זאת רק ההתחלה

תמי../images/Emo24.gif

כל דבר צריך להעשות מהסיבות הנכונות. לפני חודשיים חצי שנה שנה, זו היתה האופציה היחידה. אבל אם עושים משהו מהשטן, השטן ידאג שזה ישתבש. ככה זה.

תמי121

New member
אני מאד מקווה...

שאתה לא מתכוון למה שאתה אומר מרקי... מאד מקווה....

שושה, בקשה

שימרי את הציניות לעצמך בלבד. אפשרי מבחינתך ? אם אני אומר שאני חושש, אין פירושו שאני רוצה.

s h o o s h a

New member
זו לא ציניות

מרק, האמירות שלי אליך לא נועדו לפגוע בך אלא להעמיד אותן אל מול עיניך שתוכל לראות מה אתה משחרר לחלל הפורום והאויר ואיך זה נקרא. [ודוגמאות לדברים יש כמעט בכל שרשור בפורום בו השתתפת....] אני לא מאמינה שאתה רוצה את רעת המדינה שלנו, שאתה רוצה לראות אזרחים וחיילים נהרגים, אני משוכנעת שאינך שש אלי קרב. אבל! יש לך דרך מאד מוזרה לבטא את רחשי לבך, בצורה קיצונית, פרובוקטיבית ומעליבה. אולי אם תתחיל לבחור את המילים שלך בקפידה, תתחיל להתנסח בצורה קצת שונה, תצליח להעביר את רחשי לבך מבלי לעורר עליך את כעסֶי ואת כעסם של קוראים אחרים. מרק, אתה ואני רוצים שקט במדינה, שנינו רוצים לחיות בשלוה ובשלום, רוצים לראות את בנינו ובנותינו גדלים וצומחים לתפארת מדינת ישראל. אתה רוצה שהדברים יקרו בראשות מנהיג זה ואני חושבת שדוקא אחר. הויכוח הזה הוא לגיטימי, היה ויהיה תמיד. אבל! שוב ה- אבל! חשוב באיזה מילים משתמשים ואיך מבטאים את הדברים.

הייתי מקבל דברייך בהבנה

לו גם את היית מביטה בהתנסחיותייך. אבל לא. זה אינו כלל ויכוח על מנהיג זה או אחר. זהו ויכוח על דרך. דרך הויתורים קיבלה מאז רבין הרבה הזדמנויות להוכיח עצמה. מה לעשות, הדרך הזו נכשלה באופן טוטאלי. זה לא חשוב כלל שלא השמאל חוץ מרבין, הובילה. שרון ויורשיו הביא במעשיו למצב הנוכחי. הם כולם לא מהגרש של ביילין. ראי מה קרה מאז ההתנתקות. לזאת ייחלת ? אני בטוח שלא.

s h o o s h a

New member
מרק, זה לא הזמן לדון בזה עכשיו!!!

באשדוד נפלו טילי גראד, יש נפגעים, אנחנו נלחמים על חיינו. בוא נתעלה מעל עצמנו ולא נבקש עכשיו להתחשבן מי אשם יותר, מי תרם יותר וכו'. עכשיו הזמן להתלכד סביב הצבא והמנהיגות ולחזק את ידי כל העושים במלאכה! ונתפלל לשלום חיילינו ואזרחינו! את הדיונים על מה ייחלתי אני ומה ייחלת אתה נשאיר לעיתות שלום ורגיעה. האם נוכל להסכים על כך? לפחות עד יימוגו הדי ורעמי התותחים???

דווידו

New member
ואצלנו חזר עכשיו החשמל

מעל לחצי שעה היינו כל השכונה בחושך מוחלט לאחר שטיל גראד פגע בכניסה לבית הספר השכונתי פחות מ200 מטר מביתי וכנראה שפגע גם בעמוןד חשמל ידעתי לפי עוצמת הפיצוץ שזה קרוב מאוד אך ביגלל החושך שנעשה לא יכולתי לברר בידיוק איפה זה היה

תמי121

New member
תראי שושה...עם כל הכבוד למרקי...

