זהה את הדייר...

זהה את הדייר...../images/Emo103.gif

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה
מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת
מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת
מי הדייר/ת הכי מעניין/ת
מי הדייר/ת הכי מציק/ה
מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב
מי הדייר/ת הכי משקיע/ה
מי הדייר/ת הכי יפה
מי הדייר/ת הכי מכוער/ת
מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת
מי הדייר/ת הכי נקי/ה
מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית
מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה
באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות
איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם
מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון

droriko

New member
עונה

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה-זה אולי יפתיע, אבל צבר כשהוא מחליט ליהות שטותניק הוא קורע מצחוק מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת-איתי וצבר מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת-אחרי שנעמה עזבה, אני מניח שרנין, היא פרחה וילדותית מדי מי הדייר/ת הכי מעניין/ת-זה לא כמו השאלה השניה? מי הדייר/ת הכי מציק/ה-רנין מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב-רנין מי הדייר/ת הכי משקיע/ה-שי. איך אמר רונן לובט בבלוג שלו "עם ההורמונים של הבן אדם הזה אפשר לפתור את משבר האנרגיה העולמי" מי הדייר/ת הכי יפה-ג'ני וקרן מי הדייר/ת הכי מכוער/ת-שי ויוסי מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת- מן הסתם איתי,איש הקרקס מי הדייר/ת הכי נקי/ה-יוסי משום מה נראה תמיד כאילו הוא אחרי מקלחת מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית-לא יודע מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה-שי ,יוסי,צבר ואיתי באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות-קצת קשה לקבוע את זה כשאני צופה בהם על המסך ולא יוצר אינטקציה, אבל קרן נראית לי כמו שוברת לבבות איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם-ג'ני מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון-יוסי

dsneddon

New member
עונה

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה - ליאון מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת - שפרה מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת - איתי מי הדייר/ת הכי מעניין/ת - שפרה מי הדייר/ת הכי מציק/ה - איתי מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב - אשר מי הדייר/ת הכי משקיע/ה - עינב מי הדייר/ת הכי יפה - צבר מי הדייר/ת הכי מכוער/ת - אשר מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת - שפרה מי הדייר/ת הכי נקי/ה - עינב מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית - שפרה מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה - שפרה באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות - צבר איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם - שפרה מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון - לאון

עונה

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה? עינב מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת?שפרה מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת?אשר מי הדייר/ת הכי מעניין/ת?שפרה מי הדייר/ת הכי מציק/ה?איתי מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב?שי מי הדייר/ת הכי משקיע/ה?ונסה מי הדייר/ת הכי יפה?שפרה מי הדייר/ת הכי מכוער/ת?עינב מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת?שפרה מי הדייר/ת הכי נקי/ה?ונסה מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית?שפרה היא מעניינת מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה?צבר באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות?צבר איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם?שפרה מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון?מתלבטת בין לאון ושפרה

Come Alive

New member
אולהההה

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה? יוסי ולאון
מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת? אממ, לא יודעת, שיפרה?
מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת? שי
מי הדייר/ת הכי מעניין/ת? לאון ושיפרה
מי הדייר/ת הכי מציק/ה? ונסה, רנין ואיתי
מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב? ג'ני
מי הדייר/ת הכי משקיע/ה? שיפרה, בהחלט
מי הדייר/ת הכי יפה? ברור שצבר, וזו תהיה גם בטח התשובה של כולם
מי הדייר/ת הכי מכוער/ת? אממ... מממ אני חושבת שאו אשר או יוסי בובליל או עינב
מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת? לאון.. סחטיין עליו, דיווה קטנה
מי הדייר/ת הכי נקי/ה? איתי, וזה מוגזם
מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית? לאון, אבל שלא יעבור לגור, הוא קרציה לפעמים
מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה? איתי, ברור
באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות? אממ, לא יודעת. אפחד
איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם? אף אחד לא סקסי שם
מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון? לאון

ady18

Well-known member
עונה

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה יוס\לאון מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת ונסה לאון ורנין מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת שי\אשר\עינב מי הדייר/ת הכי מעניין/ת לאון מי הדייר/ת הכי מציק/ה אשר\איתי מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב שי\אשר\עינב מי הדייר/ת הכי משקיע/ה שפרה מי הדייר/ת הכי יפה ג'ני \רנין מי הדייר/ת הכי מכוער/ת אשר מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת מי הדייר/ת הכי נקי/ה עינב מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית לאון\רנין מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה צבר\שפרה באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות לאון חח איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם לאון מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון רנין\לאון

KroKodil1

New member
עונה בשמחה../images/Emo13.gif

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה - יוסי מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת - שיפרה מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת - עינב/ונסה מי הדייר/ת הכי מעניין/ת - לאון מי הדייר/ת הכי מציק/ה - עינב/ונסה מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב - קרן מי הדייר/ת הכי משקיע/ה - לאון מי הדייר/ת הכי יפה - צבר מצד הבנים וג'ני מצד הבנות מי הדייר/ת הכי מכוער/ת - יוסי מצד הבנים וונסה מצד הבנות מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת - איתי מי הדייר/ת הכי נקי/ה - ג'ני מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית - ג'ני
מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה - צבר באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות - ג'ני איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם - ג'ני מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון - לאון

u r a n i a

New member
אני אענה בלי לקרוא את התשובות האחרות מראש..

