זהה כל כךךך מחרידד שחובהה ספויילררררררר

JoNy Boi

New member
תכלס אין מצב שהוא רציני.. ../images/Emo58.gif

אני קורא ומתגלגל מצחוק... היא עוד יותר מכוערת מנאימה..

חחח אניי עדייןן מתלבטט

לפחוותת לנאימהה בתוכניתת היו תמונותת יפוותת. אבלל עם שיערר ארוךך נגידד בליהוקק היאא הרבהה יותרר נורמליתת מנאימהה אזז אנלאא יודעע

אבללל זוכתת עונהה 10 ספויילרר

הרבהה יותרר גרועהה מסלישהה נאימהה קרידייי ואווההה ביחדדד לאא כיי היאא פחותת יפהה בהרבה, היאא פשוטט שמנהה עם סנטרר כפולל ואיןן מצבב בעולםם שהיאא תעבודד בתורר דוגמניתת פשוטט א=י=ןןןן ושטירהה נמאסס לי ממנהה ומזהה שהיאא בוחרת זוכותת לפיי מהה שהיאא רוצהה- שמנהה, אוו מישיי שהיאא מכירהה מלפניי וכאלההה

JoNy Boi

New member
../images/Emo58.gif תגובה לעונה 10

ויטני מהממת, זה שממש אבל ממש לא הגיע לה לזכות זה נכון, אבל מכוערת היא לא. אבל שיהיה לטיירה בכיף, אם אניה הייתה זוכה הסדרה הייתה הופכת לשגרתית (לא שזה מפריע לי) ולעומת זאת הזכיה של ויטני מקפיצה את הרייטינג ואת הפופולריות של הסדרה, למרות שהקאברגירל של ויטני הוא אחד הזוועתיים בתולדות הסדרה ושזה היה שקוף שהבחירה של טיירה בויטני היא למען קידום הסדרה, העובדה המצערת היא שטיירה אפילו לא ניסתה להסתיר את זה.. וזה גם כולל את הזכייה של סלישה, זה הכל בשביל קידום הסדרה, טיירה רוצה שכולם יחשבו שהיא הופכת נערות מלהיות "הבת הנחמדה של השכן"- ל"דוגמנית היי פאשן והוט קוטור" באמצעות תספורת 'קולית'.. בימינו קוראים לזה פאתט ^_^

NP16

New member
../images/Emo58.gif

תתפלא וויטני עובדת ,לא כזה הרבה אבל גם אסור לשכוח שעבר כלום זמן.. היא עובדת יפה ממה שראיתי. ג'נה לא עובדת ב-כ-ל-ל וחבל=/

../images/Emo58.gif ישש זוכהה אחתת שהיאא פחותתת

מוצדקתתת מהזכיהה העלובההה של סליישההה וזאתת ויטנייייייייי שנבחרהה בגלל שהיאא שמנהה וזהה מזעזעעע כיי לסליישהה התמונותת בסיןן עודד היוו איכשהוו יפותת אבל לויטנייי? הכיי פאתטט EVERR זהה נשמעע ממשש מצחיקק שאתהה אומרר שסליישהה הזוכהה הכי טובההה כי היאא באמת בין המכוערותת ביותררר חח נכוןן שעםם השערר ארוךך היאא יחסייתת יותרר נראתת טובבב ואפילוו עדייףף מנאימהה ואווהה אבלל היאא רחוקההה מלהיותת זוכהה טובההה רחוקההה מאודד מאודדדדדדדדדדדד

למעלה