ובאמת יש לי כבוד אליו.... אני....כשאני רואה שיש נעילה מחשבתית....אני מוותרת....כי לא יעזור שום דבר...הראש...המחשבות...הכל מכוונן לכוון אחד, ולא יעזרו כל הדיבורים....המטרה מסומנת כבר מלכתחילה.. אני מקווה מרקי שאתה לא נעלב..כי לא זאת הכוונה שלי....פשוט אני חושבת שחבל על הדיבורים...איש לא ישנה את התפיסה שלך....חבל...אבל ככה זה...אין מה לעשות..

ואני חושב

שהשמאל בישראל הוא שנעול ומחופר. איך יתכן, שאנשים אינטליגנטים אחרי כל ההתנסויות של השנים הללו עדיין לא תופשים שהבעיה היא בגישתם ? הרי מה שיושם עד עכשיו, אילו עמדות השמאל בלבד. ומה עם הקשת הנסיון על הראש המחופר ? זה אינו תהליך מתחייב ? ההתפכחות מאשליות השלום המדומה, היתה צריכה להתרחש כבר מזמן, וזה לא קרה.

תמי121

New member
אני לא מדברת שמאל או ימין

אני מדברת על אנשים שדעתם...שתהיה ככל שתהיה...אינה מושפעת מהמפה בשטח.. אלא מקיבעון על אובייקט.. ללא שום קשר ליכולתו וכישוריו ונכונותו להנהיג את המדינה... עד כדי כך הקיבעון הזה....שאתה מחכה לכשל מרקי...גם אם יהיה על חשבון חיי אדם ובלבד שהמטרה תושג..וההנהגה תהיה כפי שאתה מצפה.. צר לי מרקי..אבל זה דבר שמקומם כל אדם בר דעת..לא כל שכן את אלו המותקפים נמרצות כבר זמן רב..

s h o o s h a

New member
נעילה מחשבתית

תמי יקרה, כל מה שאני אומרת שעכשיו, בימים שאנו קוברים את מתינו, זה לא הזמן לדון בנושאים אלו. זה רק ילבה את הרוחות ויסיט את העיקר וידגיש את התפל. ויחזק את ידי אלו שמבקשים להשמידנו. כרגע, מה שחשוב הוא שהפעולה שתוכננה בקפידה, מיושמים בה לקחי מלחמת לבנון השניה [ואנו עדים לכך גם בדיווחי כתבינו בשטח ובכלל] ומתנהלת בדיוק כפי שהיא צריכה להתנהל ויכולות הצבא באות לידי ביטוי במלוא הכוח והגאווה. עיני כולנו צריכות להיות נשואות לטייסינו שעושים מלאכתם יומם וליל ובדייקנות ראויה לשבח, אל חיילי הרגלים שמתכוננים בכוחות גדולים להיכנס ולבצע את משימותיהם ואנו צריכים לעטוף אותם באהבה רבה ואמונה ביכולותיהם, אל מנהיגינו ששוקדים כל הזמן על תוכניות שיביאו לסיום הלוחמה במינימום זמן, מינימום נפגעים ובמקסימום השגת מטרות. רק לאלו ורק על אלו אנו צריכים לדון היום. כשיסתיים ונחזור לשיגרת יומינו, נחזור לריב, להתכתש, להתווכח מי הראוי להנהיג את המדינה וביום 10 לחודש פברואר יאמר העם את דברו. עד אז - הבה נשדר אהבה ואמונה בכל העושים במלאכה.

תמי121

New member
אבל שושה...אני חושבת בדיוק כמוך...

זאת בדיוק היתה כוונתי...כנראה שהסברתי לא נכון...

בענין הקבעון של מרקי

אני מזמן חשבתי על זה שיש לו קבעון ביביהו. פעם הוא הראה לי מכתב שביבי כתב לו ומאז לדעתי הוא מאוהב חסר תקנה

בדיוק לזה ופעם בחיים הוא גם צודק

ועוד בשני דברים. אלף בזה שאתה עיקבי בית בזה שאתה מועיל לו. לדעתי אתה לא צריך לשמור את זה סתם במסגרת אלא לעשות מזה קעקוע על לוח ליבך.....

למעלה