כדי לא להיות מושפעת.. מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה - יוסי, ללא ספק מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת - אולי רנין, כי עדיין לא קלטתי מי היא באמת מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת- נכון להיום אחרי הדחת נעמה וערן: מתלבטת בין עינב לוונסה מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב - ונסה או עינב מי הדייר/ת הכי משקיע/ה - איתי, אשר מי הדייר/ת הכי יפה - שי מי הדייר/ת הכי מכוער/ת - עינב מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת- איתי עם החיקויים מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית - לאון, איתי איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם - שי מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון - אין לדעת עדיין. יתכן שיוסי אבל הכל יכול להיות

Aeon

New member
אהבתי...

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה
יוסי, אין לו מתחרים. מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת
שיפרה. מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת
עינב (אבל לא כל הזמן...). מי הדייר/ת הכי מעניין/ת
שי. מי הדייר/ת הכי מציק/ה
מיקי. אני לא חושבת שיש לה מתחרים. מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב
אשר. מי הדייר/ת הכי משקיע/ה
נעמה הייתה משקיעה הרבה, גם באוכל גם בתוך הבית. מי הדייר/ת הכי יפה
ג'ני, נו באמת... מי הדייר/ת הכי מכוער/ת
זוכרים את בתוכנית המצוירת 'טובטוב הגמד' נכון היו שם שלושה-ארבעה טרולים... נו, עינב
מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת
איתי, עם כל החיקויים שלו... מי הדייר/ת הכי נקי/ה
בוריס היה נקי ברמות קשות, אפילו שיפרה תעיד. מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית
בקטע של לדבר, איתי ובוריס. מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה
צבר. באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות
שיפרה מהבנות. בוריס מהבנים. וגם לצבר לא חסר... ושי... ואם חושבים על זה גם לאיתי יש סקסיות... מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון
ליאון. בלי ספק
(אני מתתתתתתתתתתתההההההה!!!!!)

baric

New member
תשובות על חלק מהשאלות

לאון או יוסי הכי מצחיקים שפרה הכי מסקרנת רנין הכי מעצבנת הייתי רוצה שג'ני תלך כי היא משעממם אבל גם שי כי הוא מגזים בהשתלטות שלו וונסה הכי יפה עינב הכי מכוערת ליאון הכי מוכשר את ליאון הייתי רוצה אצלי בבית באיתי הייתי מתאהבת וונסה או שיפרה גם שי סקסים ליאון יזכה או אשר

אורישקי

New member
הנה

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה?יוסי ולאון,לאחרונה לרוב יוסי מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת?שפרה צבר ורנין באותה מידה מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת?שי
מי הדייר/ת הכי מעניין/ת?אותה תשובה לשאלת המסקרן מי הדייר/ת הכי מציק/ה?שי מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב?שי,אני מגוון מי הדייר/ת הכי משקיע/ה?שי,משקיע בלעצבן אותי מי הדייר/ת הכי יפה?בן-צבר,בת-שפרה מי הדייר/ת הכי מכוער/ת?בן-שי,בת-לא עולה לי כרגע,כולן יפות מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת?צבר ושפרה מי הדייר/ת הכי נקי/ה?לא זכור לי מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית?שפרה לאון ויוסי מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה?צבר שפרה ורנין באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות?שפרה,רנין,לאון,יוסי,צבר איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם.סקסי-צבר,סקסקית-קרן מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון?לאון

עונה לעצמי...../images/Emo3.gif

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה
יוסי
(חייבת להוסיף גם את לאון
ולפעמים גם עינב)
מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת
לאון, וקצת שפרה.
מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת
ונסיה
מי הדייר/ת הכי מעניין/ת
לאון
מי הדייר/ת הכי מציק/ה
ונסיה
מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב
שי
מי הדייר/ת הכי משקיע/ה
הרבה משקיעים קצת מכל דבר...אז כולם
מי הדייר/ת הכי יפה
צבר.
מי הדייר/ת הכי מכוער/ת
"הכל בעיני המתבונן..." לכל אחד/ת יש את הייחוד שלה/שלו.
מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת
לאון
מי הדייר/ת הכי נקי/ה
איתי, ויוסי.
מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית
לאון
מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה
צבר...למרות שיש עוד כמה שלא חסר להם
באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות
שרואים אותם כל כך אישי....ואת כל הצדדים הרעים...קצת קשה
אין
מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון
יוסי
או לאון
אבל עדיין אי אפשר לדעת מה מצפה לנו בהמשך....

