זהה את הדייר...

loCo Solico

New member
../images/Emo157.gifone../images/Emo157.gif

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה - יוסף מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת - צבר, אם הוא שתול או לא :I מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת - עינב! סעמק בא לי לטבול אותה בחבית נפט מי הדייר/ת הכי מעניין/ת - יוס'קה מי הדייר/ת הכי מציק/ה - עינב/רנין מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב - רנין/עינב/קרן מי הדייר/ת הכי משקיע/ה - אף אחד מי הדייר/ת הכי יפה - בתכלס אף אחד לא יפה בווילה אבל מי שנראה כי טוב שם זה לאון מי הדייר/ת הכי מכוער/ת - עינב מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת - רנין כישרון בלדבר שפות -___- מי הדייר/ת הכי נקי/ה - רנין? מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית - יוס'קה! הייתי משחק איתו בXBOX בסמאקדאון 3> מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה - לא יודע אם לקרוא לזה חכמה אבל הכי תחמנית זאת רנין באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות - אף אחד איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם - אף אחד מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון - יוסי/לאון

AgAm S

New member
עונה ../images/Emo27.gif

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה ? יוסי מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת ? צבר מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת ? איתי מי הדייר/ת הכי מעניין/ת ? שי מי הדייר/ת הכי מציק/ה ? איתי מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב ? איתי מי הדייר/ת הכי משקיע/ה ? במשחק שי מי הדייר/ת הכי יפה ? צבר מי הדייר/ת הכי מכוער/ת ? מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת ? ליאון מי הדייר/ת הכי נקי/ה ? שיפרה מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית ? ליאון מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה ? שי/צבר/רנין באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות ? צבר איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם ? שי וצבר מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון ? ליאון או יוסי

שה לה לה

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה
בובליל יוסי כן.. לא עינב מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת
צבר? מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת
שי!!!!!!וגם ונסה מי הדייר/ת הכי מעניין/ת
מה ההבדל ביןם מעניין למסקרן? בכל אופן רק כדי לגוון נאמר שיפרה מי הדייר/ת הכי מציק/ה
עינב מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב
אשר,עינב מי הדייר/ת הכי משקיע/ה
רנין?! מי הדייר/ת הכי יפה
צבר מי הדייר/ת הכי מכוער/ת
יוסי מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת
ליאון מי הדייר/ת הכי נקי/ה
ליאון מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית
צבר
מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה
ליודעת לא עולה לי אפחד לראש באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות
צבר או איתי איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם
צבר (זה מתחיל לחזור על עצמו) מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון
ליאון

ויטמיןP

New member
ובכן

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה - בובליל יוסף מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת - קורנפלד שפרה מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת - שטרית שי מי הדייר/ת הכי מעניין/ת- קורנפלד שפרה מי הדייר/ת הכי מציק/ה - שטרית שי מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב - שטרית שי מי הדייר/ת הכי משקיע/ה - בתככים מלוכלכים? שטרית שי מי הדייר/ת הכי יפה - קורנפלד שפרה מי הדייר/ת הכי מכוער/ת - שניידרובסקי ליאון/ בובליל עינב מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת - יש שם כשרונות מגוונים בתחומים שונים מי הדייר/ת הכי נקי/ה - זיו איתי מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית - מה פתאום? מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה - קורנפלד שפרה / זיו איתי ( איפה הבטחון העצמי שלך ? אתה שווה לאללה) באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות - זיו איתי איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעיניכם - קורנפלד שפרה מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון- תהיה פה הפתעה

droriko

New member
חח עלק איתי הכי נקי

טוב שהוא לא מריח את הבית שחי שלו כל 2 דקות

NevaEva

New member
../images/Emo122.gif

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה? יוסי מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת? שפרה מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת? רנין מי הדייר/ת הכי מעניין/ת? שפרה מי הדייר/ת הכי מציק/ה? איתי מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב? ג'ני מי הדייר/ת הכי משקיע/ה? עינב מי הדייר/ת הכי יפה? ג'ני מי הדייר/ת הכי מכוער/ת? עינב מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת? לאון מי הדייר/ת הכי נקי/ה? אין לי מושג מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית? שפרה מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה? שפרה
באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות? אף אחד איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם? שפרה מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון? לאון\יוסי

metrosexual

New member
אני:)

מי הדייר/ת הכי מצחיק/ה לאון מי הדייר/ת הכי מסקרן/ת שפרה מי הדייר/ת הכי מעצבן/ת אשר/עינב/שי מי הדייר/ת הכי מעניין/ת שפרה מי הדייר/ת הכי מציק/ה אשר מי הדייר/ת שהייתם רוצים להעיף בקרוב אשר/שי מי הדייר/ת הכי משקיע/ה עינב מי הדייר/ת הכי יפה שי מי הדייר/ת הכי מכוער/ת אשר מי הדייר/ת הכי כישרוני/ת איתי מי הדייר/ת הכי נקי/ה יוסי מי הדייר/ת שהייתם רוצים אצלכם בבית לאון מי מהדייר/ת הכי חכם/חכמה שפרה באיזה דייר/דיירת הייתם מתאהבים בקלות צבר איזה דייר/דיירת הכי סקסי/סקסית בעינכם שפרה/ונסה מי הדייר/ת שיזכה/תזכה במיליון לאון/יוסי

אני חושב ש.....עינבב........

צריכה להרשם לשיא גינס היא מכניסה בממוצע 4572984 מילים בדקה כשהיא מדברת פשוט לסבוללללללללללללללל כשהיא מדברת זה נורא אני פותח פה עמותה ממדוכאי עינב אני לא מסוגל יותר לשמוע אותה אגב גם הקול הצעקני והבכייני נורא מעצבן וזה עוד כלום לעומת שיפרעעעע שכל מילה רביעית אצלה מופיע המילה "כאילו""" אצלה הכל זה כאילו .. נו ואין שום דבר שהוא אמת? ממש הכל זה כאילו? נמאססס לי אם אתם שותפים לרגשות שלי דרו איתי

למעלה