זהבי נגד "האח הגדול" ו"קשת", אני איתו!!!!

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif פרידמן= חנון

פרידמנים מתים זה חנונים ונחנחים. כל כך הרבה מנתחים את זה ועדיין לא הבנתם? זו לא גזענות. ואני גאה להיות פרידמנית חנונית

לאדון שוקובו / זהבי היקר

לאחר שהקשבתי בקשב רב לשיחה ולעיתים אף נחמץ ליבי על אותו האב, כי אני אמא בעצמי ויודעת עד כמה נורא זה שהבן/בת שלך נפגעת מהסביבה אם באופן חברתי או אחר, אך למרות זאת אני חייבת לציין סעיף קטן שעוד לא דנו בו והוא קשור ישירות לנושא. ילדים הם עם נורא נורא ביקורתי ולעיתים אפילו די רע, כל דבר ששונה בילד/ה אם מבחינה חיצונית או חברתית הופך ל"נשק" בידם של אלה. יספרו לך ילדים כמעט בכל בית ספר שתמיד יש את הילד/ה שיורדים עליו/ה יותר מהמקובל אם זה בגלל השמנה, פזילה, גמגום... וכן הלאה ויש עוד נושאים שמביאים איתם לא פעם את הטעם הנורא של העלהום שעושים לילד זה או אחר. אז לאחרונה יש תוכנית בטלויזיה, שהיא (הטלויזיה) כלי תקשורת לטוב ולרע שבחרת או בוחר אתה גם להשתמש בה מידי יום, וכן יש ביקורות לכאן ולכאן על התוכנית, אך אם בא לך לקרוא לחצי גלובוס מציצנים, רדודים וחסרי יכולת הבחנה בין תרבות לטראש, בבקשה - זכותך. זכותם לראות. אל תשכח שהערוץ השני בוחר את מה שהוא מראה לך, שעות על גבי שעות של חומר מסתכמים לעריכה של פחות משעה. אני אישית רואה תוכניות איכותיות ומושקעות ואני רואה גם "האח הגדול" ומיני טלנובלות וריאליטי (כשיש לי זמן....) כי לפעמים הכובד הזה של היום יום, החדשות, הכלכלה, העולם מתדרדר בכל מיני אופנים, לעיתים זה פשוט כיף לעשות לי כוס נס מול הטלויזיה ולא לחשוב הרבה ולמחרת לדבר על זה עם כולם, כן על שטויות. אני לא אומרת שזו היתה התבטאות לא חריפה/מיותרת/מעליבה, אך אתה יודע ככה היא המציאות - חריפה לפנים. אני בטוחה שהעם יחזיק מעמד ולא נמצא עצמנו מפולגים אחרת מה אני יעשה....... אני חצי מרוקאית חצי פולניה

למעלה