ליטליקSD

New member
לפי דעה אישית, רייט?

מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת? - שפרה. מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת? -קרן, ג'ני, נעמה, מיקי, אשר, עינב ויוסי. מי הדייר/ת הכי מעניין/ת?- שפרה. מי הדייר/ת הכי מציק/ה?- קרן ועינב ומיקי. מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב?- כל מי שרשמתי שלוש שאלות למעלה. מי הדייר/ת הכי משקיע/ה?- במה הכי משקיע/ה? מראה חיצוני, נקיון, בישול, אסטרטגיית משחק?.. מי הדייר/ת הכי יפה? - שי. מי הדייר/ת הכי מכוער/ת?- עינב, יוסי, אשר. מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת? -לאון. מי הדייר/ת הכי נקי/ה?- ג'ני, מהכל! מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית? - שי ולאון. מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה?- שפרה, איתי ושי. באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות?- אני צריכה להכיר אותם אישית בשביל זה. איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם? - שי. מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון? שי/לאון/יוסי.

ואללנ הפאנן

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה? בוביליל אבא מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת? שיפרע מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת? ערן, לא בווילה יותר אז נלך על קרן? מי הדייר/ת הכי מעניין/ת? שיפרע מי הדייר/ת הכי מציק/ה? קרן מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב? ג'ני, פשוט קיר, לא מעניינת מי הדייר/ת הכי משקיע/ה? בובליל אבא מי הדייר/ת הכי יפה? רנין מי הדייר/ת הכי מכוער/ת? בובלילה מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת? ליאון מי הדייר/ת הכי נקי/ה? ג'ני, למרות שלאחרונה היא מצחצחת שיניים רק רבע שעה מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית? הייתי שמח לבלות חיים שלמים עם רנין. מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה? בובליל אבא באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות? רנין איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם? שיפרע מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון? רנין

ExsoTic Cop

New member
עונה

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה?יוסי מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת?שפרע מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת?קרן מי הדייר/ת הכי מעניין/ת?שפרע מי הדייר/ת הכי מציק/ה?שי מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב?ג'ני מי הדייר/ת הכי משקיע/ה?רנין מי הדייר/ת הכי יפה?צבר וג'ני מי הדייר/ת הכי מכוער/ת?עינב מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת?יוסי ולאון מי הדייר/ת הכי נקי/ה?רנין מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית?יוסי מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה?יוסי באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות?ג'ני וונסה איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם?ג'ני מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון?יוסי

this ocean

New member
עונה

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה בובליל מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת שפרה, רנין מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת שי עינב קרן מי הדייר/ת הכי מעניין/ת בובליל, ליאון, שפרה מי הדייר/ת הכי מציק/ה שי עינב מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב שי קרן מי הדייר/ת הכי משקיע/ה מי הדייר/ת הכי יפה ג'ני מי הדייר/ת הכי מכוער/ת נעמה, ערן מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת ליאון מי הדייר/ת הכי נקי/ה מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית ליאון, שפרה, רנין מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה ליאון, שפרה, רנין באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות רנין איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם רנין, שפרה, צבר מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון יוסי או ליאון

מייליי

New member
תשובות לסקר ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הכי מצחיק - יוסי בובליל הכי מסקרן - צבר הכי מעצבן - עינב רק כשהיא עצ'בנית להדיח את - קרן דייר הכי משקיע - אשר הכי יפה - ונאסה לטעמי הכי פחות מושכ\ת חיצונית - איתי , עינב הכי נקייה - שפרה הכי חכם - צבר מתאהבת - בצבר הכי סקסיים - שיי שיפרה ונאסה, קרן מוכנה לארח אצלי את - צבר ושפרה יחד לשיחות וסושי פינוק וחיבוקי לליאון , קפה סיגריות ליוסי לצחוק איתו ארוחה טובה לעינב - קבב שישליק ועוד .. אשר - שיעורי תורה נעמה - כדי לדעת למה מתנכלים לה , להכיר אותה באמת . ושייי לארח אותו במיטתי ללילה סוער

עונה בכיף

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה - הדורבן
מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת - איתי
מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת - קרן
מי הדייר/ת הכי מעניין/ת - רנין
מי הדייר/ת הכי מציק/ה - איתי
מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב - קרן
מי הדייר/ת הכי משקיע/ה - שי
מי הדייר/ת הכי יפה - לאון
מי הדייר/ת הכי מכוער/ת - אני לא חושבת שיש שם מישהו מכוער מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת - שפרי
מי הדייר/ת הכי נקי/ה - צבר ?
מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית - לאון
מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה - שפרה/צבר
באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות - צבר
איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם - צבר
מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון - לאון
בעזרת השם

למעלה