זהה כל כךךך מחרידד שחובהה ספויילררררררר

זהה כל כךךך מחרידד שחובהה ספויילררררררר

הודעההה חדשההההה.... סלייישההההההההההה?????????? אנייי עדיין בהלםםםם אנייי הסתכלתיי על הגמרר 700 פעםם כדיי להביןןן איךךךךךךךךך היצורר הדוחהה הזהה זכהההההה ואיןן שוםם סיבבבבבבבבההה אלוהההההיםםםם איךךך השופטיםםם וטיירהההההההה שבחרוו אתת דניאלללללל ניקוולל וג'אזזזלייןןן בוחריםםםםםםם יצורר כזהה זוועתיייי היאא "הזוכההה" עםםם הפורטפוליווו הכיי עלובב בתולדותת הטופפ מודל הבאהה יותרר מנאימההה יותרר מאווהההה זוועתיתת ברמותתת ושלאא נדברר על זהה שהיוו בעונההה הזאתתת 2 מהבנותתת הכי מושלמותתת בתולדותת הטופ מודללל שאנטלווהיתת וג'נהה עםם תמונותת עוצרותתתתתת נשימההה איזהה אכזבבבבבבההה זאתת היתהה יכולהה להיותת העונהה הכי יפהה בתולדותת הטופ מודלללללללל@@ הכיי הכיי יפההה כיי התמונותת של ג'נהה ושאאנטללל וסיןןןןןן כזהה מושלםםם חבלל שהרסוו את זהה ככההההההה אאאאאאאאאאאאאאאעעעעע טיררההה אתת פאתטטטטט@@ זההה תחרותת טופפ מודלללללללל@@ ושלאא נדברר על זה שסלששההה צבועהה וביציתתתת במיוחדד בהתחלהה עאלקקק גנהה ביציתת פחחח סיישהה נבחרההה נראליי רקק בגללל שהיאא היתתהה עם טיירההה בהתחלהה במחנהה קיץ הזהה גועלל נפשששש להשוותת אותהה לגנהה ושאנטלל ועודד לתת להה לזכותתתתת אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הזוכהההההה האמיתיתתתתתתתת ===>>>

++ ספוייילררררר

>> אחתת התמונותת המושלמותתתתתתת בתולדותת הטופפ מודלל++ המיחזורר של ג'ננההה וגםם הקאברר האלוהיי שלהה ושללל שאנטלוהייייייייייתתת ++החומהה הסיניתת של ג'ננהה והעץץ של ג'ננהה קיצרר גנהה שליטהההההה וגםם תמונתת הגובהה של שאנטלוהייייייתת סליישההההה?? חוץץ מהתמונהה שלהה הזאתת עם ניגגלל לאא היתהה לה תמונהה אחתת יפההההה גםם תחומהה הסיניתת שלה לאא אהבתיי זהה כאילוו היאא זכתהה בגלל האישיווווותת שלההה אלוהיםםם ישמוררררר זההה תחרותת טופפ מודלל לאא אישיווות שלאא נדברר על זהה שטיירהה לאא ידעההה שהיאא הכי צבועהה והכיי ביציתת בארץץץץץץ וכלל היוםם מלקקתתת למעצביםםם איכססססס באא לי להקיאא עליייההההה היאא יותרר גרועהה מאווהההההההה@!@ אפילוו שלפניי המייקאוברר היא היתהה יותרר טובהה אבלל הפורטפוליוו שלהה מזעזעעעעעע והכיי כואבב?? שניגגגגגלל@@! נייגללל העדיףף אותההה בקיצוררררררר מיסס ג'י השופטט הכי שולטט בארץץץץ ואםם היאא היתהה מקום 3, שאנטלוהיתת 2 וגנהה 1 זהה היתהה העונהה הכי מושלממממתתת EVERR =[[[[

כזההה עצובב שאיי אפשרר לתאררררר סספויללרר

זהה יותרר גרועע מזההה שמלררררררוווזזז לאא זכתההההההה בעונהה 7 זהה כמוו שהרגשתתיי שהעיפוו את אמנדהה בעונהה 3 וכמוו ששאנוןן לאא זכתהההה =[[[[ ועודד מי זכהה במקומהה.. פרצוףף של קוףףף באמתת קוףףף.. ואופיי צבועע ומלוקקק ממתיי טיירהה נותנתת לביציותת לזכוותת?? מלרווזז לא זכתהה בגלל "צביעותת" אזז למהה סליישהה כןןןןןןןן בעעעעעעע

2DIE4 ספויילררר

אניי לאא מביןן איךךך לאא התביישוווו כשהתמונהה של סליישההה הקוף הזהה התפרסמממממהה XD זהה ממשש מכועררר כמו שלל נאימהההה אםם לאא יותרררר והכיי כואבב שטיירהה אמרהה מי שתזכהה תייצגג אותיי ושלאא תעשה לי בושותתת עאלקקקקקק בדוקק היא קרובתת משפחהה שלהה העמהה הזאתיי איכססס

../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

זההה קורהה פעםם במיליוווווווןןן שאניי אומרר את זההה אבלל תמונהה ברמהה שלל דניאאאאאלוהיייתתת וניקווווווללל אלוהיייייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתת@@@ באמתת אחתת היפותתת בתולדותת הטופ מודלל הבאהההה היאאאאא דניאלללל וניקווווווווללל אלוהיותתתתת גםם בפורטפוליוווו וגםםם בפניםם מולל פניםםםם (ג'אזזליןןן לאא פניםםם מולל פניםםם) והםם ה-3 בנותתת האהובותתתתתתתתת עלייי בתולדותת הטופ מודלל הבאהההה =]] חבלל שהיאא לאא זכתההה גררררררר

JoNy Boi

New member
אני תמיד אמרתי שהתמונה הזאת היא יצירת אומנות.

