זאת בטח שאלה טפשית אבל אני אשאל בכל זאת
לפני זה הקדמה קצרצרה:
אני מבשל לעיתים רחוקות, ובד"כ רק לעצמי ורק אוכל ביתי: קציצות, שניצלים, קובה, פסטה, וכו'. לא משהו שמצריך מיומנות גבוהה.
אני רוצה להכין ארוחה חגיגית לי ולידידה טובה שלי. היא אוהבת אוכל ומבינה באוכל ומכינה אוכל ברמה מאוד מאוד גבוהה.
אין לי מיקסר ואין לי תנור (יש לי טוסטר אובן) ומצאתי כבר מתכונים פוטנציאליים (שתיה קרה, סלט, מנה עיקרית + תוספת).
השאלה שלי:
איזה סגנון בישול כדאי לי לבחור, כדי שכשהיא תגיע אלי הביתה לארוחה, אני לא אהיה בשלב שבו אני טרוד ועסוק עם הבישולים.
כי בכל זאת האוכל אמור לצאת מהמטבח, כמה שיותר קרוב לזמן הארוחה כדי שהוא יהיה חם וטרי, נכון?
אז מה עדיף? צלייה בטוסטר אובן? אידוי? טיגון?
תמיד בסרטים, כשבחור מכין לבחורה לאכול (או ההיפך), אז בדיוק כשהיא מגיעה האוכל מוכן, הוא נראה כאילו הרגע יצא מהמקלחת, לבוש אלגנטי, בלי טיפת כתם על החולצה, בלי זיעה מחום המטבח....
אבל זה רק בסרטים, נכון?
באידיאל שלי, הייתי מעדיף לבשל הכל, ואז ללכת להתקלח ולהתארגן וכשהיא באה אז להגיש הכל לשולחן וזהו.
אבל אין אופציה כזאת, נכון?
לפני זה הקדמה קצרצרה:
אני מבשל לעיתים רחוקות, ובד"כ רק לעצמי ורק אוכל ביתי: קציצות, שניצלים, קובה, פסטה, וכו'. לא משהו שמצריך מיומנות גבוהה.
אני רוצה להכין ארוחה חגיגית לי ולידידה טובה שלי. היא אוהבת אוכל ומבינה באוכל ומכינה אוכל ברמה מאוד מאוד גבוהה.
אין לי מיקסר ואין לי תנור (יש לי טוסטר אובן) ומצאתי כבר מתכונים פוטנציאליים (שתיה קרה, סלט, מנה עיקרית + תוספת).
השאלה שלי:
איזה סגנון בישול כדאי לי לבחור, כדי שכשהיא תגיע אלי הביתה לארוחה, אני לא אהיה בשלב שבו אני טרוד ועסוק עם הבישולים.
כי בכל זאת האוכל אמור לצאת מהמטבח, כמה שיותר קרוב לזמן הארוחה כדי שהוא יהיה חם וטרי, נכון?
אז מה עדיף? צלייה בטוסטר אובן? אידוי? טיגון?
תמיד בסרטים, כשבחור מכין לבחורה לאכול (או ההיפך), אז בדיוק כשהיא מגיעה האוכל מוכן, הוא נראה כאילו הרגע יצא מהמקלחת, לבוש אלגנטי, בלי טיפת כתם על החולצה, בלי זיעה מחום המטבח....
אבל זה רק בסרטים, נכון?
באידיאל שלי, הייתי מעדיף לבשל הכל, ואז ללכת להתקלח ולהתארגן וכשהיא באה אז להגיש הכל לשולחן וזהו.
אבל אין אופציה כזאת, נכון?