זאת פשוט

dark eyes

New member
זאת פשוט

שאלה של אין או אאוט
הקיץ כבר כאן ועל גבר אחד לא דיברנו על גופנו
האם אנחנו הולכים על מראה רזה או מראה חטוב
מה יותר אופנתי
האם יש צורך בשעות של ישיבה בשמש כי עדיף עור כהה כמו שנה שעברה,או שמא השנה אנחנו במודה של לבן
אז מה דעתכם הטרנד הכהה חלף

felis baby

New member
לדעתי שחום זה הכי יפה

והכי אין אבל לא ממש ממש שחום. לבן זה מגעיל ! יאק! זה ממש דוחה אותי עור לבן! ובקשר לגוף הכי יפה זה רזה אבל לא יותר מדי

adiko

New member
הקייץ הזה...

נתחיל מזה שמראה חטוב תמיד אין ולא יעזור כי כל אחד סבבה לו להיראות טוב.... לא צריך להיות מנופחים אפשר להיות חטוב! עור לבן זה ממש לא אין ואפילו אאוט גמור אני מעדיף עור בצבע מוקה נותן לגוון טיבעי סמטינג כהה לא ממש נחמד זה לייק יצאתי מהטוסטר איך יצא לי?

O Boy

New member
או קיי...

מראה חטוב/רזה הכי אין שיש, ולא נראה לי שיש מקום לשאלה הזאת כי לא נראה לי שזו אופנה חולפת... הטרנד הקהה ממש לא חלף, הוא הכי אין שיש. אני בתור לבן רוב השנה מנצל את תחילת הקיץ בשביל להשתזף..

dark eyes

New member
ספר לי על זה

המיטת שיזוף קוראת לי...... אבל בקשר לגוף נראה לי שהשנה הולכים חזק על מבנה גוף גברי יותר לגברים אפילו מעט שיער מראה מסוקס ישראלי שזה יחסית טרנד חדש.... ולנשים רוצים אותכן כרגיל רזות וקצת שריריות אם לפני כמה שנים היה מספיק שתיהיו רזות עכשיו רוצים אותכן אפילו עם שרירי ישבן וידיים

vashla

New member
אור גם אתה לבן?!

יש לך לפחות מזל שאתה יכול להשתזף. אבל אני ממש לבנה,כי אבא שלי ג'ינג'י, וירשתי את צבע העור הבהיר שקוף שלו. חבר'ה, מחר אני בטיול, !!!!!!!!wish me luck

לפני כמה ימים יצא לי לצפות בסרט

dirty dancing שכידוע הוצא בשנות השמונים המאוחרות, למרות שתקופת הסרט המדוברת היא שנות השישים, האופנה של שנות השמונים, מבחינת המראה הגופני כל כך שונה משל כיום, אני אישית חושבת שזה יותר יפה שאישה היא רזה אבל לא הירואין שיק, כמו שהבחורה שם בסרט אינה שמנה כלל ואפילו דיי רזה, היא לא קולב, וזה הרבה יותר נעים לעין. עוד דבר שהיה נחמד לראות שהכוכבת של הסרט לא מדהימה ביופיה, אלא חמודה, ואפילו דיי נמוכה. אם היו עושים את הסרט בימים אלו, הוא היה יוצא מעפן מגעיל עם בחורה דוגמנית שחקנית ערוץ הילדים, מלאה סיליקון. בקשר לגברים, אני לא אוהבת אותם שריריים, וזאת לא אופנה חולפת. מלבד זה, אני חושבת שצבע בהיר לעור יותר יפה מצבע שחום, אבל קצת קשה להמנע משיזוף בארץ שלנו, בייחוד כשעובדים מתחת לשמש במשך ימים רצופים.

fireblue1

New member
לפי מה שאתם כותבים פה...

אני הכי אין שיש מהבחינה הזאת... גוף רזה-חטוב צבע עור שחום... אך כמה טוב להיות אני

O Boy

New member
טווווב...

וכן, שזוף זה הכי, אך במיטת שיזוף אין מצב שתראו אותי

לא לפי מה שאני כתבתי.

כמו שאתה מתאר את עצמך אתה נשמע דאמבאס רציני. אתה לא נשמע כמו בחור מושך בכלל.

keren201

New member
אייי!!!!!!!!!!!!!!

אני לבנה וזה יפה!!!!!!!!!!!!!! ואני גם מנסה להשתזף.... רק שזה לא ממש עוזר... אני נשרפת....:( ורזה זה תמיד יפה...אבל לא יותר מידי

מאיה1983

New member
זה לא חוכמה. אתה מיד חושב שאתה הכי

חתיך, אין, כוסון שיש. רד מהעץ בבבבבבקשה!זה... אמממ מעצבן!

לא שמתי לב להודעה שלו...

אז באמת רד מהעץ בבקשה..... מה התפיסה מעצמך? אתה חמוד....לא יותר מזה!!!

מאיה1983

New member
אל תגידי נרקסיזם...

תגידי, נכנס לחנות בגדים כדיי להסתכל במראה, מצביע בשיעור רק כדיי שהמורה תגיד לו "יפה מאודדד" הוול פייפר שלו היא תמונה שלו ברקע הכחול של הווינדואוס הצילצול שלו בפלאפון הוא "אתה חייב למות עליי" ולא בגלל להקת הבנות ה"מפילה" אל תגידי נרקסיזם תגידי, מצטלם בחצי עירום ומפרסם בפורום רק כדיי לזכות במחמאות של הבנות... וזהו, אל תקח את זה אי
יש לי בעיה נפ
ועכשיו אני הולכת לקב"ן.. סליחה נעל בית שגנבתי לך... זה פשוט כל כך התאיםםםםםםםם לי!

fireblue1

New member
...

טובבבבב תאמיני לי שגם את היית מתלהבת מעצמך עם הייתה לך את החברה שכמעט כל השכבה רוצה אותה... את היית מתלהבת אם כמעט כל בחורה שעוברת ברחוב מנסה להתחיל איתה{וזה לא כיף כמו שחושבים!!!} את היית מתלהבת אם את יודעת שבעוד כמה חודשים את תהיי דוגמנית{במקרה שלי דוגמן} את היית מתלהבת מעצמך אפ המורה שלך מתקשרת הביתה ומתחילה לספר שאתה חתיך וכל זה להורים שלך...{מביך?לא...} את היית מתלהבת אם יש לך ביטחון עצמי... ויש עוד מלא סיבות לא שאני מצדיק את זה אבל ככה אני ואני לא רוצה לשנות את זה..{תתפלאי אבל אני אוהב את זה}

אמממ...תראה...

סבבה לך שתיהיה דוגמן... יש לי כמה ידידים שהולכים לדגמן, והם לא ככה..... וטייסים הם יותר מתלהבים מדוגמנים ואני מכירה הרבה מהם,והם לא ככה... וחברה שלך לא יוצאת איתך בגלל שיש לך אופי טוב או .... רק בגלל היופי..... ורק בגלל שאתה הולך לדגמן.... נראה לך שאם לא היית הולך לדגמן היא היתה שמה עליך? אן כל הפוזה עליך? היא לא היתה רואה אותך ממטר..... אז תוריד ת'פרופויל קצת,למה אם אני אשים פה תמונות של ידידים שלי הלשון שדל כל הבנים והבנות תגלגל החוצה.... אז חלאס מההתלהבות הזאת....

למעלה