למרות שקצת קשה לי להתחבר לבנות שיפות רק בתמונות, אני חייב להודות שהיא מלכה

היאא ממשש לאאא יפהה רקק בתמונותת

גםםם בחדרר ההדחותת היאא היתהה מדהימהההההה המייקאוברר אחד הטוביםםם EVER ואחדד מהטופ 5 לפחותת של הפורטפוליוםם האלוהייםם בתולדותת התחרות. אפילוו טופ 3.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אלוהים

נהיה לך טיפה טעם,אולי תשנה את צורת הכתיבה שלך בהתאם? כן,ג'נה הכי מלכה ומדהימה שיש!לגמרי הייתה צריכה לנצח! ואני אישית הכי הכי אהבתי את תמונת האוטו הנשרף שלה.כ"כ מושלם.למרות שכל הפרופוליו שלה ללא רבב.

YHPA

New member
../images/Emo58.gifספוליר למלה ופה

בישבילי הבנתי שהפיטריה תזכה שהיאיפו את הדר ואם אני לט טועה זה המנצחת הראשונה שאף פעם לא הקריאו אותה ראשונה עדין העונה זהותי שווה רק בגלל ג'נה והאדר

ספויילרררר

אםם כברר האתרר אבלל לאא אהבתיי אותההה אפילוו שהתמונתת קאבר גירל ה-1 שלהה והטיפוסס על הקירר יפייםםם אםםם כברר מעונהה 9 ישש 2 בנותתת שנכנסותת לאלוהיווותת מכלל הזמניםםם וזהה שאנטלוהיייייתתת שנראתתת מדהיםםם וג'נההה שהיאא טופפ מודלל מלידההההההההה.

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifתגובה !!!!!!

קודם כל סלישה היא הזוכה שלפי דעתי הכי טובה יותר מכלל הזוכות שהיו בתוכנית!!! סלישה יכולה להיות היי פשן וגם קומורשל!! היא לא הייתה כאזת ביצ'ית וג'נה הייתה יותר ביצ'ית ממנה אפילו נייג'ל לא אהב אותה היא הייתה מתנשאת!! בעונה הזאת היו לי 4 פיבוריטיות :מילה, קימברלי,שאנטל ,וסלישאלוהיתתת!!!! אבל אני העדפתי שסלישה תנצח זה יצא כמו שרציתי שאנטל מקום 2 וסלישה מקום 1!! ולסלישה איןן שום העדפות ,היא אמרה בסרטון שמתי שהיא הייתה במחנה הזה היא הייתה עם 100 בנות והיא בקוששי פגשה את טיירה וכשהיא פגשה אותה היא דיברה עם כל ה100 בנות. ג'נה לא רצתה את זה באמת היא סתם סנובית והיא לא כזאת יפה יש לה אישיות חרא לעומת זאת סלישה היא יותר פתוחה היא מדברת יותר היא קאוורגירל אמיתיתת ואולי הם קצת כיערו אותה עם המייקאובר הזה (שאגב מזכיר את ריאנה )היא האריכה את השער שלה והיא אפילו יותר יפה,אבל גם עם השער שנתנו לה במייק אובר היא עדיין הצליחה לנצח ולהוציא תמונות יפות!!!! (ואגב היא כן הוקרא ראשונה בתמונה של המיחזור!) ג'נה הייתה פעמיים בבוטום 2 ובפעם ה3 היא כבר עפה. סלישה היא תמיד תיהיה הזוכה הכי טובה/יפה/מוכשרת שהיה לטופ מודל EVERR!!!!!!

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifהשלמותתתת בהתגלמותההה!!!!!

סלישאלוהית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא הייתה במסלול לבילה בונג

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא,ג'סלין ודניאל מגדמנות לבייביפאט

דניאלללללללללללללל../images/Emo99.gif

אייי אפשרר להשוותותהה ל-2 הזוכותת שאיתהה בתמונהה הזאתתת פשוטט לאא רואהה ממטררר אבלל הזוכהה שלךךך הכיי מכוערתת בתמונהה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

מסכןן הואא שם אתת זה להוכייחח לנוו שהיאא יפהה והיאא נראתת יותרר זוועתיתת מהפטרייהה חחח איןן איןן פאתטטט הבחורהה הזאתת חחחחחחחחחחחחח איךך היאא זכתהה?? ויותרר גרועע איך שאנטלוהייתת וג'נהה לא זכוו?

JoNy Boi

New member
הימנית זאת הזוכה של עונה 8? ../images/Emo58.gif

יעני ג'סלין??? XD OMG היא נראית פשוט זקנה!! =000

למעלה