קשקשן אפילו לא בשקל.נו ונניח שהמבצר היה "יהודי" פעם זה אומר שמספחים את דרום לבנון?
ברור שלא,
בקיצור הוא ניצל את ההזדמנות לבדוק את המבצר הזה שתמיד רצה לראות שאחרת לא היה אפשרות לגשת אליו.
הוא מת בזמן שרצה להגשים חלום.
קשקשן אפילו לא בשקל.נו ונניח שהמבצר היה "יהודי" פעם זה אומר שמספחים את דרום לבנון?
ברור שלא,
בקיצור הוא ניצל את ההזדמנות לבדוק את המבצר הזה שתמיד רצה לראות שאחרת לא היה אפשרות לגשת אליו.
הוא מת בזמן שרצה להגשים חלום.
אחי אתה לא עומד בהיגיון שלי,אתה כושל...קשקשן אפילו לא בשקל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההההאחי אתה לא עומד בהיגיון שלי,אתה כושל...
עגום,אפילו אין לך הבחנה משלך ואתה נאלץ "לגנוב" זכויות ממשה ממציא האמירה.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההה
"אם אין אני לי , מי לי? !"
מומחה לכלום ושום דבר.
קשקשן.עגום,אפילו אין לך הבחנה משלך ואתה נאלץ "לגנוב" זכויות ממשה ממציא האמירה.
פשוט. זה מחזק ומאשר את טענת המשפחה שהאיש חויל לפני כניסתו ללבנון. ככה פשוט. זה שכל התקשורת הממסדית צווחת אחרת החל מדקותיים אחרי האירוע, כלומר כשעדיין לא הספיקה לבדוק ולחקור מאומה ואין לה שמץ של מושג ירוק בעניין, זה מובנה ושגרתי. זה שיש אנשים שקונים את הלוקשים האלה באותה צורה ומהירות כמוצאי שלל רב, למרבה הצער, גם זה מובנה ושגרתי.ואיך לפני וועדת חקירה ובירורים ותשובות, הוכרז כחלל צה"ל?
ראיתי שחקר, שהתנדב לצהל כמעט עד עכשיו, על חשיבותו ומעשיו בתחומו,
זה מספיק?
או מעורר שאלות ובדיקות, עוד לפני התהיות לגבי אחרים שלא הוכרו כחיילים ללא הסבר מספק לציבור.
פשוט. זה מחזק ומאשר את טענת המשפחה שהאיש חויל לפני כניסתו ללבנון. ככה פשוט. זה שכל התקשורת הממסדית צווחת אחרת החל מדקותיים אחרי האירוע, כלומר כשעדיין לא הספיקה לבדוק ולחקור מאומה ואין לה שמץ של מושג ירוק בעניין, זה מובנה ושגרתי. זה שיש אנשים שקונים את הלוקשים האלה באותה צורה ומהירות כמוצאי שלל רב, למרבה הצער, גם זה מובנה ושגרתי.
סורי חמודונת, אבל את משעממת מכדי שאשקיע בלנסות בכלל להשיב על השאלה. מה גם שאין שום חדש בדברייך וכל הנ"ל נכתב כבר יותר מפעם אחת למעלה. אז מה מצאת לנכון לעשות כאילו את מגיבה אלי דווקא, רק כדי להצהיר שאת לא רוצה שאתייחס לדברים? לאלוקי המשועממים והחמוצים הפתרונים.[URL unfurl="true"]https://www.google.com/amp/s/www.israelhayom.co.il/news/defense/article/16824208%3famp=1[/URL]
היעדר קריטריונים
ז'אבו חויל לאחר מותו, כנראה משום שסבר שהוא נכנס ללבנון במסגרת פעילות מבצעית. גם כאן, הוא אינו אשם בדבר, אבל צה"ל נדרש לתת..
מיצי ואני לא היחידים שלא יודעים ומבינים,
לו כנראה יש מקורות, לא נכנסת לזה כי הוא יודע הכל מטבעו,
אני ניזונה מהתקשורת, אין לי מושג למי להאמין, לכם יש?
מיצי, השאלה לא מיועדת אליך, אתה
לא תזהה אמת בשום מקרה.
חמודונת אמשך.סורי חמודונת, אבל את משעממת מכדי שאשקיע בלנסות בכלל להשיב על השאלה. מה גם שאין שום חדש בדברייך וכל הנ"ל נכתב כבר יותר מפעם אחת למעלה. אז מה מצאת לנכון לעשות כאילו את מגיבה אלי דווקא, רק כדי להצהיר שאת לא רוצה שאתייחס לדברים? לאלוקי המשועממים והחמוצים הפתרונים.
