זהבי נגד "האח הגדול" ו"קשת", אני איתו!!!!

שההפקה השיגה מה שהיא רוצה

להכניס את כל האזרחים בישראל לתכנית הזאת אני לא מדבר על הקטע הזה ספציפי, זה בסך הכל מראה לאיזה מימדים זה הגיע וזה סוג של חותמת כזאת.

Pale Blue Eyes

New member
מסכימה איתך

ולכן אני בעד להחרים את התכנית הזאת ואת "קשת", שנותנת במה לגזענות.

צודק, אנשים איבדו פרופורציות

ו"קשת" חוגגת על חשבוננו!!! אני כבר מזמן לא צופה בתכנית הזו, אך היום האזנתי לתכנית של זהבי ויצא לי לקרוא כמה כתבות בימים האחרונים שמתיימרות לבקר את קשת, אך כל מה שעושות זה ליחצן את קשת , זה פשוט זוועה, איך שהם מקדמים את התכנית הזו, ואיך הזכיינית המדוברת נותנת במה לגזענות. ואלה שתי הסיבות העקריות שאני או מישהו מבני משפחתי לא נצפה בתכנית הזו.

shy6

New member
קשת לא חוגגת על חשבוננו

אלא על חשבון עינב המסכנה. הוציאו אותה הגזענית הגדולה ביותר בישראל.

אסתי31

New member
גם על חשבוננו

אם ישלחו "המוני אסמסים" כדי להגן על וונסה , ההפקה השיגה את מה שרצתה. מלחמת אסמסים שמובילה גם לרייטינג גבוה. ההפקה גם רוצה לשמור על המלחמה הזו ואם בשבוע הבא יעמדו רק חדשים להדחה מה יהיה? איזה רייטינג יהיה? מי ישלח אסמסים? השערה שלי, ההפקה תתערב

יNOT

New member
סיפור הזוי ../images/Emo4.gif

רופא שמכיר ציטטות של עינב, מדבר על ה"בובלילים" ועוד בוחר לעלות עם זה לתוכנית רדיו.....צריך ללכת בהמשך מסדרון בית החולים לראות פסיכיאטר.

בהתחשב בכך ש"הפרידמנים" הפכו להיות שיחת היום

בעקבות התכנית,זה לא כזה מפליא אותי שהרופא הזה מכיר את הפרטים, המון אנשים שלא רואים את התכנית יודעים מי זה הבובלילים, וכל הסיפור עם "הפרידמנים" קיבל במה בכל כלי התקשורת, ולהזכירך גם במהדורת החדשות של יום שישי הייתה כתבה על כך, ומה שיותר עצוב מהביטוי הגזעני הדוחה של עינב בובליל, זה המניפולציות של"קשת" וכל כתבות היחצנות שלה.

יNOT

New member
עדיין זה מוזר

בתור התחלה, נאמר פה כבר בפורום שילדים בכלל לא מתעניינים בתוכנית, ובכל זאת הם בוחרים לקלל בקללות שנאמרו בתוכנית? בגלל ששמעו את זה בחדשות? ....שוב מוזר. בנוסף , אמרו את הציטטות של עינב בחדשות? או שאתה חושב שהרופא הטוב ייושב לו מול המרקע ולומד אותם? ואני בחיים לא שמעתי על רופא שייבחר לעסוק בנאמר בתוכנית טלוויזיה דווקא ברדיו....האם הוא בתור אדם משכיל חושב שזה מה שיאפשר לבנו ללכת לביה"ס בראש מורם ? (ולכן ההצעה של פסיכיאטר) מישהו יודע עד כמה זה קשה לעלות לשידור בתוכנית הזו? ואיזה מבדקים עושים בשביל לאשר את זהותך?

אני לא שוללת את זה שהשיחה הייתה פיקטיבית

מה שהופך את זה לנורא עוד יותר, כלומר "קשת" מנסה לנפח את תקרית ה"פרידמנים" ולהוציא אותה מכל פרופורציה, על מנת להראות שהתכנית הפכה לשיחת היום, אי אפשר לברוח מזה וכו' אבל העובדה היא שהם מצליחים, מה לעשות שחסרים צופים שמגיעים לתובנות שלך... ולגבי ילדים, בהחלט שהם רואים את התכנית הזו, אני יודעת מאחי הקטן וחבריו.

יכול להיות שהם צופים

אבל נראה לי שהם מתחברים יותר לתכניות כמו הישרדות או כוכב נולד (שאגב לא ברור לי איך קשת אחרי האח הגדול תעשה עוד עונה של כוכב נולד.. היא ממש ירתה לעצמה כדור ברגל ולא נראה לי שעכשיו הצופים יתרגשו שוב מהתכנית שירה בציבור הזאת)

beep beep

New member
בשנות הששים היה אותו סיפור עם השם "יורם"

ו"זלמן" ו"שרגא" וכו' וזהבי הוא משרת של אותו מנגנון קפיטליסטי שמפיק את האח הגדול

קופנגן

New member
זהבי ידוע כאדם שקט, רגוע, סבלני וסובלני

זהב של ממש. הוא האדם המתאים להטיף לעם ישראל.

PinkWin

New member
סליחה, אבל זה קשקוש.

אני אפילו לא אטרח להקשיב עד הסוף. בכל דור ודור היו כינויי גנאי לכל עדה, בין אם זה אשכנזים ובין אם מזרחיים. כל הטררם הזה שעשו בגלל המילה פרידמן, די, הגזמתם. אני זוכרת שכשאני הייתי בבית ספר, ואני חס וחלילה לא מתלוננת, תמיד היו קבוצות. מזרחים ואשכנזים. לרב, האשכנזים היו ה"מקובלים" וכו וכו. לי אישית זה ממש לא מפריע. האבא שכביכול כועס על שימוש המילה פרידמנים, לא ממש שם לב לצורת הביטוי שלו. ממש צבוע לדעתי. אם אתה מטיף, לפחות תשמש דוגמא טובה. אותי אישית זה מצחיק, פתאום כל המדינה קופצת על המילה פרידמן. איפה הייתם כל השנים האלו? העיקר שאומרים ערס ופרחה הכל טוב.

למעלה