ז'אלבר: ארמסטרונג הניח לבאסו

מאדמאן

New member
ז'אלבר: ארמסטרונג הניח לבאסו

הוא עשה כך מכמה סיבות לדעת ז'אז'א: 1. כדי לא להתאמץ מידי ואז אם ינצח הפסיד כח, אם לא הצליח יצר משבר פסיכולוגי). 2. כדי ליצור ברית עם באסו באופן פסיכולוגי. 3. כדי להראות לבאסו שהוא לא רק ג'נטלמן שבא לשאול ולדאוג לאמא אלא גם יודע להודות לו על כך שהוא משך יחד איתו עד הסוף. ז'אלבר אומר: אין מה לעשות לאנס זוכה בטור. עכשו נראה אם ז'אלבר טוב בטור פרשן ומנתח של הטור. הוא כבר החליט. Je crois que vendredi, Armstrong a assommé le tour. Je ne vois pas qui peut le battre. Si ce n'est le destin. מי שמבין וראה את ז'אלבר - לדעתי הוא מאוכזב עד עמקי נשמתו ואני מאמין שהוא פשוט שונא... ממש כך, את ארמסטרונג, הוא ממש מדבר עליו כגורל, כתכתיב כדמות מאוסה - אתמול היו שיאים שנשברו בטלויזיה הצרפתית, מי שמבין את הניואנסים, את משחקי המילים, את ג'סטות - יודע עד כמה הצרפתים מתייחסים רע לארמסטרונג. דבר אחר: בשיחות עם חברים בצרפת נראה שהדיעה שלאנס מסומם התקבעה שם באופן בלתי ניתן להבנה. ז"א, אין שם ספקות: לאנס מכור לסמים, משתמש בהם, ההישגים שלו אינם שווים כלום. ככה, וזאת שיחה עם רוכב אופניים מושבע, חובב רכיבה ורוכבים. זה המצב.

איזה צבועים הצרפתים....

מצד אחד הם טוענים שארמסטרונג הוא בטוח "מסומם". ההישגים שלו לא שווים כלום. אבל מצד שני, רישאר ויראנק הוא אליל, קדוש, כוכב על. רק שויראנק נתפס כבר עבר, ובאופן ודאי הוא הגיע להשיגים שלו בעבר (עד 98) בזכות חומרים אסורים. אבל מצד שני ארמסטרונג, שבחיים לא נתפס, הוא אשם!! גנב!!! מתחזה!!! הגיע הזמן שבצרפת יפסיקו להתעסק בשטויות ושימצאו כבר את הינו ופיניון החדשים, במקום לבזבז זמן בלחפש את ארמסטרונג.

התארחו אצלנו צרפתים השבוע ולא

קיבלתי רושם כזה בכלל. ההפך, היחס לוירונק הוא מעט מזלזל אם כי מעריצים את השגיו הספורטיביים. הזילזול לוירונק נובע בעיקר מהדמות שתפרו לו בתוכנית החבובות הצרפתית הפופולרית, דמות של טיפש חסר דעת. היחס לארמסטרונג הוא גם אמביוולנטי, בין הערצה לשנאה. אבל הצרפתים מרגישים ככה כמעט לכל העולם, לאמריקאים, לגרמנים, לאנגלים...

ארמסטרונג התראיין עכשיו ב-veloclub

של צרפת 2. בסיום הראיון: ד-מ-מ-ה. חצי מחיאת כף. יש לי הרגשה שכל רוכב אחר היה מתקבל אחרת לאחר כזה ראיון. ועכשיו נשיקה בשידור חי משריל קרואו ללאנס, כך שממש לא מעניין אותו מה שכתבתי למעלה

thesurvivor

New member
הצרפתיים שונאים את אמסטרונג

הצרפתיים שונאים את אמסטרונג כי הוא אמריקני. בגלל זה מאשימים אותו שהוא מסומם וכל ההישגים שלו הם לא אמיתיים . הם קנאים רציניים וגזעניים . אני מכיר אותם היטב . הם מקנאים בכל מה שאמריקני .

