לתת
זה קרה לי לא מזמן...אמרתי שאני זקוקה כל הזמן לאישור שאני אהובה זה לא מספיק שאומרים לי, אני צריכה את זה כל הזמן... ואחרי דקה עוד פעם...ועוד פעם... היו שם אנשים יקרים שאמרו שהם אוהבים... ופתאום בבת אחת הרגשתי את הגל הזה בא אלי... הגל הזה שכל הזמן דחיתי אותו מעלי בכל מיני טענות ואימרות של ...הם לא מבינים, לא מספיק, אני יודעת, אולי זה כך ואולי זה כך... כמעט ראיתי את האהבה במו עיני, באוויר, מגיעה אלי בגל עצום ונעתקו המילים מפי באותו הרגע...רציתי רק להרגיש כי אין שם מילים... זה הציף אותי ונהיה לי חם...השתתקתי...הסתכלתי מסביב ואמרתי לעצמי: הם כן אוהבים, הם כן רוצים, הנה, עכשיו את מרגישה אתזה..אל תשכחי לעולם את הרגע הזה... תני לעצמך להרגיש את זה, זה כל כך יקר, מקרי ונפלא... ....... ומאותו הרגע נפלא ואדיר, אני נושאת את התחושה הזאת איתי, שאני אפשרתי לאהבה להכנס אלי, נתתי אותה לעצמי, איפשרתי לה להכנס, פעם אחת בלי שאלות והסברים, בלי צורה ומסגרת, פשוט קיימת... ראיתי מקום לספר את זה כאן, לא בהקשר ישיר של עבודה המילים שאמרת לאBי העלו בי את הזכרון הזה ותודה אמיר, על היכולת הנהדרת שלך להתחבר לעדינות ורכות זה עושה לי המון מקום תודה אביבה, מתרגשת