זהות נוספת?

idodo cohen

New member
חש שלא בנוח לשאול.

האם אתה הוא מודרן הומלס? כי הגעתי למסקנה שאתה קצת מזכיר לי אותו. גם באופן בחירת שם הבלוג, שם המשתמש, ואפילו קצת בכתיבה. ופתאום שאתה מספר עליו
.

idodo cohen

New member
אבל סיפרת את הסיפור שלו.

זה לא מזכיר לי אף אחד אחר חוץ ממנו.

idodo cohen

New member
וגם אם לא

קח את זה כמחמאה, מודרן הומלס היה מהאנשים הטובים ביותר בבלוגיה לדעתי.

טוב, כאן לא המקום לזה

אם תרצה אז נדבר במסרים אני באמת לא חושב שזה חשוב מי אני ואם זה יהיה חשוב למישהו אז אני אתעופף מפה

idodo cohen

New member
לזה התכוונתי בדבריי על עצמי

אני מניח שהבלוג מוסיף לי פנים שאנשים בחיים הרגילים, קרוב לוודאי, לא יודעים שיש לי. לפעמים באשמתי, לפעמים באשמתם
. מישהי אחת [קטנה ממני בשנה], שכבר הייתה איתי בשנה שעברה באותו בי"ס, התיידדה איתי השנה, לאחר שקראה בבלוג שלי מהחופש הגדול [הגיעה במקרה].

פוEט

New member
אחלה שאלה

האופי שלי בבלוג דומה לאופי במציאות גם בתוכן וגם באופי הכתיבה קשה לי לכתוב דברים שהם לא אני או דברים שחושפים יותר מדי...

reedgreenwhait

New member
לא יודעת...

לפעמים אני מרגישה שיש לי הרבה זהויות... אם הזהות שלי בבלוג הייתה זהה לזהותי בחיים האמיתיים, הוא היה ריק...

ny22

New member
מנהל
אני בעיקרון אולי אפתח כזה.

כי אז לפי דעתי, יש לך הרבה יותר חופש ביטוי (תלוי איך מסתכלים על זה, ואם תרצו, אני אשמח להרחיב על הנקודה הזאת יותר). מצד שני, לא תוכל לקבל קרדיט על הכתיבה שלך - יתנו קרדיט ל"כותב הבלוג", אבל איש לא ידע שזה אתה חוץ ממך וממי שיודע. תזכרו שגם ברוך שפינוזה (אבי ביקרות המקרא לפי מה שאני יודע), פירסם את הספר שלו "מאמר תיאולוגי-מדיני" (שבו בעצם הוא מציג את ביקורת המקרא
הגישה שטוענת כי התנ"ך לא ניתן למשה בהר-סיני אלא נכתב ע"י אנשים [כמובן שזה הרבה יותר מורכב מזה]) בעילום שם. מכיוון שחשש לתגובות שיקבל. (ולמיטב ידעתי הקהילה היהודית באמסטרדם עשתה עליו חרם).

למעלה