למען הסר ספק, מיצינו. אי"ה לא אקרא את הגיגייך הבאים בתת-השרשור וממילא לא אגיב עליהם. אם וכאשר תחשוק נפשך (או תגיעי לרמת המסוגלות הנדרשת) בדיון ענייני, בטוחני שתמצאי את הדרך להביא התפתחות חריגה וחדשנית זו לתשומת ליבי.
בריאות.
המממ... ערסי משהו, ההתבטאות הזאת. אבל הצלחתי בכל זאת להבינה . אכן את כמובן לגמרי צודקת. אימי ז"ל בהחלט הייתה אשה חמודה בנוסף לשאר תכונותיה ואיכויותיה המדהימות.חמודונת אמשך.
הצבא משרת היום משיחיים .ואיך לפני וועדת חקירה ובירורים ותשובות, הוכרז כחלל צה"ל?
ראיתי שחקר, שהתנדב לצהל כמעט עד עכשיו, על חשיבותו ומעשיו בתחומו,
זה מספיק?
או מעורר שאלות ובדיקות, עוד לפני התהיות לגבי אחרים שלא הוכרו כחיילים ללא הסבר מספק לציבור.
זה שונה ממה שכתבת קודם. שם טענת שהמשיחים השתלטו על הצבא . כעת זה צבא חילוני (כנראה) שמשרת את המשיחיים? נו שוין. לא אכפת לי מה נכון בין השניים. שתי האפשרויות טובות לי וטובות למדינה .הצבא משרת היום משיחיים .
כעת רק נותר לנו לאתר את ה"גדה" הזאת באיזשהו מקום בעולם .גם בגדה אנחנו רואים את התופעה הזאת.
מה שייך מחט לצלחת? מיצינו!!!!זה שונה ממה שכתבת קודם. שם טענת שהמשיחים השתלטו על הצבא . כעת זה צבא חילוני (כנראה) שמשרת את המשיחיים? נו שוין. לא אכפת לי מה נכון בין השניים. שתי האפשרויות טובות לי וטובות למדינה .
כעת רק נותר לנו לאתר את ה"גדה" הזאת באיזשהו מקום בעולם .
באיו"ש רק נזכיר על אף שאין לזה שום קשר לעניין, רוב כוחות צה"ל וזרועות הבטחןו הפועלים באזור עושים זאת כדי למנוע טרור לערי ישראל הריבוניות, זו שממערב לקו הירוק. סליחה על הצגת העובדות ככל שהן הורסות סיפור טוב (למעשה אמירה שגויה, שכן אפילו ההמצאה כאן אינה "טובה" במיוחד, אבל ניחא).
רק המוכשרים בתחום הבנת הנקרא (הבסיסית) יוכלו להבין זאת ידידי. בקיצור, כמו שהדברים לא נכתבו לך, כך הם אף לא לרמתך.מה שייך מחט לצלחת?
כשנתחיל משהו אשמח להכריז שמיצינו. אם עד אז סתם בא לך לצווח את המילה הזאת שוב ושוב בנסיון (לא מוצלח במיוחד) להישמע חכם או מצחיק? את תמיכתי המלאה יש לך בזאת.מיצינו!!!!
בוא ותספר לנו, כמה ימים שירת בצבא...רק המוכשרים בתחום הבנת הנקרא (הבסיסית) יוכלו להבין זאת ידידי. בקיצור, כמו שהדברים לא נכתבו לך, כך הם אף לא לרמתך.
כשנתחיל משהו אשמח להכריז שמיצינו. אם עד אז סתם בא לך לצווח את המילה הזאת שוב ושוב בנסיון (לא מוצלח במיוחד) להישמע חכם או מצחיק? את תמיכתי המלאה יש לך בזאת.
הנאה רבה ומרובה.
גם כאן אבטיחך נאמנה, מיד, אבל ממש מיד, גג תוך 5 דקות, ברגע שאבין את הקשר בין מחט לת_ת, לא רק שאתה תהיה הראשון שאשיב לו על שאלה זו, אף אפרסם את המענה עליה בכל פורומי תפוז כולם ללא יוצא מן הכלל ועוד באותיות מודגשות ואם אזכור עד אז, גם צבעוניות.בוא ותספר לנו, כמה ימים שירת בצבא...
משערני כי הקצין שאישר לארליך להכנס לשטח כאזרח, למטרת סקר-ארכאולוגי - יודח...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.