זאת לא הנקודה!

זאת לא הנקודה!

ב"כשרות", התכוונתי שתסבירו לי, איך ידע "מחבר התורה" (כדבריכם, אדם פשוט), על כך שאין שום בע"ח חוץ מהגמל, השפן, הארנבת, והחזיר, שהפרסה והעלאת הגרה, לא תלויים זה בזה, בכל בע"ח הסימנים חייבים לבוא ביחד(או ששניהם יחד או שאין הם מופיעים בכלל), חוץ מבע"ח אלה. ולא רק זה, אין שום גד בעל קשקשים שאין לו סנפירים(אך יכול להיות להיפך). ודרך אגב הגמל כן עצבני, ואם תנסה להתגרות בו הוא גם יהרוג, השפן והארנבת הן חיות פחדניות כידוע, ואין מה לדבר על תכונות החזיר. וגם לתיש יש תכונות טובות, הוא עקשן, כמוני... בקשר לתכונות, את זה שמעתי פעם מאיזה מורה, ולא מרב, לכן לדברים אין ביסוס.

רון סי

New member
מחבר התורה לא היה אדם פשוט

הוא לא היה אדם בכלל. אבל הוא גם לא היה אלוהים. הוא היה יצור גשמי, לא אנושי, בעל ידע נרחב בכל התחומים, שרימה את העם לחשוב שהוא אלוהים.

רימה את העם?

אם התורה לא הייתה ניתנת לכל העם יחד, במעמד הר סיני, לאחר היציאה ממצרים וקריעת ים סוף-אף אחד לא היה מאמין בה´. היהדות היא הדת היחידה שבה כל העם קיבל את החוקים כאחד, לעומת הנצרות והאיסלם שהופצו בידי בשר ודם, ובאמצעות איום. מהי מטרת "היצור הגשמי", לרמות את העם? איך זה שעם ישראל תמיד נרדף, בכל התקופות, ואף אחד לא הצליח להשמידו, לא הרומאים, לא היוונים, לא פרעה, לא היטלר, ועוד רבים... הרי מובטח לנו בתורה, שלעולם לא נמחק מעל פני האדמה. אם מישהו היה בא ואומר לנו לעשות משהו, כי הוא חושב שהוא האל, אף אחד לא היה עושה זאת, אלא תמיד זכינו לניסים גדולים ואף אחד לא שלל את האפשרות שיש בורא לעולם, אולם היו חטאים, אך גם תמיד היו עונשים עליהם. לאורך כל התנ"ך היו חטאים, עונשים ותשובה, ועד היום זה נמשך, כמה ניסים היו כאן במלחמת המפרץ, וכמה פיגועים מסוכלים יום יום?

רון סי

New member
החייזרים שכתבו את התורה

נתנו אותה במאורע רב רושם, לו אנחנו קוראים "מעמד הר סיני", תוך שהם מרמים את העם לחשוב שהם אלוהים. הם חוללו את המעמד הזה באמצעים טכנולוגיים פשוטים, שאפילו לאנושות כיום יש יכולת לבצע אותם. החייזרים כתבו בתורה את תוכניותיהם לעתיד, ובהמשך הוציאו אותן לפועל. כל הניסים שעליהם אתה מדבר הם מיפגנים טכנולוגיים. הפיגועים שמסוכלים כל יום הם תוצאה של עבודה קשה של אנשים חילוניים לגמרי, אולי גם כמה חובשי כיפות סרוגות, וזו חוצפה מצידך לקחת את הקרדיט על זה כדי לקדם את האינטרסים שלך.

חייזרים?

זה נראה לך יותר הגיוני שחייזאים רימו את העם? במלחמת המפרץ כולם היו מודאגים מהטילים שעומדים להישלח, אך לאחר שחדרו לארץ 35 סקאדים, הבבא סאלי הרגיע את העם ואמר שעומדים לנחות עוד 4 טילים אחרונים! כיצד ידע מכך? כמה ניסים היו במלחמה? 39 טילים אכן הצליחו לחדור, כנגד ל"ט אבות מלאכה האסורות בשבת. 4 טילים נחתו על "סופרפארם", כי הוא היה עובד גם בשבת! והיחיד שנפגע במלחמה מפגיעה ישירה היה אדם חילוני שהחניס חנויות חזיר לארץ! וקריעת ים סוף היא לא דבר פשוט, והפיכת הנילוס לדם גם לא, ומה עם שאר המכות, כינים, ערוב, ארבה, מי שלח את החיות למצרים? החייזרים? ולמה הם לא פגעו ביהודים? מה הם פחדו מהם? ומה גרם למות בכורי מצרים? ומה עם תיבת נוח שנמצאה על הרי אררת, בגובה 5 ק"מ לגובה, איך היא הגיעה לשם? ואם היו חייזרים מאיפה הם הגיעו? מי יצר אותם אם לא הקב"ה?

