זאת מלחמה זאת?

צא מהאופוריה שלך, גבר. ../images/Emo13.gif

זה שאתה לא יודע על דבר, לא אומר שהוא קיים וחסרות מפורסמות מבוגרות שנראות פצצה? יאללה.

DeP FiFa

New member
Here r 5 names../images/Emo66.gif

1.מישל פייפר -היא ממש יפה 2.דמי מור-היא חברה של קוצ'ר 3.מדונה -כבר לא צעירה 4. גרשון-שחקנית מאוד יפה בת40 וממש לא נראת ככה 5.קלי רואן-משחקת בthe o.c מי שרואה -*-******--אז בקשה לא לזלזל חחח -*-*****-*-* למרות שששששש....................הייתי מעדיפה להיוולד בן אבל סתם בשביל שתדע חיחיחי

Bassman

New member
תתפלאי../images/Emo13.gif אני חי במקום מוקף רכילות

כל היום.

s h a n i l

New member
../images/Emo100.gif אנחנו בגיל 20

יכולות לצאת עם גברים עשירים כמו הריסון פורד...

Jinx007

New member
וזה אומר? גברים הם יותר מוסריים?../images/Emo6.gif

חחח...עאלק..

TheWhiteTigris

New member
נו, ואנחנו משיגים אותו - עם כסף.

אז איך מלכתחילה הגעת לקטע של המוסריות?

Jinx007

New member
אתה אומר שכסף קונה בחורה...

כלומר, שכסף לא יכול לקנות גבר, אז זה בטח עושה אותו לבנאדם הגון וטוב יותר...מה שהכי לא נכון...

TheWhiteTigris

New member
אה?!?!

איך הגעת לזה?! כתבת "לפחות אנחנו משיגות מה שאנחנו רוצות" (עם הגוף שלכן) אז תיקנתי אותך ואמרתי שגם אנחנו יכולים להשיג אותו - לא עם הגוף אלא עם הכסף. לא הבנתי איך הצלחת למצוא פה משהו על מוסריות... לא קשור בכלל!

TheWhiteTigris

New member
עשינו סלט?

אז למה לא אכלתי ממנו?
כי את גמרת לי את כולו!
היה לפחות טעים?...

אוי במת ../images/Emo100.gif

אבל כשאנחנו עושות ניתוחים פלסטיים כדי לסדר את זה אף אחד לא אומר שאנחנו הומואים =\ חוצמזה שאמא שלי בת 46 והיא נראית יותר טוב מנשים בנות שלושים, בלי ניתוח פלסטי אחד אפילו, אז לא להכליל בבקשה!

אוקי, אבל היום הרבה נשים ../images/Emo100.gif

כבר לא נראות ככה, בגלל ניתוחים וטיפולים למיניהם.. רק בגיל שמונים נראים ככה, גיל חמישים עוד נחשב "צעיר", כמה שאפשר להגיד שהוא צעיר... יחסית לאיך שחיים היום ואיך שנראים היום בגיל מאוד מבוגר, גיל חמישים לא כל כך נורא..

למעלה