זאת רשימת הגלריות

אובלינה

New member
כן כן כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

עכשיו גמאני זוכרת
היה להם ביית על העץ או משהו ואחד שחור עם כנפיים- לא
והיו אנשים שניסו לתפוס אותם
לעזאזל, בהתחלה אפילו לא הבנתי על מה אתם מדברים
אם תגידו לי בוודאות שהיה שם דינוזאור משקפופר אני אדע
בלינשוש

כן ^-^

אני שמחה שאנשים זוכרים... היה משקפופר... ות'אמת, השחור היה בעצם אפור כהה כזה, אבל חפיף
ואמ... לתפוס אותם? o.o אני לא בטוחה... כל הזמן הייתי רואה את הפרקים של האגדות כמה פעמים את הפרק של ג'ק ואפונת הפלאים) ממש אהבתי ^^ מייאו ^o^ אני שמחה שאנשים זוכרים!

אובלינה

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

עכשיו אני זוכרת בדיוק
האח הידד
הזיכרון שב אליי

אובלינה

New member
סימונה מדימונה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

ודאמונה מסימונה
מצטערת אם העלבתי מישהו..
בליני

צדק8

New member
מממממ...

כמו הים, כמו לב הים ליבו של מרקו - סוער בו הוא יורד לחוף, יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב - הוא רוצה אל אמא. גם בלב, כמו בים סערות יש, וגם סודות מי יגיד לו, מי ידע הסוד שבלב... הלאה, אל המרחק אמא, שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה אל המקום בו אמא מחכה. מעבר הר וים הלב מושך לשם רוצה לעוף אל אמא למרחק

Silver Fox

New member
היי, אין שם תמונות../images/Emo10.gif../images/Emo82.gif|חן|

טוב, בקרוב אני אשים, אם האתר שלהן יטרח לעלות לי...

אובלינה

New member
האתר שלהן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo25.gif

את לוקחת את כל התמונות מהאתר שלי
מה איתך, טישי- תני קצת פירגון
בואו גם לטונס מניה לראות תמונות יפות וסרטונים שאווים ולהלביש על איקי כובעים מצחיקים
טישי- זה האתר של בליני את לוקחת ממני תמונות, אני מקווה
(דאבל-בוגד.. וואי אייך אני נדלקת על כל השמות גנאי האלה שהמצויירים נותנים אחד לשני.. הנה דוגמאות: "מקל עם שפתיים" "הגיברת-החנונית-עם-השפתיים" "אדון-יודע-כל-דבר-אודות-שום-דבר" "דאבל-בוגד" "bunny boy" "ארנבון פסחא" חח.. זה קורע, אתם חייבים להודות..) ולמה את מתכוונת בזה שהאתר לא עולה
אני אביא את הזיפ שלי ואפתח אותו בעזרת פינצטה, ומתוך הזיפ תצא תיקייה שתמעך את כולנו ונצטרך לברוח מהר, אחרת יישפכו עליינו מיליוני תמונות של איקי וחבריו ולפני שנספיק לברוח תקפוץ עלינו צדפה ענקית
(מה זה קשור
) אלוהים, אני משוגעת.. אל תשימו לב, מאוחרי המסיכה אני גם קצת נורמלית.. וואי- מה יש לי מהודעות ארוכות
לוידעת, הרעיון שאני יכולה לכתוב הודעות בתפוז כל כך מדהים אותי.. *מקפצת באושר בשדה הפתוח* בלינה

אובלינה

New member
../images/Emo163.gif

זה הכל נחמד ויפה עד שלימשהו נכנס שבב בעיין
וזה סופי
את מסכימה איתי אני מקווה
o_O זה לא עסק עם רובים מעץ-לא ולא
ייאי, היום בפרק הוא אמר את זה..
בלינה

מה עם גלריית "המפחידנים"??

אני מחפשת תמונות שלהם כבר כל כך הרבה זמן!!!! @_______@ והייתה סידרה אחת..... עם איזה בחור שהיה וטרינר אולי... והיו לו כל מיני חיות אוסטליות ברכב שהם נסעו בו תמיד, היה ברווזן... קנגורו.. לא זוכרת כבר, הם היו יוצאים כל פעם להציל חיות אחרות וגם מסבירים עליהן, סידרה מגניבה ביותר וגם חינוכית :) מישהו זוכר איך קראו לה?

אובלינה

New member
וואי- מה עם הכתמתמים../images/Emo35.gif../images/Emo25.gif

וואו- התכנית היחידה שאני מצליחה לזכור אייך קוראים.. (שיעול פנימי) אהמ
אולי כי היא עדיין משודרת.. וואלה. בכל אופן- אני זוכרת שהייתי ילדה קטנה בגן וחוזרת הביתה לשתות מיץ ולראות חני נחמיאס, ובדרך היו סדרות מעבר קטנות וחמודות, כמו הכתמתמים החמודים..
בכלל, אם אתם מחפשים סדרות ישנות, תחזרו לערוצים שמצאתם בהם אותם
או שתלכו להופ- באמת, אפשר להזכר בכל דבר (סתאם המלצה.. לצערי הזכרונות שלי עולים מתוך "ספר הכשפים הגדול
" הוא בתוך המוח שלי ומלא דברים מהתקופה הקודמת של החיים שלי
לכו תבינו) אז אל תשכחו את הכתמתמים!! (אני זוכרת כל אחד מהם, ולא יודעת אייך קוראים לכל אחד מהם! אפילו לא הכתום הזה שקופץ!!
וגם לא הירוק העצבני
חח.. ) בליני

Shai Felton

New member
ארץ הצבעיםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

........... .... זעפני הירוק, שאינו יכול לצחוק, וגם קפיצי הכתום מקפץ לו כל היום, ..... ........ בארץ ה-כתמים יש ים הוא כחול וססגוני, התושבים שם הם כתמים כל אחד הוא מיוחד, וגם שופי נחמדה, ואיננה מפחידה, סתם כמה שורות שאני זוכרת

אובלינה

New member
ת-ו-ד-ה-../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

תודה תודה תודה תודה תודה!!!!!!! בלעדייך לא הייתי זוכרת אייך לעזאזל קוראים לקפיצי הכתום וזעפני הירוק!!
ומשום מה הייתי תקועה על "שולי המכשפה".. טוב, זה היה קרוב

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

נזכרתי בעוד "הנה סגלגלי, כלבלב סגול והמלך הוא כחול, זעפני הירוק שאינו יכול לצחוק, וגם קפיצי הכתום מקפצץלו כל היוםםםםםםםםםםםם"

אה כן!

אני זוכרת שראיתי את זה לפני שנה... יותר הזכירו לי ג'לי מאשר כתמים, אבל לא משנה ^^' תכנית חמודה
והזכיר לי עוד תכנית... נו................ טוב נו, לא זוכרת איך להגדיר, אבל יש לי מילה אחת- נעלולים ^_^ מי זוכר? הא?הא? אני זוכרת בקושי רק פרק אחד
(משהו על תחרות הקישוא הכי גדול)

סמוראית

New member
יש גם את ../images/Emo26.gif

צבי הנינג'ה מונה הערפדית הורים גנובים המעבדה של דקסטר אד אד ואדי הפלינסטונס

למעלה