רון סי

New member
יותר הגיוני שזה חייזרים, בהחלט

מכמה סיבות: 1) חייזרים הם יצורים גשמיים, כמונו. אולי לא בשר ודם, אלא תרכובת אחרת, אבל גם הם עשויים מחומר. הרעיון שהפתרון לפלא של מעמד הר סיני (בהנחה שהתקיים) הוא יצור על-טבעי הוא פחות הגיוני מהרעיון הפשוט יותר, שיש לו בסיס בתפיסה שלנו את עולמנו, שאלה יצורים גשמיים. 2) גם אם נניח שיש אלוהים, כלומר בורא של העולם והחיים וכולי, אין זה הגיוני להניח שיבחר עם אחד מסויים מתוך כל בני האדם (שאת כולם הוא ברא) ויטיל עליו לחיות חיים שהם עקרונית נגד הטבע שהוא עצמו ברא. אם מופיע מישהו ועושה דברים כאלה, יותר הגיוני לחשוב שזה לא אלוהים. לגבי כל הניסים שאפשר להעלות על הדעת, את כולם ניתן לבצע באמצעים טכנולוגיים, ואפילו פשוטים. לא רק את המכות במצרים, אלא גם את כל מה שהופיע אחרי זה. תיבת נוח שנמצאה: אני אתן לגוברנור לטפל בך בענין "תיבת נוח" שנמצאה... מאיפה הגיעו החייזרים: מאיזו מערכת שמש אחרת. מי יצר אותם אם לא אלוהים: עוד נשאר להוכיח שיש בכלל אלוהים...

התבלבלתָ: החייזרים יצרו את

קקב"ק, ולא להיפך. אגב, מדוע שלא תשפר את ידיעת לשון הקודש שלך? כיום אתם כבר לא לומדים עברית? אמנם יש רשות רשמית ממנהל הפורום לכתוב בשגיאות, מה לעשות, יש בארץ הרבה עולים חדשים שטרם הספיקו ללמוד את השפה, וגם הצברים והוותיקים ברוך אשם לא ממש יודעים איווריט, אבל מ"תלמידי חכמים" ניתן היה לצפות שלפחות הם לא יחללו את לשון הקודש...

preacher

New member
אכן, מלא פיגועים מסוכלים...

אבל מי אשם במה? אלוהים אשם בפיגועים כמו שהוא אחראי לסיכולם.

אנחנו!

אנו אשמים בפיגועים, כאשר אנו מדברים שטויות כאלה שאין בורא, ועושים עוד הרבה חטאים אחרים, הקב"ה כועס ומעניש, כמובן שהוא לא רוצה בכך, הוא רוצה שנחזור למוטב ונחייה בשלום. בזה שכולנו יהודים, אנו צריכים לדאוג שהמצוות ישמרו כדי לא להענש! ברגע שיהודי חילוני מבצע עבירה, כל העם נפגע, ולכן הפיגועים נמצאים בכל הקהילות היהודיות. לפני מס´ חודשים התפרסם בתקשורת מקרה של טיפטוף מהכותל המערבי, כתם של מים בגודל 40 ס"מ, ולאחר מס´ ימים נקבע שצמח גרם לתופעה. אני לא מקיר שום צמח שיכול להפריש מים במשך מס´ ימים בגודל כזה. ומאיפה הגיע אותו צמח מיסתורי?

preacher

New member
אלוהים!

אלוהים עשה טיפטוף בכותל! אלוהים גרם לנזילה באמבטיה שלי! נאבד לי גרב? אלוהים העלים אותה!

L7

New member
אלוהים רוצח את כולנו.אלוהים ממלא את

בתי החולים. ואתה עובד ומהלל רוצח המונים שכמותו. מדוע?

lordjek

New member
והיות

ואלוקים הוא אינסופי, למה להתפלא שגרביים נאבדות כל הזמן?

virus2

New member
שלומי, אתה עובד אלילים

מה זה השטויות שאתה מיחס לאלוהים. בהולנד כולם אפיקורסים ורובם זונות ואין פיגועים. תשתדל לא לקשור בין עינינים שאתה לא מבין, כי אתה מבזה דברים שבקדושה. אלוהים שלך קטן הוא עושה חשבונות של חנות מכולת שכונתית.

preacher

New member
הגמל עצבני?

יותר מפרות? למה אם כן יש מלחמות שוורים ולא מלחמות גמלים?

א

אני לא מבין כל כך בטבע, את השאלות שלך תפנה לרב אמנון יצחק ואני מבטיח שהוא יענה לך1 ואני לא בטוח במה שאמרת

preacher

New member
תן לי להבין:

אתה מאוד בוטח בעצמך כשאתה קובע שאין עוד חיה בה שני הדברים מקושרים, אבל פתאום "לא מבין בטבע" כשיש דוגמה נגדית? אם כן למה כתבת על זה מלכתחילה? ולמה שאני אפנה לאמנון יצחק? לי ממש לא אכפת איזו חיה מעלה גרה ואיזו לא. העקרון שלי לגבי מה לאכול הוא "אם זה טעים, מותר לאכילה". הבעיה כאן היא אצלך - אתה מוזמן לשאול אותו ולקבל את תירוציו.

preacher

New member
אך אינה גמל בעצמה.

למשפחת הכלביים למשל שייכים הזאב, השואל והצבוע - האם הם נחשבים לכלבים?

למעלה