זאת פשוט

מאיה1983

New member
אוי תתחיל להרגע. באמת, התלהבת

אם כל העולם כל כך אוהב אותך בשביל מה אתה מפרסם את התמונות שלך ודורש את החיזוקים האלה מכל מקום אפשרי (דוגמא האינטרנט: אנשים שלא מכירים אותך בכלל). תתחיל להרגע ולהתעסק במה שחשוב באמת ולא בכמה אתה חתיך. זה פאטתי. ובנות לא אוהבת בנים שמתעסקים כל הזמן בעצמם. אולי החברה שכל השכבה רוצה אותה אוהבת את זה, אבל בנות יותר עמוקות מסתם אבלה שהולכת עם אחד כמוך בטח לא אוהבות את זה. וחוצמזה צניעות זה להכיר בעובדה שאתה מושלם בלי לומר זאת לאף אחד. תפנים את המוטו שלי. טמבל

fireblue1

New member
טוב טוב...

טוליי באמת הגזמתי קצת... קורה לי לפעמים שאני נסחף ואני עושה את זה מתוך התלהבות,אני עושה את זה בשביל הכיף... אההה והפורם אני נמצא פה בגלל שאני לא יכול לצאת מהבית הרבה{עברתי ניתוח ברגל...} אבל שאני יוכל אז אני יוכל

fireblue1

New member
אההה ו...

למה אני מפרסם תמונות? לא יודע אני פשוט אוהב לשים תמונות שלי... אהה והחברה שלי רוצה אותי בגלל היופי? אני לא חושב...

פחחחח....ל"דוגמן"...פחחחח

הגזמת קצת? מה תפסת מעצמך?מלך העולם.....? רד רד מהץ המאוווודדדדד גבוה....... תניח את הרגליים על הארץ,ואז תראה שאתה לא כזה אלוהי..... אתה סתם בחור רגיל...לא יותר מיזה..... וכן,אם לא היית הולך לדגמן,או משהו היא לא היתה שמה עליך בכלל.... לא היית שווה את החצי מבט שלה( תחשוב עלזה...) ומה השחצנות הזאת?תבין,אנשים לא אוהבים שחצנים.... תגיד עם כל השחצנות הזאת יש לך חברים?כי ת'אמת לא נראה לי..... אז קבל עצה ידידי, תתעורר מהחלום שאתה חי בו.... ותתחיל לקחת את הדברים ביותר פרופורציות.... וסורי שאני גונבת לך ת'מוטו מאיוש... "צניעות זה להכיר בעובדה שאתה מושלם בלי לומר זאת לאף אחד". אבל תחשוב עלזה....

chicolico

New member
מה לעשות, יש גם כאלה...

לא צריך להתעצבן במיוחד... הוא פשוט בעל ביטחון עצמי מופרז... הוא חושב שהוא הכי מושלם בעולם, ואין עוד מישהו יפה כמוהו בכל העולם... תנו לו להישאר במחשבות האלה... חבל להתעצבן על כלום... הוא פשוט לא יודע, שאם אנשים יתחילו לפרסם תמונות שלהם, הוא יבין רק עד כמה הוא לא משהו ועד כמה כדאי לו לשתוק...

lior297

New member
אל תעשי את זה לעצמך! באמת!