ארמסטרונג אמר בראיון בסיום השלב

דבר מאוד חכם, שלדעתי מסמן את העידן שלפני ארמסטרונג ואת זה שאחריו אולריך עשה טעות אחת מרכזית בקריירה שלו, הוא חזר ל- T-MOBILE במקום לחבור לביורן ריס ב- CSC. מה שארמסטרונג אמר זה בערך: "אני נמצא מספיק זמן בספורט הזה כדי להבין שרוכב שנמצא בכושר שיא ביוני, לא יגיע בכושר כזה ליולי, בספורט שלנו חודש זה הרבה זמן". אולריך, מאיו והמילטון כנראה פספסו קצת את הפיק בתוכנית האימונים והגיעו אליו חודש מוקדם מדיי, לארמסטרונג זה כנראה בדיוק מה שקרה בשנה שעברה, והוא גם הודה בכך. השנה הוא אמר שבכוונה הם הגיעו במצב בינוני לדופינה, ואפילו תיכננו את הטור כך שהפיק יגיע בשבוע השלישי שלו. ואכן, כל התותחים שקירקסו את ארמסטורנג בנג"ש בעליה בדופינה הלכו היום הביתה. ואיך זה מתקשר לאולריך וריס- לפי מצבו של באסו ריס הוא בדיוק האדם שיודע להביא ספורטאי לכושר שיא ברגע הנכון, כמו ברוניל וקרמייקל. אולריך השנה חזר שוב על אותן טעויות מהשנים עברו, הוא מצליח להגיע לטור בפספוס אדיר של הפיק שלו, או חודש מוקדם מדיי, או חודש מאוחר מדיי. עדיין יכול להיות שלקראת הסוף אולריך יצליח לחזור לעצמו ולהחזיר קצת כבוד. לפי השלב של היום יש סיכוי טוב שאולריך לא יראה השנה את הפודיום. אחרי היום, אני חושב שיש שאלה חדשה באוויר: האם ארמסטרונג ינסה לנצח גם בפעם השביעית???

ואני בטוח שהדירקטור ספורטיף של T

מובייל אוכל את הלב על כך שלא הביא את קאדל אוואנס לטור....

יש שני רוכבים שחסרים לי בטור...

שני רוכבים, שאולי יכלו לתת פייט קצת יותר טוב לארמסטרונג. קונאגו וולורדה, איך שהם חסרים, עם היכולת המדהימה שלהם ואם החוצפה החיובית שלהם. אולי שנה הבאה סוף סוף יפגשו כל השלושה.

צריך לשנן היטב... ג'ירו/וואלטה לא

שווים לטור דה פראנס אין שם USPS שמפוצצים בקצב, ואין את השדה החזק שיש בטור קונגו חזק, חזק מאוד, אבל בטור יש נג"ש שקובע הרבה ויש חברה חזקים מאוד

אתה צודק שהג'ירו והוואלטה...

הם לא הטור. אבל אתה מפספס בגדול בקשר לקונאגו וולוורדה. ברור שהשנה הם צעירים מדי כדי לאיים על ארמסטרונג, אבל הם היו מכניסים איזה פילפל שחסר בטור השנה. לגבי הנג"ש, ארמסטרונג הוא שען גדול, אבל באסו? מנשבו? קולדן? (תבדוק כמה רוכבים בטופ 10 כרגע הם שענים גדולים)הם לא שענים הרבה יותר טובים מקונאגו וולוורדה. והשנה יש רק נגד השעון אחד קלאסי, אז את ההפסד ניתן לקזז (ולוורדה כבר הוכיח כמה הוא טוב בנג"ש בעלייה). לגבי העתיד (המאוד קרוב), אם הם ימשיכו בהתקדמות של השנים האחרונות, כבר בקרוב הם יתחילו לאיים גם על הטור (ובגלל שאחד ספרדי והשני איטלקי, אז גם הדאבל יהיה בהישג יד).

KobeRider

New member
אין סיכוי

ארמסטרונג לא יופיע בטור של שנה הבאה, האירגון החדש של מירוצי האופניים לא מתאימים לו. הוא בטח לא יתחיל לפרפר את העולם במיורצים כדי להיות מועמד מן המיניין ליולי 2005. לכל אוהדיו, תהנו ממנו כל עוד אתם יכולים כי בפעם הבאה שתראו אותו בצרפת זה יהיה כשהוא נוסע באוטו ונותן הוראות לקבוצה שאותה הוא מאמן.

aFish

New member
קשה לי להאמין

שDiscovery היו סוגרים חוזה חסות כל כך שמן בלי איזו שהיא התחייבות של ארמסטרונג.

אני מסכים להכל חוץ מדבר אחד

אולריך לא הגיע לשיא מוקדם מדי. הנצחון שלו בטור של שוויץ נותן תמונה מעוותת. את מי הוא ניצח שם? את פביאן יקר בשנייה אחת בודדת. מקום שלישי דריו צ'וני שהגיע רביעי בג'ירו. מקום רביעי גאורג טוטשינג האוסטרי שמפגין יכולת יפה בטור בהפרש של דקה וחצי אחרי אולריך. אם זה היה שיא הכושר שלו אז מצבו עגום. לדעתי, הוא פשוט לא הגיע לשיא הכושר. אולי בגלל תוכנית אימונים לקויה ואולי בגלל סיבות אחרות. אולי זה נותן תקוה לאוהדיו שהוא יעשה משהו במשחקים האולימפיים.

aFish

New member
אני לא מבין כמה דברים....

