ליבי.

בריאות.
חמודונת אמשך.

Harrington

Well-known member
מנהל
חמודונת אמשך.
המממ... ערסי משהו, ההתבטאות הזאת. אבל הצלחתי בכל זאת להבינה :). אכן את כמובן לגמרי צודקת. אימי ז"ל בהחלט הייתה אשה חמודה בנוסף לשאר תכונותיה ואיכויותיה המדהימות.

תודה על שהזכרת לי זאת.

Cranio

Well-known member
זה מספיק?
הצבא משרת היום משיחיים .
גם בגדה אנחנו רואים את התופעה הזאת.

Harrington

Well-known member
מנהל
הצבא משרת היום משיחיים .
זה שונה ממה שכתבת קודם. שם טענת שהמשיחים השתלטו על הצבא :). כעת זה צבא חילוני (כנראה) שמשרת את המשיחיים? נו שוין. לא אכפת לי מה נכון בין השניים. שתי האפשרויות טובות לי וטובות למדינה :).
גם בגדה אנחנו רואים את התופעה הזאת.
כעת רק נותר לנו לאתר את ה"גדה" הזאת באיזשהו מקום בעולם ;-).
באיו"ש רק נזכיר על אף שאין לזה שום קשר לעניין, רוב כוחות צה"ל וזרועות הבטחןו הפועלים באזור עושים זאת כדי למנוע טרור לערי ישראל הריבוניות, זו שממערב לקו הירוק. סליחה על הצגת העובדות ככל שהן הורסות סיפור טוב (למעשה אמירה שגויה, שכן אפילו ההמצאה כאן אינה "טובה" במיוחד, אבל ניחא).

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
זה שונה ממה שכתבת קודם. שם טענת שהמשיחים השתלטו על הצבא :). כעת זה צבא חילוני (כנראה) שמשרת את המשיחיים? נו שוין. לא אכפת לי מה נכון בין השניים. שתי האפשרויות טובות לי וטובות למדינה :).

כעת רק נותר לנו לאתר את ה"גדה" הזאת באיזשהו מקום בעולם ;-).
באיו"ש רק נזכיר על אף שאין לזה שום קשר לעניין, רוב כוחות צה"ל וזרועות הבטחןו הפועלים באזור עושים זאת כדי למנוע טרור לערי ישראל הריבוניות, זו שממערב לקו הירוק. סליחה על הצגת העובדות ככל שהן הורסות סיפור טוב (למעשה אמירה שגויה, שכן אפילו ההמצאה כאן אינה "טובה" במיוחד, אבל ניחא).
מה שייך מחט לצלחת? מיצינו!!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שייך מחט לצלחת?
רק המוכשרים בתחום הבנת הנקרא (הבסיסית) יוכלו להבין זאת ידידי. בקיצור, כמו שהדברים לא נכתבו לך, כך הם אף לא לרמתך.
כשנתחיל משהו אשמח להכריז שמיצינו. אם עד אז סתם בא לך לצווח את המילה הזאת שוב ושוב בנסיון (לא מוצלח במיוחד) להישמע חכם או מצחיק? את תמיכתי המלאה יש לך בזאת.

הנאה רבה ומרובה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
רק המוכשרים בתחום הבנת הנקרא (הבסיסית) יוכלו להבין זאת ידידי. בקיצור, כמו שהדברים לא נכתבו לך, כך הם אף לא לרמתך.

כשנתחיל משהו אשמח להכריז שמיצינו. אם עד אז סתם בא לך לצווח את המילה הזאת שוב ושוב בנסיון (לא מוצלח במיוחד) להישמע חכם או מצחיק? את תמיכתי המלאה יש לך בזאת.

הנאה רבה ומרובה.
בוא ותספר לנו, כמה ימים שירת בצבא...

Harrington

Well-known member
מנהל
בוא ותספר לנו, כמה ימים שירת בצבא...
גם כאן אבטיחך נאמנה, מיד, אבל ממש מיד, גג תוך 5 דקות, ברגע שאבין את הקשר בין מחט לת_ת, לא רק שאתה תהיה הראשון שאשיב לו על שאלה זו, אף אפרסם את המענה עליה בכל פורומי תפוז כולם ללא יוצא מן הכלל ועוד באותיות מודגשות ואם אזכור עד אז, גם צבעוניות.

בינתיים, בהיעדר קשר כלשהו, אפילו מרוחק ודמיוני, בין נושא הדיון (תבדוק, היה כאן דבר כזה לפני שהתחלת להתערב) לשאלה ששאלת, איאלץ לראות עצמי פטור מלהשיב עליה. עמך הסליחה. עם זאת, ככל שחשקה נפשך לגלות לציבור גולשות וגולשי הפורום פרטים אישיים עליך עצמך, תרגיש חופשי לעשות זאת :).

מקווה שתבין לבד שמיצינו.

certified.woke

Well-known member
משערני כי הקצין שאישר לארליך להכנס לשטח כאזרח, למטרת סקר-ארכאולוגי - יודח...

דיברגנט חדש

Well-known member
משערני כי הקצין שאישר לארליך להכנס לשטח כאזרח, למטרת סקר-ארכאולוגי - יודח...
פח מלא.png

למעלה