Maldini Girl
New member
זה ממש בסדר
תודה על המחמאה
 
התנור שלי חלש אז צולה את הסלמון על חום של 200, אבל מאמינה שהחום הנכון יהיה 180. אין צורך להפוך, והצלייה היא בערך 15 דקות (גם תלוי אם אתה אוהב אותו עשוי או שהוא עוד קצת "ורדרד חי" מבפנים)
 
בנוגע לאיך יודעים שהוא מוכן, זאת שאלה שקשה לי לענות עליה. אני לא עובדת מספיק עם דגים כדי לענות לך אם יש אפשרות למדוד טמפרטורה או משהו כזה, אבל אני מאמינה שאם התנור יהיה חם מראש על 180, רבע שעה או 20 דקות גג אמורים להספיק (אנחנו שמים לכמות ענקית של סלמון- נניח 2-3 יחידות פילה שהם כ2 ק"ג 20-25 דקות בתנור, וזה כי אצלינו הרוב לא מוכנים לאכול שום דבר שהוא לא WELL DONE.)
 
כשאני עושה סלמון בתנור לרוב עושה אותו או עם חמאת עגבניות וטימין, או עם רוטב של שמנת מתוקה ועשבי תיבול/ שמנת מתוקה חרדל, ומפזרת סביבו עגבניות שרי/ רבעי עגבניות.
תודה על המחמאה
 
התנור שלי חלש אז צולה את הסלמון על חום של 200, אבל מאמינה שהחום הנכון יהיה 180. אין צורך להפוך, והצלייה היא בערך 15 דקות (גם תלוי אם אתה אוהב אותו עשוי או שהוא עוד קצת "ורדרד חי" מבפנים)
 
בנוגע לאיך יודעים שהוא מוכן, זאת שאלה שקשה לי לענות עליה. אני לא עובדת מספיק עם דגים כדי לענות לך אם יש אפשרות למדוד טמפרטורה או משהו כזה, אבל אני מאמינה שאם התנור יהיה חם מראש על 180, רבע שעה או 20 דקות גג אמורים להספיק (אנחנו שמים לכמות ענקית של סלמון- נניח 2-3 יחידות פילה שהם כ2 ק"ג 20-25 דקות בתנור, וזה כי אצלינו הרוב לא מוכנים לאכול שום דבר שהוא לא WELL DONE.)
 
כשאני עושה סלמון בתנור לרוב עושה אותו או עם חמאת עגבניות וטימין, או עם רוטב של שמנת מתוקה ועשבי תיבול/ שמנת מתוקה חרדל, ומפזרת סביבו עגבניות שרי/ רבעי עגבניות.