מה זה לא הגיעו לשיא בזמן? זה מקצוענים או לא? זה מאמנים שהתחילו אתמול או היום? הרי על כל זה מבוסס כל הסיפור ואת זה מיקי מפמפם כבר הרבה זמן: מגיעים לשיא בנקודה מסוימת. לא יתכן שקבוצות ברמה כל כך גבוהה כשמדובר במיוחד בטור "מפספסות". לא מאמין בתוכנית אימונים לקויה. לא נראה לי הגיוני כיוון שאם כך זה נשמע לי קצת חובבני. אני מאמין שלמרות תוכניות האימונים האדם אינו מכונה ולא תמיד מתפקד לפי הספר. בגלל הרבה מאד גורמים. כאן הכשל. ברמה האישית. קשה לי להאמין שמנגנונים כל כך משומנים של קבוצות שמשקיעות כל כך הרבה כסף לא מכירות את המתכון שיביא את הרוכב שלהם לאן שהוא צריך להגיע מבחינת אימון. מעבר לכך - כל השאר תלוי ברוכב.

Yarnin

New member
אולריך וריס...

בשנה שעברה ריס הציע לאורליך לבוא אליו לקבוצה. נכון שבלי המיליונים אבל כן עם המדרגה עליונה בפריז. ריס מוכיח שוב ושוב שהוא מצליח להוציא מהרוכבים שלא מה שהם עצמם לא ידעו שיש להם. לא לחינם הוא הנחש. כבר לפני יותר משנה אמר לאנס על אולריך שהוא עשה תעות כשלא הלך לריס. אני אישית גם חושב שהניצחון של אולריך ב97 היה בזכות ריס והכישרון של אולריך - וההפסד שנה לאחר מיכן, מהסיבה ששתן עלה לאורליך לראש וריס רק מיזער נזקים. ירנין

aFish

New member
אם זה אני יכול רק להסכים...

אבל זה לא ממש קשור לתרגילים - זה נטו יכולת של מאמן להוציא מהרוכב שלו מקסימום יכולת אישית.

אריה,באמת,כל כך קשה להבין ../images/Emo6.gif

ארמסטרונג וכל הדוורים הם מכונות משומנות שלא יוצאות לבלות,לא אוכלות ג'אנק,בוחרים את הבית בו הם גרים לפי המרחק מהפאב השכונתי ועדיף בעיירה קטנה בלי פאב כלל. הם לא מקיימים יחסי מין חצי שנה לפני הטור. עושים בדיקות רפואיות שלוש פעמים ביום לפני הארוחות שלהם הנשקלות ע"י מומחים שנשכרו לעבודה ממפעלי מאזני קשת או גשר ויש לכל אחד מהם טועם שמוודא את השפעת האוכל האורגני על מחזור החיים בכל נקודת בנייה של העונה. לכל שאר רוכבי הדבוקה יש מנוי במק שונלד בעיר התעשייתית בה הם גרים, הם חברים של כבוד בהפיאוור של הפאב השכונתי הממוקם קומה אחת מתחת לחדר שהם שכרו והם לא מתאמנים בשבת וראשון משום שיש להם הנגאובר ודברים חשובים יותר לעשות כמו המנגל המשפחתי הקבוע של ימי ראשון. הבעיה הכי גדולה שלהם היא המאהבת שלא מרפה ומגיע לפסגות של האלפים כדי להציק להם על המזונות שהם לא שילמו לילד הלא חוקי ממסיבת הסילווסטר הלפני אחרונה. ואם להיות רצינים מעט יותר? כל רוכבי הדבוקה יודעים את כל הסודות. ברונייל וארמסטרונג מתכננים מדוייק מאוד את העונה והם לא היחידים. מה ההבדל בין ארמסטרונג לשאר הרוכבים? חשבתם על יכולות? ארמסטרונג הוא הרוכב הטוב בעולם במרוצי קטעים בשש השננים האחרונות. כל פרשנות אחרת מזלזלת במתחריו. ארמסטרונג לא ניצח בסובב מגידו. הוא ניצח חמש פעמים בטור דה פראנס ונראה כמעומד מספר 1 גם עכשיו.

aFish

New member
אז תסביר לי למה לפני הטור

רצו פה חופשי דיבורים על הפרופיל של הטור. "מסלול הטור מתוכנן כך שלארמסטרונג יהיה קשה עד בלתי אפשרי לזכות שוב" - כמה דיברו על זה. או-אה. אין מספיק סיומי פיסגה, אין מספיק עליות - משהו כזה. והנה - יום ראשון בהרים - כולם קורסים. יום שני בהרים - קורסים ומתרסקים. כל המועמדים כולם (חוץ מבאסו שמציל קצת את הטור) מזדנבים וחלקם המכובד גם מתיישבים ברכב. אז כנראה שהטור בכל זאת לא קל, או שזה פשוט לא משנה כשעובדים כמו מכונה.

למעלה