אני לבנונית, ואני יושבת בשמש וחוץ מצבע לפנים (אדום, אדום, אדום, כולם צוחקים עליי אחרי יום בחרמון.... שאגב מקום מעולה לשיזוף!) השנה הייתי באוסטריה בסקי, אקיצור החלטתי שאני חייבת להשתזף ושמעתי שיש מיטת שיזוף במלון, כל השבוע היססתי ופחדתי... אמרתי לאח שלי שילך גם (שפן נסיונות...) בקיצר יומיים לפני החזרה ארצה עזרתי אומץ וירדתי לקומה מינוס 1. הסתכלתי... (אחרי שכל יום בשבוע הלכתי לראות...) בקיצר נכנסתי לחדר הסתכלתי... ניסיתי להבין מה בדיוק קורה שם מה עושים (ואיך נועלים את הדלת!!!) בקיצור. הכנסתי מטבעות, השעיה של 2 דקות (לא ידעתי שהיא כל כך ארוכה...) |התפשטתי| וצללתי פנימה. שמתי משקפת כזאת על העיניים... אבל בלי החוט שלה שלא ישאר פס.. בקיצור. נכנסתי. מחכה מחכה. לא עובד. יצאתי. הסתכלתי. פתאום אני רואה את ההשעיה המפגרת הזאת. נכנסתי שוב. פתאום - בום גדול, אור חזק, אויר חם, מגעיל!! חטפתי במקום קלסטרופוביה. ואני שוכבת שם, משועממת רצח, מתחילה לשיר לעצמי שירים כמו ילדה מפגרת. כל הזמן נפלה המשקפת הזאת (הייתי צריכה להחזיק אותה בשרירים בעיניים....) מחכה ומחכה, מתי יעברו 14 דקות מיגעות? והנה, עברו 12... אמרתי לעצמי - זה יותר מידי זמן!!! יצאתי החוצה, הסתכלתי במראה, אמאאאאאאלללללללללההההההההההה!!! שיואו. כל הפנים לבנות ורק הנמשים בולטים!!!! אמרתי לעצמי שאני לא עוזבת את החדר הזה... אין מצב שאני אצא משם!! הסתכלתי במוניטור של המיטה, ראיתי עוד 30 שניות, התחלתי להתלבש, לא ידעתי מה לעשות.. חשבתי שאני מתה. התחלתי לגעת בפנים לראות שזה אמיתי... רציתי להתאבד!! אתם לא יודעים איזה פחד!!! ואז הסיוט נגמר, האור במיטה הפסיק, (אגב כל הזמן ששכבתי במיטה על הפלסטיק המגעיל הזה הייתי בטוחה שהוא הולך להישבר כי הוא חרק.. חחח) בקיצור האור נדלק, חזרתי למראה, זה חזר למצב נורמלי... אבל עדיין הנמשים בלטו... (כמו אחרי כל תקופה ממושכת בשמש...) ברחתי משם.. ולא ירדתי יותר לקומה מינוס אחד. מה באתי להגיד בכל הסיפור הארוך הזה אל תעשי את זה לעצמך! שיואו זה כזה מפחיד. חוויה טראומתית, גיליתי שאני קלסרופובית. חוצמזה שחבל על הכסף כי זה לא שווה, לא היה לי אפילו פס קטן... בנוגע לפנים, אומנם הם היו שזופות... אבל לא מהמיטה המסריחה, אלא מהשמש... ביי, ליאור

i l0ve u

New member
איכס....

לא צריך להיות שחיף/שחיפה אבל גם לא שיראו ת'שרירים... לדעתי זה נורא גברי וזה נותן לבחורה מראה גברי משו שאני אישית לא רוצה להיראות..

i l0ve u

New member
איכס....

לא צריך להיות שחיף/שחיפה אבל גם לא שיראו ת'שרירים... לדעתי זה נורא גברי וזה נותן לבחורה מראה גברי משו שאני אישית לא רוצה להיראות..

i l0ve u

New member
גם אני בהירה.....

אבל אני חושבת שלהיות ממש לבן זה מגעיל וגם להיות שחור אני בעד להיות באמצע...יעני שזוף אבל לא יותר מדי .... כי ללנים יש ת'יתרונות שלהם בבגדים,איפור ועוד וככה גם לכהים... אני חורף הזה ממש נהניתי מהצבע עור <בהיר>שלי כי האיפור והצבעים האופנתיים כמו שחור ,זית ועוד ממש מתאימים לי אבל בקיץ אני יצטרך להשתזף ואני מקוה לקבל צבע יפה!

SsssTaaaR

New member
הטרנד הכהה לא חולף../images/Emo70.gif

מוקה כמוני *מתלהבת*
ועדיף רזה אבל לא יותר מידי

למעלה