זאת רשימת הגלריות

זאת רשימת הגלריות

אבירי האור הקסום אוטובוס הקסמים אנימאניקס אקסמן ארתור באטמן בייבלייד בינבה ג´קי צאן גארפילד גרגולים דובוני אכפת-לי דנבר הדינוזאור האחרון דני שובבני האופנוברים ממאדים החיים החתולים הסמוראים הי-מן המומינים המעופפים הנועזים הנעלולים הרובוטריקים חתולי הרעם טאזמניה יו-גי-הו כוח הוידאו כוח המחץ לוני טונס וטיני טונס ליגת הצדק מיטי מקס מפלצות אמיתיות ניצי הכסף סופרמן סנופי וחברים ספידרמן סקובי דו עולמו של רוקו פינקי והמוח פרויקט זטה פריקזויד פרנקלין צבי הנינג´ה קונאן רן וסטימפי שאלתיאל קוואק שוטרים וגנבים שירה נסיכת הכוח זאת רשימת הגלריות אני יודע שחלקן עדין ריקות אנחנו פשוט אוספים תמונות ומעלים אותם כל פעם גלריה אחרת בנתים נוספו היום 4 גלריות חדשות סנופי וחברים גארפילד ניצי הכסף וליגת הצדק בהמשך היום יוספו עוד 4 גלריות לפחות אם יש לכם רעיונות לגרליות נוספות ששכחנו או תמונות לגלריות שאין בהן תמונות שרשרו לכאן וגם שאר ירקות בקיצר תתנו דעה:)

../images/Emo26.gif

בננות בפיג'מות (ככה קוראים לזה
) מרי קייט ואשלי בפעולה פווארפאף דרגון בול Z (למרות שאני שונאת את הסדרה הזאת...
) ואם אפשר גם באנגלית אז: טום וג'רי המעבדה של דקסטר סימפסון(ככה כותבים את זה
) וביינתים אין לי רעיונות..

Moondust

New member
איפה פיף ותלתול?../images/Emo41.gif

אני שמתי כמה תמונות שלהם ואני יכולה למצוא לכם עוד! אני דורשת שתהיה להם גלריה!
לפיף ותלתול מגיע הכבוד הראוי.

Moondust

New member
יאי! אהבתי את הסדרה הזו!../images/Emo41.gif

עם הצב המגניב שהיה ממציא, והצפרדע הדפוקה במגפיים, והנסיכה הבכיינית עם השיער הכחול... ועם שחור-איש, שהיה הדמות הכי שווה שם.

Shai Felton

New member
יש לי עוד כמה רעיונות../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

חבורת הצב המעופף
המלך בבר
הדרדסים(שרשרתי המון תמונות בשרשור אחר, וגם קישור לאתר מלא תמונות)
טאורה
גברת פלפלת
הפוני הקטן

Shai Felton

New member
קישורים לתמונות../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

גם מוש השור כדאי להוסיף. תמונות של מוש השור - כאן תמונות של סנופי - פה תמונות של הדרדסים - שם

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

עכשיו נזכרתי! ואתם מבלבלים פה את המוח על חברות הצב המעופף. עכשיו נזכרתי בגלל התמונה, שימי עוד!

shai felton את מוזמנת לבדוק את

גלרית היו גי הו שלנו אני בטוח שלא תתאכזבי אני אישית העלתי את כל התמונות שיש לי במחשב אגב אם לא ראית את באטל סיטי טורנומנט שמשתתף בו מאריק צפוים מעט ספוילרים רובם על פרקים 50-97

Silver Fox

New member
זה מאליק, לא מאריק!../images/Emo46.gif../images/Emo82.gif|חן|

באנגלית ובעברית זה מאריק, וביפנית זה מאליק! וחוצמזה מאליק זה יותר יפה ממאריק

אובלינה

New member
חח.. ../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

ובכלל לא אכפת לך שהם כל הזמן מקשקשים על יוגי הו
את וכל אגודת גאחשיאושהד שלנו, אני מתפלאה עלינו
טוב אנשושים- עם לילוש לא כדאי לטעות: יוגי תכתבו עם א'
הסבר קצר: או זה משהו שמוסיפים ביפנית כדי שיהיה מלכותי (יוגי=שחקן, או=מלכותי : מלך השחקנים!) והמתרגמים תרגמו O ל-H (דבר מטומטם לדעתי..
) ולילך- תודי לי שאני מסבירה במקומך
בטח נמאס לך להרצות, דוברת האגודה.. אני אשאל אותך אחר כך איך זה שלא צעקת..
היא צודקת, מאליק זה חמוד בהרבה.. בכלל ל' זה יותר שאווה מר'.. כמו : "צליך לשים את הספלים בתור האלונות החשוכים והסגולים!!" חח.. ואת זה למדתי מהדוד של ג'אקי צ'אן..
אויש, זה פשוט כיף להזכר בכל הדברים האלה.. לאב יו אול, אובלינה

Silver Fox

New member
לא ולא!../images/Emo82.gif|חן|

התרגום של המילה יוגי או זה מלך המשחקים. יוגי - ביפנית משחק או - ביפנית מלך פשוט יותר נוח להגיד בעברית "הו", אז עשו את זה יוגי הו. המקור תמיד יותר טוב! חוצמזה בכל מקום כתוב Yu Gi Oh ולא Yu Gi Ho, אם לא שמת לב. מצטערת אם נוסח ההודעה קצת תוקפני אבל חייבים להסביר... ותותה, בלינוש, לא נעלבתי
הסברתי קודם שזה יוגי או אבל אף אחד לא שם לב

למעלה